Şimdi Ara

Karşılatırılması Gerekirse Hangisi Daha İyidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yeni Bilgisayar Almayı Düşünüyorum Ama İşlemci Konusunda Kararsız Kaldım
    3-4 Yere Sordum Biri İntel'den Bir Model Verip o Daha İyidir diyor Birine Soruyorum AMD'den Bir Model Verip o Daha iyidir diyor

Verdikleri 3-4 model arasından hangisi daha iyidir ve sizin önerebilceğiniz fazla pahalı olmayan bir işlemci varmıdır ? (Not: Bilgisayarı Daha Çok Oyun İçin Kullanıyorum)

1. Seçenek:
    CPU AMD PHENOM II X2 550 AM3 3.1GHz 7MB BLACK EDİT

2. Seçenek:
    CPU INTEL Core2 Duo E7400 2.8 GHz, 64 Bit, 3MB L2 Cache, 1066 MHz, 45 Nm, (Boxed)

3. Seçenek:
    CPU AMD ATHLON II X2 245 2.9 GHZ 2MB AM3 BOX

4. Seçenek:
    AMD PHENOM II X4 810 QUAD-CORE AM3+ 2,6GHz

Bunlardan Hangisi Oyun İçin Daha Kullanışlı Olur ?

Not2: Oyunda Fazla Akıcılık Ve Kalite Aramıyorum Sadece Tüm Oyunların Oynanabilir Derecede Olmasını İstiyorum.

Ekran Kartıda Önemli Diceksiniz Oyun Konusunda Ekran Kartını Hallederim Tek Takıldığım Yer İşlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 7 Ağustos 2009; 2:23:05 >

• tabiki phenom ıı x4 810 daha iyidir dostum sormana bile gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 7 Ağustos 2009; 2:29:04 >
  • x4 tabiki daha iyi açık ve net. ama benim tercihim x2 550 olurdu. ucuz ve verimli
  • Bütçe ne kadar asıl önemli olan o.. ancak pahalı olmasın dediğine göre en iyi seçenek x2 550 olur. Eğer 200 tl altı düşünüyorsan..Aslında x2 250 de olur yerine göre.Geçen bir arkadaş x2 250+ hd 4850 ile çok iyi performans aldığını söylüyordu.
  • Aralarında Pek Fiyat Fark Etmiyor Ama Msn'den Sorduğum birkaç Kişide AM3+ 2,6GHz çok az AM3 3.1GHz daha iyi diyorlar kafam karıştı

Fiyat Olarak Değilde Kalite Olarak Söyleyin Siz Birde
  • kalite olarak derken?, hepsi kalitelidir, bunlarin arasindan X2 550 veya X4 810 tercih edilebilir...
    -x2 550 gunumuzde cogu oyunda daha performansli olur
    -ama 4 cekirdek destekleyen oyunlar cikinca x4 810 daha iyi olur...Gunumuzde GTA IV 4 cekirdek destekleyen bi oyun mesela...
    -4 cekirdekli daha iyi bi islemci istiyosan X4 940 alabilirsin (310 lira)
    -Asiri performans aramiyorum demissin x2 550 gayet yeterli gelir, x4 810 biraz daha gelecege donuk olur...
    Bu arada x2 550 yi 4 cekirdekli yapma ollayi var ki ona hic girmeyelim....Eger 4 cekirdek yapabilirsen 810 dan daha iyi olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneker

kalite olarak derken?, hepsi kalitelidir, bunlarin arasindan X2 550 veya X4 810 tercih edilebilir...
    -x2 550 gunumuzde cogu oyunda daha performansli olur
    -ama 4 cekirdek destekleyen oyunlar cikinca x4 810 daha iyi olur...Gunumuzde GTA IV 4 cekirdek destekleyen bi oyun mesela...
    -4 cekirdekli daha iyi bi islemci istiyosan X4 940 alabilirsin (310 lira)
    -Asiri performans aramiyorum demissin x2 550 gayet yeterli gelir, x4 810 biraz daha gelecege donuk olur...
    Bu arada x2 550 yi 4 cekirdekli yapma ollayi var ki ona hic girmeyelim....Eger 4 cekirdek yapabilirsen 810 dan daha iyi olur...

Ya Babamı İkna Edebilsem Saten 4 çekirdekli 3.0 Ghz birşey istiyorum ama 255$ olduğu için çok pahalı diyor

x2 550 daha performanslı olur diyorsanız onuda alabilirim fazla performans aramıyorum doğru bakıcaz artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bunların hangisi iyidir
    6 yıl önce açıldı
    A3 Hangisi Daha iyi??
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı alıcak mısın yoksa var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 575m

Ekran kartı alıcak mısın yoksa var mı?

Ekran Kartı'da alıcam
    Komple Bilgisayarı Yeniliyorum Sadece İşlemcide Takıldı Babam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 7 Ağustos 2009; 17:04:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.