Şimdi Ara

iki pc arasında ağ xp - vista ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptopta xp kurulu normal pc imde vista var.sadecce veri aktarımı yapmak için kurdum aynı çalışma grubu ismini verdim iki pc yede ama görmüyo pcler nasıl yapıcaz yardımcı olurmusunuz ?

Nexon Led Tv 39'' Packard Bell TJ65 Samsung Note2 AsRock MainBoard Amd PhenomII x6 960T 8gb Ddr3 1333Mhz 2gb Asus DirectU II Radeon 7870 Aerocool Xpredator Player Case Microsoft Xbox360 Gamepad Logitech X530 Creative x-fi surround 5.1 sound card
  • İp lerinide aynı networde calısıyor mus gibi ver aynı bloktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalic_wampire

arkadaşlar laptopta xp kurulu normal pc imde vista var.sadecce veri aktarımı yapmak için ağ kurdum aynı çalışma grubu ismini verdim iki pc yede ama görmüyo pcler nasıl yapıcaz yardımcı olurmusunuz ?

1) ip bloklarını kontrol et
    2) cmd ye gir ping at
    3) ping sonuçveriyorsa, karşı tarafın ip adresini "çalıştır" bölümüne "\\ipadresinneyseo" şeklinde yaz
    4)basit dosya paylaşımı yoksa, kullanıcı adı şifre soracaktır. Kullanıcılarına şifre ver.
    Nexon Led Tv 39'' Packard Bell TJ65 Samsung Note2 AsRock MainBoard Amd PhenomII x6 960T 8gb Ddr3 1333Mhz 2gb Asus DirectU II Radeon 7870 Aerocool Xpredator Player Case Microsoft Xbox360 Gamepad Logitech X530 Creative x-fi surround 5.1 sound card
  • Başlat>Çalıştır cmd yaz. Sonra, ipconfig komutu ile ip adreslerini görebilirisiniz.
    quote:

Orijinalden alıntı: metalic_wampire

vistada - xp de ip adresime nasıl bakıcam?
    Eğer açık ise bilgisayarlardaki ipleri öğrenin XP için "Başlat->Çalıştır->CMD enter sonra ipconfig" Vista için "Başlat arama kısmına ->cmd enter " açılan pencerede ipconfig yazın ve ip adresini yazın ama vista hem ipv4 hem v6 desteklediği içni size iki ip adresi vereck siz 32 bitlik olanı alın genelde 192.168.0.x oluyor sonra xpdekini alıp bir bilgisayardan diğerine ip adresini kullanarak ping atın görüp görmediğini kontrol edin.
    Kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.