Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.009
Cevap
50
Favori
204.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Benim anlamadığım Clara doktora'a oyuncak asker verdi. Ama o asker o sondaki adamdaydi. Yani doktora verip adamdan cikmasi ve doktorun askeri hatirlamamasi. Acaba ordaki cocuk doktor değil miydi? Kafam çok karisti la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 ay önce başlayan Doctor Who maceramda 7. sezona kadar geldim. Belki hatırlayan olur bir kaç sayfa ötede yazmıştım ilk yorumumu falan. Böyle bir diziyi nasıl olmuş da kaçırmışım farkedememişim ilginç doğrusu.


    Herneyse okuduğum yorumlarda Matt Smith'e haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Ben oyunculuğunu ve rolünü çok beğendim. Başlarda biraz heyecanlı gibiydi ama sonradan iyi otuttu taşları yerine. Bu yorumların sebebi muhtemelen David Tennant'ın efsanevi doktor rolüydü. Öyle bir doktor bir daha gelmez zaten .

    Matt'den sonraki doktorun oyunculuğu ve karakteri nasıl ? spoiler vermeden anlatabilir misiniz ? Adamın tipini pek tuttuğum söylenemez. Yaşlı doktor fikri kulağıma hoş gelmedi. Gerçi christopher eccleston'un da tipi görenleri ilk bakışta pek memnun etmemiş olduysa da efsane bir oyunculuk örneği vermişti o da.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çerkez*


    Benim anlamadığım Clara doktora'a oyuncak asker verdi. Ama o asker o sondaki adamdaydi. Yani doktora verip adamdan cikmasi ve doktorun askeri hatirlamamasi. Acaba ordaki cocuk doktor değil miydi? Kafam çok karisti la



    zamanı gelince öğreneceğiz. bu yüzden danny pink ile doctor arasında bir bağlantı var diye yazıyorum son 2-3 yorumumda. muhtemelen doctor danny'ye geri iade edecektir bir şekilde veya danny kaybolduğu için yenisini alacaktır vs.

    doctor'un ilk gördüğü anda hatırlamaması ise tamamen timey-wimey-wibbly-wobbly. clara daha o sırada doctor'un çocukluğuna oyuncak askeri vermemişti, bu yüzden doctor bu olan olaydan sonra askeri hatırlamaya başlayacak.


    quote:

    Orijinalden alıntı: AC DC


    Matt'den sonraki doktorun oyunculuğu ve karakteri nasıl ? spoiler vermeden anlatabilir misiniz ? Adamın tipini pek tuttuğum söylenemez. Yaşlı doktor fikri kulağıma hoş gelmedi. Gerçi christopher eccleston'un da tipi görenleri ilk bakışta pek memnun etmemiş olduysa da efsane bir oyunculuk örneği vermişti o da.




    oyunculuğunu hem dizi içi hem dizi dışında değerlendirmek lazım. capaldi'nin kendisi bence diziye katılmış en yetenekli aktör, adamın 90'ların ortasında kazandığı bir oscar ödülü bile var (sanırım kısa film dalında en iyi erkek oyuncu ödülüydü.). dizi içinde ise bence gayet iyi oynuyor.

    fakat pek sevilmedi, bu da kendisine yazılan doktor rolüyle alakalı hatta rolden ziyade yaşadığı maceralar biraz garip. mesela bu doctor'un klişeleşmiş bir lafı (fantastic, allons-y, geronimo) olmayacak, moffat söylemişti. aynı zamanda capaldi'ye ilk bölümden bad-ass bir sahne yazılmadı.




    hatta ilk bölümü bırak ilk dört bölüm geçti hala böyle bir sahnesi olmadı adamın.

    sorunları daha çok yol arkadaşı veya o bölümlük gelenler çözüyor, karakteri de bir değişik. tanımlayacak sıfat bulamıyorum açıkçası. izleyince anlayacaksın ne demek istediğimi.




  • 8x4 güzeldii ama bundan önceki sezonda daha güzel bölümler vardı bence. ama bu sezonun en iyisiydi bu bölüm. ayrıca artık birbiriyleçok daha ilişkili bölümlere el atsalar çok daha iyi olacak bence .

