Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.267
Cevap
75
Favori
338.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TGYüksel kullanıcısına yanıt
    İstanbul'dasın. İzmir ve ya Antalya'ya gitmenin hiç lüzumu yok. Tutuyorsa Kocaeli daha mantıklı bir seçim olur. İlk önce 1. öğretim yazarsın sonra da 2. öğretim. Yalnız servisle gidip gelmek baştan kolay gelir ama bir süre snra sıkılırsın. Tecrübe ile söylüyorum bunları. Servisle başlayıp eve çıkan arkadaşlarımız var. Çünkü bir süre sonra çekilmez hal alıyor o yol, az da değil ki... Neresindesin İstanbul'un?

    Hazırlık hakkında son 2-3 sayfada birkaç bişey konuştuk bir göz at istersen. Hazırlık okumak zaman israfından başka bişey değil bu okulda. Geçmeli. Çok aşırı zor bir sınav değil az da olsa altyapın varsa biraz gayretle geçersin ama zorluk kişiden kişiye göre de değişir.

    Bina ve imkan olarak okul kötü değil ancak kampüs yaşamı pek fazla yok. Hani bazı üniversitelerde millet çimlere yayılır, otlanırlar falan o bizim okulda yok. O kadar sosyaliz ki kafe dolu, kafede oturursun. Zaten genelde derse girip çıkar millet. Merkez daha uygundur gezme açısından, okulda bişey yok. Kampüs merkeze otobüs ile 30 dakika mesafede çok uzak değil.

    Başka sorularınız varsa sorabilirsiniz.




  • Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Tek kişi kalmak pahalıya mal olur gerçekten. Ve tek kişi sıkıcı olur. En azından 2 kişi daha mantıklı olacaktır. İlla apart tarzı değil de yurt da bakabilirsin bence. Çok pahalıya gelir yoksa.

    Erasmus kontenjanı az oluyor. En büyük kontenjanlardan birisi bizim makinada. 3 kişi yolladı bu sene. Önceki senelerde hatam yok ise 1 kişi yollamışlardı, emin değilim. Birkaç üniversiteyle anlaşmalı, romanya ve almanya var, diğerini hatırlamıyorum. sınavı bir hayli zor oluyor.
  • Stainless.. kullanıcısına yanıt
    Hocam 2. öğretim okumak mantıklı mı ?
  • Hey gidi günler hey bizde geçen yıl buralarda soru üstüne soru soruyorduk sağolsun Stainless.. bize çok yardımcı olmuştu. Senin kadar olamasakda bende elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim. TGYüksel ben inşaat müh okuyorum 2.sınıfa geçtim sorun varsa sorabilirsin bana bölüm hakkında hocalar hakkında
  • iyi ramazanlar arkadaşlar bilgisayar mühendisliği 2.öğretim nasıl?okuyan arkadaşlar yazarsa sevinirim bir zorluğu varmı 2.öğretimin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Archuduke

    Hocam 2. öğretim okumak mantıklı mı ?

    ben ikinci öğretim okuyorum şöyle ki harc çok fazla dönemlik 756 tlcik ödüyorum onun dışında iö olmanın çok büyük avantajları var şöyleki sınav haftası sınavlarımız en erken 2-3 gibi başlıyor ama genellikle sınav saatleri 1-2 ders hariç akşam 7-8 gibi oluyor bu da sana o saate kadar çalışma hakkı veriyor çok büyük faydasını gördüm ben sabah okula gitmemekde cabası tabi oda arkadaşlarım sabahın 8 inde kalkıp hazırlanırken ben 2-3 kadar yatıyordum yani kısaca harç dışında dezavantjı yok




  • interm seviyesinde ingilizcem var lisede dil okumuştum ama bilgilerin coğunu unuttum okulu okurken erasmus yapmayı düşünüyorum fakat hazırlık okumasam bu bana dezavantaj mı olur bilmek istedim teşekkürler .
  • Maddi sıkıntı yoksa ikinci öğretim güzel seçim olur. Dersler kısa sürede biter, daha çok vakit kalır size. Eğer uyku düzeninizi çok bozmazsanız, akşam çok geç yatıp sabah çok geç uyanmazsanız size bir sürü vakit kalır. Bunu değerlendirmek de size kalmış bir şey. Boş durmayı sevmeyen biriyseniz bir şekilde değerlendirip kendinize fayda sağlarsınız. Akşam 5'te başlar dersler en erken. Harç ücreti sıkıntı olmayacaksa ikinci öğretim okunur. Hocalar aynı, dersler aynı. Özellikle sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz.



