Şimdi Ara

FUJİ FİLM FİNEPİX S 1500 RESİMLİ İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
15.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayatımda ilk defa yurtdışına tatile çıkacağımdan dolayı, daha kaliteli ve kapsamlı bir makina arayışına girdim. Daha evvel HP Photosmart M425 kullanıyordum. Aslında DSLR bir makina almayı tasarlıyordum, fakat bu forumda yapmış olduğum incelemer sonuncunda bu güne kadar hep "bas-çek" tipi makiner kullandığım için DSLR nin altında ezileceğim kanısına vardım. Fakat ufaktanda fotoğrafcılığın inceliklerini öğrenmek istiyordum. Resimlerde kutu içeriği ve makinanın 3 taraftan resimleri mevcut.
    Yeni FinePix S1500 dijital fotoğraf makinası, 12 kat optik kaydırma (Zoom) menzili olan Fujinon objektifi ile 33–396 mm eşdeğer odaklama aralığında, yani: İnanılması güç olan bir odak menzilinde çalışabilmektedir. SR AUTO"-Yeni geliştirilen "Otomatik konum tanıma" ve "Yüz tanıma" işlevleri ile donamış olan S1500, çekim ortamlarını ve çehreleri ayırt edebilmekte ve böylece en iyi sonuçları sağlayabilmektedir. Otomatik "Konum tanımlama işlevi" en iyisini bilir Kare dahilindeki çekim ortamları otomatik olarak tanınır ve makine dahilinde bulunan 6 ayardan biri ile karşılanır: Portre, Manzara, Gece, Makro, Gece portre, Arka ışıkta portre Portre
    FinePix S1500'deki Süper Makro ayarı sayesinde 2 cm'den çok yakın çekimler yapmak mümkündür.Makinenin sallanmasından veya konunun hareketinden kaynaklanan bulanıklıklara son! İkil resim sabitleme kipi ve dizi çekim kipi ile en önemli ânı, berrak bir hâlde çekebilirsiniz. Yüksek seviyede ışık duyarlılığı ve CCD kaydırma yöntemli resim sabitleme sisteminin birlikte işlemeleri ile hareket dondurularak, bulanıklıklar önlenir ve en fazla odak uzaklığında bile pürüzler, asgarî düzeye indirilir.ISO6400* düzeyindeki azamî ışık duyarlılığı vasıtası ile özellikle az ışıklı ortamlarda bile doğal ve yaşama benzer çekimler yapabilirsiniz. Yüksek ışık duyarlılığı, çok hızlı hareket hâlinde olan bir konuda bile hareketi dondurabilmenizi mümkün kılar.
    **ISO3200 ve ISO6400 basamaklarında kayıt edilen piksel adedi azamî 3 milyon ile sınırlandırılmıştır. Tam çözünürlükte (10 megapiksel) ışık duyarlılığı ISO1600 ile sınırlıdır.







  • inceleme için teşekkürler..
  • Fujifilm A920'den sonra bu Fuji'lerden biraz soğdum açıkçası. Flaş patlasa (karanlık otamlarda, cami gibi); Çokkaranlık. Patlamasa da aşırı açık ve flu. Ama SLR benzeri makinalar da bu tip hatalardan kurulmak için var ya zaten...

    Kodak Z1012IS ile bu cihaz, olmadı Fuji S8100 arasında kaldım. FotoZeynep ya da HepsiBurada'dan almayı düşünüyorum. Bu chazda hangi pillerden kullanıyorsunuz acaba marka ve kapasite olarak ? Ortalama kaç ekim yapıyor?
  • Fotozeynepten al bence. Bende Panasonic AA Pilleri var. Daha Pili Bitiremediğimdan kaç çekim yaptığını bilmiyorum.
    S1500 al bence Çook Güzel macro çekiyor.Diğerlerinin de hakkını yemeyeyim ama

    Değiştirme : S 1500 Külübü açılmıştır.http://forum.donanimhaber.com/m_34447999/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 13 Eylül 2009; 16:19:22 >
  • DUYURU


    ÇANTA - LENS KAPAĞI - ŞARJ ALETİ arayanlar, satın almak için aşağıdaki linkten ulaşabilirler.

    (S1500-S1800-S2500-S2500HD-S2700-S2700HD-S2800HD ve diğer S.. serilerine uyumludur.)


    ÇANTA-LENS KAPAĞI İLANINA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.