Şimdi Ara

Dell'den çocuklara özel netbook; Inspiron Mini Nickelodeon Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden Dell, çocuk kanalı Nickelodeon ile iş birliğine giderek hazırladığı Inspiron Mini Nickelodeon Edition serisi yeni netbook modelini gösterdiği. Çocuklar için hazırlanan yeni netbook tasarım özellikleri itibariyle, Nickelodeon çizgileri ile donatılırken, Dell Design Studio kapsamında farklı tasarım alternatiflerinin de seçenekler arasında yer aldığı belirtiliyor.


    Tasarımıyla birlikte Windows çalışma ortamı da Nickelodeon ögeleriyle donatılan netbook, Nickelodeon duvar kağıdı, özel ikonlar ve Whyville.net üzerinden sağlanan eğitim içeriği gibi detaylarla zenginleştirilmiş. Ayrıca yine çocuklar için "Just for You" isimli sürekli güncellenen dinamik widget ile Nick.com adresinden alınan oyun ve tv programı içeriği sağlanabiliyor.


    Teknik özellikler itibariyle diğer netbook modellerinden pek bir farkı bulunmayan Dell Inspiron Mini Nickelodeon Edition, Intel Atom platformunu temel alıyor ve 1.6GHz'de çalışan Atom işlemcisine yer veriliyor. 1GB bellek ve 160GB kapasiteli sabit disk gibi detaylarla donatılan çocuklara özel yeni mini-bilgisayarın Ekim ayında Wallmart internet sitesi üzerinden satışa sunulacağı belirtiliyor.








  • küçük çocuklara tam uyar bu pc.nede olsa onlar yüksek performans istemeyen oyunlar oynayacakları için anne babaların vazgeçilmezi olabilir.

    yakında PSP yerine bunları taşıyacak ufaklıklar.
  • fikir güzel yanlız tasarım üstünde biraz daha çalışılabilirdi ..
  • güzel bişeye benziyor.ben bile alıp kullanırım:D
  • Çok abartılacak birşey yok ekstradan para vereceğime normal bir netbook alırım üzerine ufak bir mod(çocuğumun nasıl beyenirse öyle) yaparım daha güzel.Zaten internetten oyun oynayacağına göre yeterli gelir.
  • bence çocuk diyince intel quad , 4gb ram,500gb hdd filan olmalı :D haha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.