    @kezbaneu

    Ne demek hocam, rica ederim. Faydam olduysa mutlu olurum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 15 Temmuz 2014; 1:41:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ebeton

    interm seviyesinde ingilizcem var lisede dil okumuştum ama bilgilerin coğunu unuttum okulu okurken erasmus yapmayı düşünüyorum fakat hazırlık okumasam bu bana dezavantaj mı olur bilmek istedim teşekkürler .

    Intermadiate seviyedeysen gerçekten hazırlık sınavını geçersin. Bu okulda hazırlık okumak zaman israfıdır dedim defalarca... Değmez, bir şey katmaz. Kendin daha iyi öğrenirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stainless..

    Maddi sıkıntı yoksa ikinci öğretim güzel seçim olur. Dersler kısa sürede biter, daha çok vakit kalır size. Eğer uyku düzeninizi çok bozmazsanız, akşam çok geç yatıp sabah çok geç uyanmazsanız size bir sürü vakit kalır. Bunu değerlendirmek de size kalmış bir şey. Boş durmayı sevmeyen biriyseniz bir şekilde değerlendirip kendinize fayda sağlarsınız. Akşam 5'te başlar dersler en erken. Harç ücreti sıkıntı olmayacaksa ikinci öğretim okunur. Hocalar aynı, dersler aynı. Özellikle sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz.



    @kezbaneu

    Ne demek hocam, rica ederim. Faydam olduysa mutlu olurum

    Eyvallah saol hocam tercih listeme ekledim sayende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rica ederim Hangi bölüm?
  • Iyi geceler arkadaşlar. Benim siralama 57k kocaeli elektrik istiyorum. Gecen sene 55 ile kapatmis. Gelir insallah bakalim. Sadece son sayfayi okudum. Bolumle ilgili birkac yorum alabilirmiyim acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ajanmetin

    Iyi geceler arkadaşlar. Benim siralama 57k kocaeli elektrik istiyorum. Gecen sene 55 ile kapatmis. Gelir insallah bakalim. Sadece son sayfayi okudum. Bolumle ilgili birkac yorum alabilirmiyim acaba?

    forum.donanimhaber.com/m_94656821/f_//tm.htm#94656821


    mezun olmuş arkadaş daha biraz önce cevapladı sorularımızı incele bi istersen
  • Stainless.. kullanıcısına yanıt
    hazınlık isteğe bağlı benim bölümümde erasmus için nasıl hazırlanıcam tekrar yapıcam çünkü çoğu şeyi unuttum tekrar yapmam gerek .
  • ajanmetin kullanıcısına yanıt
    Bu son sayfada bir yorum var arkadaş up yazmış hatta, gözünden kaçmış olabilir onu okuyabilirsin. Daha başka merak ettiklerin varsa sorarsın konu üzerinden, bilgili arkadaşlar yazarlar. Ama biraz ayrıntılı sorun, daha iyi cevap alırsınız.
  • ebeton E kullanıcısına yanıt
    Sene içerisinde de yapabilirsin o kadar zor olmayacaktır. Günde yarım saat ayırsan ve aksatmasan her türlü halledersin zaten alt yapın var. Hazırlık okuyup pişman olacaksın, yapma :) Gerçekten değmez, boşver.
  • Stainless.. kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cok yardımcı oldun
  • Stainless.. kullanıcısına yanıt
    teşekkürler çok vakitte ilk sene işe girmeceğim için naapıcagımı bilmiyorum ama olsun bulunur bir şey .birde 1.öğretime giden memnun olanlarda var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 15 Temmuz 2014; 19:43:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stainless..

    Rica ederim Hangi bölüm?

    Edebiyat yazdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaeli anladığım sayısal ağırlıklı bir okul.

    Hukuk fakültesi hakkında yardımcı olabilecek birisi var mı ? Ayrıca devam zorunluluğu olup olmadığını bile söylerseniz benim için kafi.
  • 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.