Şimdi Ara

Ankara Radar uygulaması (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
187
Cevap
0
Favori
20.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son durum nedir ? Sürekli güncel bilgi lazım
  • konya yolu, esk. yolu ve ist. yolunu kullanıyorum her gün...
    herkes en az 80-90 gidiyor, bu kameralı radar yalan oldu sanırım...

esk.yolundaki ise sadece mobese,gelen giseni gözetlemek için diyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier_of_fortune

konya yolu, esk. yolu ve ist. yolunu kullanıyorum her gün...

80-90 ile 130-140 arasında teorik bir fark yok sanırım

Her ikisinde de hız sınırı aşılmış oluyor ?
  • evet... kibar bir dille yazdım...

forumda hız yaptım demek yasak ...
  • quote:

yok yalan olmadı ama ceza yazma gününü tutturursan acı gerçekle kalrşılaşıyorsun.. daha geçen bizim servis şöförü 61, evet doğru gördünüz, altmış bir ile giderken çevirilip ceza yemiş...

çok ayıp yaw.. 70-80 yazın da üstüne yazın cezayı da, 50-60 insanlık dışı yahu. o yollarda 50 tabelasının ne işi var........

çok çok feci..

• nasıl yani?
    ceza yazma günü mü var?

ekleme:

quote:

dediğiniz gibiyse,
    sanırım ceza yazma saatleri var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 31 Aralık 2009; 1:36:02 >
  • 7 Şubat itibarı ile son durum nedir ? Yeni kameralar, uygulamalar , ekip otoları var mı ?
  • 12 Mart Güncellemesi
  • son durum 12 mart birlik mah. çevreyolunda öğlen 2 gibi uygulama vardı.hem radar hem de emniyet kemeriydi galiba aracın içine baktılar.

aynı saatlerde rutin konya yolu gölbaşı istikametinde uygulama vardı.konya yolunda takılanlar genelde ticarilerdi. hız sınırı 70 olmasına rağmen ben yine de 60la geçiyorum radarın önünden nolur nolmaz 71le ceza yemeyelim şimdi.

yeni emniyet müdürüne helal olsun nerde o eski çevre yolunda kalkışlar makaslar.. hey gidi günler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cottonmurat

son durum 12 mart birlik mah. çevreyolunda öğlen 2 gibi uygulama vardı.hem radar hem de emniyet kemeriydi galiba aracın içine baktılar.

aynı saatlerde rutin konya yolu gölbaşı istikametinde uygulama vardı.konya yolunda takılanlar genelde ticarilerdi. hız sınırı 70 olmasına rağmen ben yine de 60la geçiyorum radarın önünden nolur nolmaz 71le ceza yemeyelim şimdi.

yeni emniyet müdürüne helal olsun nerde o eski çevre yolunda kalkışlar makaslar.. hey gidi günler..

İstanbul yolu , ivedik köprü- toki konutları-anadolu bulvarı sapağına kadar herhangi bir radar var mı ? Anadolu bulvarının istanbul yolu kısmından başlayıp da odtü A1 kapısında biten bölümünde ölçüm yapan ekipler veya kameralar var mı ? Ekipler için konuşlanacak yer yok gibi gerçi Anadolu Bulvarında...

• Batıkent ostim taraflarına yol güzergahı üzerinde 2 taraflı yada kenarda olacak şekilde en az 30cm genişliğinde metal direkler dikmişler,ancak üzerinde birşey asılı değil.Yol tabelası mı,reklam tabelası mı yoksa mobese kamerası mı olacak bilen arkadaşlar var mı?
  • arkadaşlar merhaba;
    herzaman havaşla gittiğim esenboğa havaalanına uçağa yetişebilmem için arabayla gitmek zorunda kaldım..havaalanına yaklaşık 2-3 km kala yol ayrımı cebinde radar olduğunu farkettim hemen frenlere dokundum ama yine de yakalandık.. polis memuru 114 km ile radara girdiğimi ve 'sendemi uçağa yetişmek için hızlı gidiodun'' dedi,, bende gayet normal ewet dedim. 240 tl ceza yazdı. Hız sınırlarını % 10’dan % 30’a (otuz dahil) kadar aşmak 130lira olması gerekirken bana neden 240 yazdılar bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.NOT: Sadece radar cezası
  • quote:

Orijinalden alıntı: cottonmurat
    ...

makaslarda bi azalma görmedim ben. trafiğin insanlık dışı hızı biraz azaldı evet fakat uygulamalar belli yerlerde ve sadece hıza yönelik olduğundan makaslar aynen duruyor. özellikle ticariler ve şirket araçları herzaman ki gibi trafiğin çilesi.
  • 5 şeritli yayla gibi yola 70kph limit koyarlarsa makasta atarım reverse 360 da çekerim o yolda
    insan gibi limit koysunlar, elbet biz de insan gibi süreriz
  • mobeseler aktif degıl şuan arkadaşlar,tandogan ve bahcelı +samsun yolunda uygulama oluyormuş hergun ve cam fılmıne dıkkat acımıyorlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUBARU

5 şeritli yayla gibi yola 70kph limit koyarlarsa makasta atarım reverse 360 da çekerim o yolda
    insan gibi limit koysunlar, elbet biz de insan gibi süreriz

o yoldaki diğer insanlar mı koyuyor sınırı ki milleti tehlikeye atma hakkını kendinde buluyorsun? eğer varsa derdin kurallarla git şikayet et, iyi veya kötü uymak zorundasın değişene kadar.

bir yolda yapılabilecek en terbiyesizce ve cahilce harekettir makas atmak.
    umarım kimsenin başını yakmaz bu makas meraklıları.
  • Merhaba,

Ankara'da son zamanlarda uygulanmaya başlayan sabit kameralı hız ve trafik lambası ihlali tesbit noktalarını aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

Saygılarımla,

Ankara Radar uygulaması
  • Adreslere cezalar geliyor, amman dikkat derim, siz bilirsiniz...
  • Listede yazılı olmayan yerler çok ek olarak vereyim mamak caddesi tıp fakültesini geçince hem ışık hem hız hem hatalı dönüşlere cam filmine kadar ne denk gelirse....

Yine mamak samsun yoluna doğru giderken gülveren sapağının karşısı pazar yerinin girişi ordada ekipler beklemekte hem de çekici ile

Samsun yolu bayındır barajı sapağını geçince bir adette orda
  • Sabahın 8inde 9 unda konya yolu, eskişehir yolu , bilkent civarı paso kamyon ve tır kaynıyor. Yasak değilmi bunların bu saatte çıkması?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.