Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
75
Favori
338.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet 1 yıl boyunca anıtparktasınız
    sınava gırmezsen en kotu sınıfta yer alırsın
    gırmeyen oda arkadasım en kotu sınıftaydı ama cok ıyı ıngılızcesı vardı
    sınıf atlattılar
    c'den a kuruna aldılar
  • slm arkadaşlar bende 2 yıllık okuyorum acaba bizim içinde varmı muhafiyet sınavı pazartesi yatırsam parayı olurmu ne dersiniz girmek mecburi mi bu konuda da bir bilgim yok eğer zorunluysa gideceğm pazartesi birde cumartesi ders koymuşlar ingilizce gıcık oldum ya ::S onu koymasalardı girmek aklımda yoktu ders programına net den baktım acaba bir değişiklik falan olurmu okulda falan
  • arkadaşlar cumartesi sadece yabancı dil var die sınava girmeyi düşünüyordum ama programda değişiklik yapılabilirmiş pazartesi de sadece 2 ders var perşembe cuma günleride boşluklar var sizce cumartesi ders olurmu yada program değişirmi

    kocaeli myo elektrik i.ö
  • şimdi okuduğum habere göre bilgisayar muhafiyet sınavı varmış sizce sınavda ne üzerine soru gelebilir girmeyi düşünüyorum
  • ilk hafta gidecek olanlara kolaylıklar dilerim.Okula gidipde imkanı olanlar yazsın buraya
  • ben büyük bir ihtimal gideceğim. istanbulda oturuyorum günlük gidip gelecem. bu hafta olanları buradan yazar , bilgi veririm.
  • An itibariyle Şirin Erkek Öğrenci Yurdu'na yerleşmiş bulunmaktayım. Bu mesajı oradan yazıyorum. Yarın Anıtpark'a gideceğim. Kayıt olurken yatırmadığım muafiyet sınavı ücretini yatırıp yatırmayacağımı sormaya. Umuttepede'de tanıtım günleri var sonra da oraya giderim herhalde. Ama tanıtımlar ikinci öğretimlere de sabah mı yoksa saat 5'ten sonra mı onu bilmiyorum. Artık duruma göre hareket edeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dangerous210

    An itibariyle Şirin Erkek Öğrenci Yurdu'na yerleşmiş bulunmaktayım. Bu mesajı oradan yazıyorum. Yarın Anıtpark'a gideceğim. Kayıt olurken yatırmadığım muafiyet sınavı ücretini yatırıp yatırmayacağımı sormaya. Umuttepede'de tanıtım günleri var sonra da oraya giderim herhalde. Ama tanıtımlar ikinci öğretimlere de sabah mı yoksa saat 5'ten sonra mı onu bilmiyorum. Artık duruma göre hareket edeceğim.



    bende şüpheliydim gitmeyeceğim halde telefon edip sordum.Sanırım 2.öğretimler 5 de katılıyor.Ama telefondaki adamın benim sorumu doğru anladığı ile ilgili ciddi şüphelerim var
  • Bende Yarın gidiyorum. İstanbuldayım. Perşembe dönecem.
  • bugün okul açılıyo. ben yarın muafiyet sınavına giricem. acaba geçsek ya da geçemesek dersler bayramdan sonra mı baslayacak ( makine muh. orgun ) acıklarsanız sevinirim arkadaslar ??

    simdiden tesekkür !
  • Arkadaşlar Çevre mühendisliğinin ikinci öğretiminde okuyacak olan varsa bana ulaşsın
  • şuan okuldaki kafeden giriyorum
  • Bende Koüden İngiliz dili ve edebiyatı bölüm, hazırlığı bitirdik bu sene 1olduk vay anasınaa...
  • Bugün gitmedim okula , bayramdan sonra gitcem şimdi boştur fakülteler zaten pek gelen giden olmaz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

    şuan okuldaki kafeden giriyorum



    Kampüs kafetarya mı ? Özledim yahu orayı :D Yurttan çıkıp koşa koşa giderdik playstation oynamaya, çocuklar gibi şendik gol atınca eheheh
  • şuan okulda olanlar okulun durumu nasıl? öğrenci sayısı bakımından? özellikle umuttepe?
  • Ben daha yeni uyandım yaff

    Hele bi yarın sınava girelim hayırlısıyla
  • biri sıralar yetişmemiş mühendislik fakültesinde falan birşeyler yazıyodu.Mühendislik fakültesinde durum nasıl ki acaba :D???
  • Mühendislik fakültesi B ye baktım. İnşaat müh. için. Ama içerinin durumu şu: inşaat yeni bitmiş boyası badanası falan var ama kimse yok bomboş.. baktık birini aradık bulamadık.. başkası da diğer taraftan girmiş o da bize sordu. napıcaz ne edicez bilmiyorum. bi de ders seçimi nedir napıcaz? Zaten bütün dersleri görmücek miyiz? nesini seçicez anlamadım. Yurta yerleştim geçici olarak kaldığım oda daki çocuk da inşaat 2. sınıftaymış. O da anlamadı durumu gitti vinsana bakıyım bi dedi. Şu an kütüphaneden yazıyorum. burada olan varsa gelsin 36 dayım.
  • Bugün Umuttepe'ye çıktım. Mühendislik Fak. B Binasında sıralar yok. Ayrıca temizlik de yapılması gerekiyor. Elektronik ve Hab. Müh. derslikleri boş olduğundan tanıtıma falan gitmeyeceğim. Dersin ne zaman başlayacağına gelirsek, bizim bölüm başkanlığı odasını bulamadım. Bilgisayar Müh. bölümünden sanıyorum bir Arş. Görevlisiyle konuştum; sıralar yetişmemiş. Bayramdan sonraya kalacak diye bir söylenti var, ama siz yine de internetten takip edin dedi. Bizim bölümün sitesindeki duyurularda da şöyle bir duyuru var:

    Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
    Derslikler Hk.
    11.09.2009 Elo. ve Hab. Müh. Bölüm Başkanlığı

    Konu: Mühendislik Fakültesi B Blok binasının derslik mobilyalarının ihalesinin DMO sürecinden kaynaklanan gecikmeler nedeniyle sınıflarımız henüz eğitim öğretime hazır duruma gelememiştir. Konu ile ilgili gelişmele oldukça bilgilendirme yapılacaktır.

    Yarın sınava gireceğim. Sınavdan sonra yurda döndüğümde, sitede bir duyuru göremezsem büyük ihtimal Edirne'ye döneceğim. Bu arada muafiyet sınavı için de 25 TL yatırdım. Geçen sefer benden para almayan İş Bankası minibüsündeki bayanlar, bu sefer aldı. Dekontum var, giriş belgem var, sınava hazırım.




  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.