Şimdi Ara

Çukurova Üniversitesi Topluluğu[Ana Konu] (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.976
Cevap
31
Favori
83.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kdrsrsln

    Yarın dersler başlıyor. Yani yoklama başlayacak. Ve ters bir hocam varsa tüm derslerden yok yazılırsın. Devamsızlık hakkından gider. O kadar.

    İlk hafta yok diyor herkes. İlk hafta olmasın ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tip fakultesinde okuyan arkadaslara sorulari olursa yardimci olabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Franklin18 kullanıcısına yanıt
    İnşaatı ben bilemem ama bilgisayar öyle değil. İlk hafta başlar hocaların çoğu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrsrsln -- 21 Eylül 2014; 17:21:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dersler 22 sınde baslıyormu?Ders kayıtları 26 sına kadar olduguna gore başlaması imkanz olmuyor mu?Sonucta ders kaydını 25 inde bile yapan olabılır.Birde ders kaydı yaptıkdan sonra herhangı bırısıne onaylatmak gerekıyormu?Acaba bılgısı olan arkadaslar acıl bır sekılde yardımcı olabılırmı??
  • çukurova için imkansız diye bir şey yok. şaka bir yana maalesef böyle bir saçmalık var. ben yapamadım, çoğu arkadaşım gibi. sınıfların listeleri hazır değil doğal olarak, yoklama alınması da mümkün değil ama işte yapacak bir şey yok.tek dedikleri sabredin düzelecek vs.

    onaylatma yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batuhanry

    çukurova için imkansız diye bir şey yok. şaka bir yana maalesef böyle bir saçmalık var. ben yapamadım, çoğu arkadaşım gibi. sınıfların listeleri hazır değil doğal olarak, yoklama alınması da mümkün değil ama işte yapacak bir şey yok.tek dedikleri sabredin düzelecek vs.

    onaylatma yok.

    İnternetten ders seçip kaydet dememiz yetiyor o zaman demi usta?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Franklin18 kullanıcısına yanıt
    aynen tüm dersleri seçip kaydediyorsun. sonra bir daha kontrol et kaydetmiş mi diye sakatlık olmasın. bu kadar, onaylatmayı kaldırdılar geçen yıl.
  • batuhanry kullanıcısına yanıt
    o zman yarın okula gıtmenın bır anlamı yok.Söylediğin gibi ders kayıtlarını yapamayanlar var yada zaman var dıyerek son gunu yapan olsa.Birde soyledıgın gıbı lıstelerde hocalarda yoktur dıye dusunuyorum acıkcası.O zman 26 sına kadar ders felan olmaz heralde
  • Şunu belirteyim hoca derse gelip yoklama aldıktan sonra, sen derse kayıt ettirmedim diye istediğin kadar itiraz et fark etmez. Almakla yükümlü olduğun derslerde hocanın aldığı yoklama geçerlidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bölümümün sitesinin kayıt edilmesi gereken derslerde 9 ders war bnm ders kayıtda 8 ders war bilgsi olan war mı
  • kdrsrsln kullanıcısına yanıt
    O zaman ders kayıt tarihinin hıc bır anlamı kalmıyor ki.Okul 26 sına kadar sure vermıs ders kaydı ıcın.Sen gıdıp 25 inde yapsan kaydı nasıl oluyorda 22 sındekı ders de yok yazılıyorsunListede adın bıle olmuyor sonucta.Hadi lısteyıde gectım hoca desekı bırısı cıkartsın kagıt ımza atın dese yarın bırgun bırısı cıkıp dese ben ders kaydımı 25 ınde yaptım hocam yanı okulun bana verdıgı sure ıcerınde nasıl oluyorda gecen haftakı ders de yanı 22 sınde yok yazılıyorum dese herşekılde haklı oluyor.
  • raxto R kullanıcısına yanıt
    Cakışan dersin vardır belkı dersın yanındakı kutucuga tıkladıgında olmuyorsa neden olmadıgını soyluyor..
  • Bilmiyorum okudun mu yazdıklarımı ama zorunlu dersler. Senin alman gereken zorunlu dersi kaç hoca veriyor ? ÇÜ'de 1 hoca verir. Yani okulun tabiriyle -tek- seçeneğin var. Seçmeli dersler ayrı. Bir önceki mesajımda da zorunlu dersler olduğunu belirttim.

    Neyse buyrun deneyin. Sonrasında bahsettiğim duruma düşürecek bir hocaya denk geldiğinizde görüşürüz. Hatta bilgisayar mühendisliğinde isen Fatih Akay'ın dersine girme. Sonrasında da itiraz et ders kaydım yoktu diye. Hocanın vereceği cevabı istersen ben değil @batuhanry söylesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrsrsln -- 22 Eylül 2014; 0:45:03 >
  • Hazır mısınız beyler? Başlıyoruz

    Heyecan yapmayın yeniler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 22 Eylül 2014; 0:52:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel yerde pas vermişsin.

    dostum hocaların umurlarında değiliz biz. istediğin kadar haklı ol. sen adana'daysan eğer bir görün, ders yapılmaz herhalde. devam zorunlulukları hakkında falan konuşurlar zaten kısa kısa. hem sınıfını görürsün, arkadaş edinirsin falan.

    ben salı günü geçiyorum adana'ya. iki-üç hafta önce tatilden sıkılmış bir an önce okul başlasa da gitsem diyordum ki şimdi gitme günü gelince tekrar garip oldum ya.
  • batuhanry kullanıcısına yanıt
    Ben zaten mersinliyim bir görünürüm okulda olmadı.Hemde yeni gelen 1.sınıf arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz.


  • Zekeriya hoca yoklama almış ve ders anlatıyormuş şuanda.
  • batuhanry kullanıcısına yanıt
    Bugün zaten dersim yoktu. Yarın Ramazan hoca. O gelmez ilk hafta. Yarında tatil bana Çarşamba öğleden sonra artık gideceğim ilk dersime
  • kdrsrsln kullanıcısına yanıt
    Çarşamba da bize tatil o zaman.

    Bu arada 29 Ekim'den itibaren belediye otobüsleri öğrenci için 1 TL. Ama önemli olan turuncu Balcalılar hakkında bir haber yok. Onlar da 1 lira olur inşallah, yoksa hiçbir anlamı yok benim için.
  • Bugün bir hocamız, ders kayıtları için 1 hafta daha uzatılacak diye duydum resmi olmasa da büyük ihtimalle uzatılacak dedi.
    Derse de başliyim mi isteyenler el kaldırsın dedi 3 kişi kaldırdı başka kimse istemedi tamam o zaman bu hafta başlamıyorum haftaya başlıyacağız dedi
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.