    8x5 de güzele benziyor inşallah zevkle izlenecek bir bölüm olmuştur.
  • altyazı gelmemiş daha
  • diziboxta çıktı bekleyemeyenler için
  • 8x05

    İyi bi bölümdü fikir güzel düşünülmüş. Yine Timey Wimey olaylar vardı. Oraya daha önce gitmediyse ve hiç karşılamadıysa nasıl kadına telefonu verdi falan filan işte :) Ayrıca Irk kurtarma olayı iyiydi ama kendi ödülü olarak Gallifrey Falls No More tablosunu alır diye düşündüm çünkü 7. Sezon finalde o tablonun çok değerli bir yerden geldiği vurgulanmıştı belki o konu işlenir diye düşündüm. Yine ayrıca Gallifrey ile ilgili konular işlenmiyor ve bu beni üzdü. Gelecek bölüm fragmanından bişey anlamadım bakalım neler olacak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shut up shut up shut up güzel bölümdü. 4. ve 5. bölümle doctora iyice alıştım
  • Ortalama çerezlik bir bölümdü, tahmin ettiğim gibi geçen haftanın gölgesinde kaldı kendi adıma.


    Haftaya eski dostumuz geri dönüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Tardis

    8x05

    kendi ödülü olarak Gallifrey Falls No More tablosunu alır diye düşündüm



    o tablo zaten unit'in elinde, doctor da unit'in kurucularından, istediği zaman gidip görebilir.


    güzel bölümdü, sondaki "yalnızlık huzurdur." mesajı da iyiydi. tam insanın canı doctor who izlemek isteyince başyapıt olan bölümler yerine açacağı bölümlerden biri olmuş.




  • 8*5
    Güzel bir bölümdü. Beğendim. Ama halen Doktor'un harika bir bölümünü izleyemedik. 5-6-7. sezonların gölgesinde ilerliyor bu sezon malesef halen.


    Olayın ortalarından itibaren mimar'ın doktor çıkacağı belli oluyordu. Öyle de oldu.
  • Ortalama bölümdü ama arkeolojiyi görünce River Song olabilir mi diye heyecanlandım 1 saniye.Şu anda ilk sezonundaki gibi ilerliyor dizi.
    Doctor ile pompei olayını çözerseler çok güzel olur ya da Danny olayı daha da işlensin. Ne güzel alıştık 1-2 sezon süren kurgulara şimdi kesmiyor tek tek.
  • Konuya hala bir giriş yapılmadı yine çerezlik bir bölümdü. 6. bölümde öyle olacak heralde fragmana bakarsak.
  • 8x5

    genel olarak güzel bölümdü 1-2 kısım hariç

    severim gelecekte geçen bölümleri 1x2'yi hatırlatıyor bana, bölüm güzel bir bölümdü, merak ettiğim gelecekteki doctor'un böyle bir olaydan nasıl haberi olduda bu planı yaptı, şey olabilir diye düşündüm, eğer doctor kurtarmasaydı bu teller'ı ırkı yok olacaktı heralde bunun bir şekilde öğrenip teller'ın ırkını kurtarmak istedi.

    son olarak psi denen oğlanın sağa sola usb portu ile bağlanması biraz saçma geldi daha yaratıcı bir kablo falan yapsalardı




  • RoyBatty kullanıcısına yanıt

    konuyu nereden öğrendiğine bende takıldım ama bildiğin Timey Wimey olayları olduğu için mantıklı bir açıklaması yoktur. Ayrıca ne taksalardı hocam hdmı ile mi başlansaydı :) usb 3.0 ile girdi işte adam :D

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • son bölümde sıkıldım ben ya yeni doktor sorun değilde karşılaştıgı sorunlar kötü oluyor son zamanda hatta geçen senede çoğu hikaye boştu bence
  • RoyBatty kullanıcısına yanıt

    Bankanın sahibi olan kadın arayıp soyluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Djarum Menthol kullanıcısına yanıt

    bankadaki karının doctor'u araması zaten gelecekteki doctor'un planı
  • çok iyi dizi be her bölümünde ayrı bir heyecan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LilTunechi

    Ortalama bölümdü ama arkeolojiyi görünce River Song olabilir mi diye heyecanlandım 1 saniye.Şu anda ilk sezonundaki gibi ilerliyor dizi.
    Doctor ile pompei olayını çözerseler çok güzel olur ya da Danny olayı daha da işlensin. Ne güzel alıştık 1-2 sezon süren kurgulara şimdi kesmiyor tek tek.


    aslında o tek bölümlük senaryo olayları daha hoştu bence




  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.