Şimdi Ara

iriver yeni medya oynatıcısını kullanıma sunuyor; E200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Nvidia Tegra platformunu temel alan yeni nesil medya oynatıcılarının konuşulduğu bugünlerde alternatif çözümler de gelmiyor değil. Taşınabilir çoklu ortam çözümleri hazırlayan iddialı isimlerden iriver, E200 kod adını taşıyan yeni medya oynatıcısının detaylarını açıkladı. 320 x 240 piksel çözünürlüğünde 2.8-inç QVGA ekrana sahip olan ayrıca 4GB, 8GB ve 16GB olmak üzere üç farklı kapasite seçeneği ile satışa sunulacağı açıklanan E200, daha yüksek depolama alanına ihtiyaç duyan kullanıcılar için microSD slotu üzerinden 8GB'a kadar bellek kartı kullanımına da olanak tanıyabiliyor.


    Yaygın olarak kullanılan popüler dosya formatlarının önemli bir kısmına destek veren iriver E200 ile MP3, WMA, OGG, ASF ve FLAC gibi ses dosyaları ile MPEG-4, Xvid, WMV, RM ve RMVB gibi video dosyaları (30fps'ye kadar) oynatılabiliyor. Ayrıca JPEG, BMP, PNG ve GIF formatındaki imaj dosyalarını görüntüleyebilen kompakt tasarımlı yeni medya oynatıcısı dahili FM radyo alıcısına da sahip. PC bağlantısını USB ara birimi üzerinden gerçekleştiren ve 3.5mm kulaklık girişine sahip olan iriver E200, 17 saate kadar ses ve 5 saate kadar video oynatım süresi sunabiliyor.


    Ağırlığı 94.1 gram olarak açıklanan iriver E200'ün önümüzdei haftalarda satışa sunulması beklenirken fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.








  • 4:3 ekranmı kaldı artık.
  • klasık İriver tasarımı, ekran kucuk olmus,
    ucuz olacaktır
  • FLAC gibi bie medya formatına destek veriyor ama iş kapasiteye gelince 30 ve 60 gb lık alternatiflerin konuşulduğu günümüzde dahili 16GB desteğinden ötesini veremiyor ?!?! ama yine de güzel bir cihaz olmuş, fiyatıda uygun olursa kendine pazar açabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.