Şimdi Ara

.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clinteastwood1981 -- 16 Ağustos 2016; 12:21:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Akşamında parasını ödediğim ürünün ertesi gün sabahında teslim alabilmenin sevinci içerisindeyim. Forumdaki yorumları okuyarak gözüm kapalı olarak kulaklığın parasını Yahya bey e havale yaptım. Kendisininde söylediği gibi 18:00 dan önce almak istedim ve ertesi gün sabah 8 de elime geçti. KENDİSİNE BU KONU İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Hepimiz biliriz ki online satış sitelerinde birçok GREY ürün mevcut. Yahya beyin de ürünüm %100 orjinaldir sözünü değerli donanimhaber üyeleri yorumlarıyla kesinleştirmiş bulunmaktaydı. Ürünü kargo şirketinden teslim aldım eve geldim VAKUMLU, EKSİKSİZ ve ORJINAL bir ürün ile karşılaşmak ayrı bir mutluluk verdi. TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ürünün performansı konusunda profesyonel bir yorum yapamam elbette fakat Creative Zen Vision 30 Gb aleti kullanmaktayım, kendi orjinal kulaklığı haricinde BOSE TRIPORT kulaklıkla kullandım. BESE kulaklığı bilmeyen yoktur sanırım, 200 tl lik bir kulaklıkdır kendisi.. Ama bu 40 tl lik kulaklık BOSE kulaklıktan çok çok çok iyi.. BOSE bir tek BAS lar konusunda biraz iyi FİYAT farkına kesinlikle değmez!!! En çok taşıma kılıfına bayıldım, MP3 çalarımın klıfı beyazdı kirleniyordu tam benim mp3 player e göre yapmışlar..

YAYHA Bey e bundan sonraki ticaret hayatında başarılar diliyorum ve kendisine gözüm kapalı REFERANS OLUYORUM.

Çok güvenilir bir satıcı, Ürün yelpazenin gelişmesi dileğimle.

• Yahya kardeşten ikinci sony kulaklığımı az önce almış bulunmaktayım. ilk kulaklığımı kardeşim beğenince yenisini almak durumunda kaldım

dün telefonda konuştuk hesap bilgilerini aldım, parayı havale ettim, ki ben bunları yaparken o da kargoya vermiş ürünü zaten :) bir gün sonra elime geçti, sorunsuz. hatta bir gün bile değil. 20 saat falan anca!

Yahya'ya güven konusundakim hassasiyetinden dolayı teşekkürü borç bilirim. arkadaşlar gözü kapalı alışveriş yapabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.