Şimdi Ara

Sürü psikolojisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜLKEMIZDE ASGARI ÜCRETIN (380 Milyon TL) VE EN DÜSÜK MEMUR MAASININ DURUMU ORTADA IKEN (550 Milyon YTL), BEN FATIH TERIMIN( NET YA DA BRÜT FARKETMEZ ) 110 MILYAR AYLIK MAASLA ISE BASLAMASININ KONUSULMASINI BILE PROTESTO EDIYORUM.

SAG DUYULU HERKESINDE KATILACAGINI DÜSÜNÜYORUM.

5 YILLIK ANLASMA YAPILACAKMIS, 5 YILDA ALACAGI PARAYLA FABRIKA KURULSA VE TINERCI ÇOCUKLAR ISÇI OLARAK ALINSA , ORTADA TINERCI ÇOCUK KALMAZ.

TERIME VERECEKLERI PARAYA ÇOCUK ESIRGEME KURUMUNA KADRO VERSELER , ORADA PSIKOPAT YETISMEZ...

GITTIM GÖRDÜM, GAZIANTEP 0-6 YAS ANA YUVASI (DEVLETIN), 80-100 ÇOCUK VAR, ÇOGU BEBEK GECE 2 PERSONEL KALIYOR. GECE BEBEKLERIN ALTLARINI BILE DEGISTIREMIYORLAR... BEBISLER PISLIK IÇINDE SABAHLIYOR.

BU ARADA PERSONELLER , MEMUR DEGIL , SÖZLESMELI, YANI ASGARI ÜCRETIN ALTINDA PARA ALIYORLAR...

MILLI TAKIM DIYE BIR SEY OLMASIN... NE OLUR KI...

SEN MILLI TAKIM YAPIP , DÜNYAYA FUTBOLCU MU SATIYORSUN, VE BU FUTBOLCULARA PARALARINI EN AZ % 50' SINI T.C. BANKALARINDA TUTMA ZORUNLUGUMU GETIRIYORSUN SANKI...

DÜNYAYA FUTBOLCU SATARSIN , MESHUR VE BASARILI OLURLAR, YILDA 40-50 MILYON DOLAR ÜLKENE SADECE 8-10 FUTBOLCUNDAN GIRER O ZAMAN O PARALAR HELAL OLSUN...

AMA BU GÜN ÜLKEDE AÇ, ISSIZ, PERISAN INSAN ÇOKKEN MiLLI TAKIM HOCASINA CUMHURBASKANININ YILLIK MAASI KADAR AYLIK MAAS VERILMESININ KONUSULMASINI BILE PROTESTO EDIYORUM....
    SADECE TERİM DEĞİL KENAN IŞIK AYDA 50 MİLYAR NİÇİN ALIR MEMLEKETİN HALKIN HANGİ DERDİNE MERHEM OLUR DA O PARAYI HAK EDER ANLAMAK MÜMKÜM DEĞİL.

Acaba bundan toplumlar için ders var mı?
    YOKSA SÜRÜ PSİKOLOJİSİ İÇİNDE GÖRMEZLİKTEN GELİP ALKIŞ MI TUTACAĞIZ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakka -- 9 Temmuz 2005, 13:08:02 >

• Emek Teorisi'ni tartışmaya açmak demektir bu:
    Sanatçılar,
    Kasetçiler,
    Tek şarkı ile trilyon kazananlar
    Sorgulamaya dahil olur, sadece Terim değil.

• federasyon yarı özerk ve kendi gelirleri olan bir uzmanlık kurumu , yani devlet memuru sayılmaz Terim
    ,
    bana kalırsa işe yaramayan o kadar çok sektör varki , ama naparsın ki isteyen istediği yere harcıyor ,
    ,
    Dolarların havalarda uçuştuğu düğünler mi istersin , orospulara patlatılan şampanyalar mı , layla lar ,reina lar......
    ,
    birde dallamanın biri Kabe'nin fotoğrafı konulu başlıkta hacca gidenler arapları zengin ediyor , paralara yanıyorum diyordu buyur burdan yak
    ,
    başbakanla dalga geçip " herkesin evladı yurt dışında okuyamıyor" diyen YÖK başkanının şubat ayında Karayiplere tatile gittiğini kaç kişi biliyor ?
    ,
    kimsenin parasında gözüm yok , istediği yere harcasınlar bana ne , YÖK başkanı da ,Başbakan da Tuzu kuru insanlar ama inşallah bir gün bu memleket ;

paraya değer vermeyen , gözünü budaktan esirgemeyen , " Millete acımayanlara acımayan " , "en ucra köşedeki garibanın karnı doymadan bende tok gezmem, boşa geçirecek bir dakkam yok " diyen ve uygulayan

