Şimdi Ara

FORMAT ATARKEN BIOS SİLİNDİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar.eee malum windows 7 ye geçelim dedik.c ye format attım.ancak daha sonra içime sinmedi ve d yi de sileyim komple harddiske format atayım sonra ikiye bölerim dedim ve windows 7 kurulumuna geçtim.bilgisayar yeniden başlatılıyor yazdı ve kapanış o kapanış:( bilgisayar kapandı ve açıldı.ekranda sadece packard bell yazısı kalıyor.F2 ve ESC seçenekleri var.F2 işlemiyor. ESC ye basınca ise donanımları tarama ekranı geliyor, tarıyor ve o kadar:(biosa kesinlikle girmiyor.ctrl+alt+del yapınca aynı şeyler yeniden başa dönüyor yani kısır döngü:( şimdi gelelim problemin çözümüne: daha önce aynı sorunu yaşayan tecrübeli arkadaşlar var mı aramızda?ne kadar forum yorum varsa aradım taradım çözüme ulaşamadım.
    not: laptop packard bell mx67-p-060 modeli.anakart american megatrends (amibios).
    yardımlarınız olursa şimdiden teşekkür ederim.elbirliğiyle kurtaralım
    şu laptopu :(
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• win7 ve vista clr cmos yapıyor kurulumda ama bios silinmez yani :S elektriğini flaan kes sen onun öyle bi süre beklet
  • hdd ini tamamen çıkar laptoptan v o şekilde çalıştır bilgisayarı, bak bakalım o şekilde açılacakmı, eğer o şekilde biosuna girebilirsen. sorun hdd inde demektir. onu tanımakta güçlük çektiği için açılınca takılıyor. eğer dediğim gibiyse o hdd i başka bir bilgisayara takıp düzgün bir biçimde tekrar biçimlendirmeni öneririm. bu şekilde yaparsan bence problemin çözülecektir.

Xperia Arc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mulder_x

hdd ini tamamen çıkar laptoptan v o şekilde çalıştır bilgisayarı, bak bakalım o şekilde açılacakmı, eğer o şekilde biosuna girebilirsen. sorun hdd inde demektir. onu tanımakta güçlük çektiği için açılınca takılıyor. eğer dediğim gibiyse o hdd i başka bir bilgisayara takıp düzgün bir biçimde tekrar biçimlendirmeni öneririm. bu şekilde yaparsan bence problemin çözülecektir.

Merhaba aşağıdaki linkte benimde benzer bir sorunum vardı ve bilgisayar açılmıyordu, sonra benim gibi başka birileri varmı diye araştırırken, sizin mesajınızdaki "hdd yi sök" söktüm bilgisayarın biosu açıldı, daha sonra hdd yi yeniden takarak bilgisayarı açmayı başardım... farkında oladanda olsa verdiğiniz ilham için teşekkurler ,))

http://forum.donanimhaber.com/m_33714129/mpage_1/key_//tm.htm#33743972

• quote:

Orijinalden alıntı: memet

Merhaba aşağıdaki linkte benimde benzer bir sorunum vardı ve bilgisayar açılmıyordu, sonra benim gibi başka birileri varmı diye araştırırken, sizin mesajınızdaki "hdd yi sök" söktüm bilgisayarın biosu açıldı, daha sonra hdd yi yeniden takarak bilgisayarı açmayı başardım... farkında oladanda olsa verdiğiniz ilham için teşekkurler ,))

http://forum.donanimhaber.com/m_33714129/mpage_1/key_//tm.htm#33743972

yardım edebildiysem ne mutlu.

Xperia Arc

• arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ilgileriniz için.ancak işin içinden çıkamayınca teknik servise verdim.garanti bitmişti yerel servise verdim.harddiski söküp başka laptopa takmışlar.ağır format diye bişey atmışlar harddiske.nihayet harddisk düzeldi.aman ben ettim siz etmeyin format atarken recovery files sistem geri yükleme kurtarma dosyalarını silmeyin.şu an tekrar windows 7 kurdum ve acayip şekilde memnunum.herkese tavsiye ediyorum.bundan önce perfect xp sp3 2009 v1 cd edition kullanıyordum ama w7 nin performansı tartışılmaz!
    saygılar

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.