Has bir Delikanlıyı Başa getirecek ( inşallah )

• Bu adaletsizlik toplumun temelini sarsar ve huzursuzluğun sebebi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • azimkar kardeşim öncelikle söylediklerine katılıyorum fakat bu başa getirilecek kişi inşallah maşallahla olacak iş değil,işimiz inşallaha kalırsa daha çok bekleriz,Türkiye demokrasi ile yönetilmiyo mu,bu ülkede 70milyondan bir tane babayiğit yok mu,var mı dediniz,varsa nerede ne yapıyo niye ortaya çıkmıyo,çıkıyosa da biz niye seçmiyoruz da başa getirmiyoruz,ipler aslında halkın elinde fakat halk inşallah çekmekten ipleri kontrol ettiğinin farkında değil,böyle olunca da ipi götüren üsküdarı satın alıyo,olay bu
  • yazdıklarını okudum ve inan seninle aynı şeyi düşünüyorum bende ancak düşünmekle olmuyor dimi, birşeyler yapmamız lazım ama neyapsak diye düşünmek bile zor geliyor bizim insanımıza. Birsürü boş insan var sağda solda ama ülke için birşeyler yapabilecek insanlar olmaları gereken yerde değiller malesef :(
  • kesinlikle katiliyorum Nakka arkadaşim..
  • ücret adaletsizliği emeğin ucuzlamasını getirir sonuçta bu ahlaki çöküş demektir....

• anlaşılan o ki düşünmeden konuşmak nasıl alışkanlık olduysa incelemeden yargılamak ta toplum olarak alışkanlığımız oldu. Yani yazıya uyan halimiz herkesi kavrıyor galiba... verilen linklerle benim konu arasında en ufak bir benzerlik yoktur zahmet edip baksaydın bunu yazmazdın. ...neyse....
  • kardeş ben AKP ye oy verdim , ve şu an seçim olsa gene ona oy veririm , çünkü CHP ' yi bu memleketin başına bela görüyorum ( onlara sömürgeleşmiş RUH lar diyorum ) - şahsi kanaatim ister katıl ister katılma

memnun değilim ama az kötü ile çok kötü arasında ki farkı da görecek kadar da gerçekçiyim , o mana da ( inşallah dedim )

quote:

Orjinalden alıntı: Sportivo

azimkar kardeşim öncelikle söylediklerine katılıyorum fakat bu başa getirilecek kişi inşallah maşallahla olacak iş değil,işimiz inşallaha kalırsa daha çok bekleriz,Türkiye demokrasi ile yönetilmiyo mu,bu ülkede 70milyondan bir tane babayiğit yok mu,var mı dediniz,varsa nerede ne yapıyo niye ortaya çıkmıyo,çıkıyosa da biz niye seçmiyoruz da başa getirmiyoruz,ipler aslında halkın elinde fakat halk inşallah çekmekten ipleri kontrol ettiğinin farkında değil,böyle olunca da ipi götüren üsküdarı satın alıyo,olay bu

• quote:

Orjinalden alıntı: nakka

quote:

Orjinalden alıntı: bamkan

quote:

Orjinalden alıntı: CaVaLLioN

http://forum.donanimhaber.com/m_3360291/mpage_1/key_s%25FCr%25FC%252Cpsikolojisi//tm.htm#3360858

http://forum.donanimhaber.com/m_3360401/mpage_1/key_s%25FCr%25FC%252Cpsikolojisi//tm.htm#3360437

http://forum.donanimhaber.com/m_3360291/mpage_1/key_s%25FCr%25FC%252Cpsikolojisi//tm.htm#3360291

ne oldu bamkan ne için uyarı verdin kime anlaşılmadı?

Tepkim cavalliona, direk koyun olayı sanmış bu konuyu okumadan 3 tane alakasız topic linki koymuş... ok?

• hoop birader o koyunlar benim koyunlar yaw , link mink ...noluyoruz
    ,
    ilk başta bende öyle sanmıştım dedim "nakka bizim sürüye sahipmi çıkıyor ne ? " , bayatladı bu haber diyecektim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.