Arkadaşlar yahoo mail i olanlara bir mesaj geliyor... Dört hat aynı anda aktif! bu mesajı alan arkadaşlar varsa kesinlikle ve KESİNLİKLE güvenmesinler. Bu işi yapanlar Konyada rabve diye bir şey kurmuşlar. DOLANDIRICILIK yapıyorlar.
hiçbirşey anlamadım Bana bişey gelmedi...
Bana da gelmişti. Direk silmiştim. Ama ilgimi çekmişti. Adamın dediğine göre bir telefonda aynı anda 4 hat aktif oluyormuş. Demek ki yalanmış arkadaşa göre. Hayırlısı.. İyi dolandırmıştır. İnsanlar iki üç telefon taşımaktan bıktı benim gibi...
BU HABERİ ALDIĞIMIZ İİİ OLDU...
nasıl dolandırılabilirki bir adam boyle :D acaba parayı alınca ve calısmayınca ne diorlar D:
6 aydır bu *nelerden mail alıyorum küfretsem bi tür gidip baskın düzenlesem bi tür ama bulunmazki. belki gerçekte yok öyle bir şirket
Arkadaşlar bu adamlar detaylı bilgi isteyince tlf numaralarınızı istiyor veya vermezseniz kendilerininkini veriyorlar. Konya da bir şirketlerinin olduğunu büyük ve merkezi bir yerde olduklarını söylüyorlar. Hatta kartlarınızı bile göndermenize gerek olmadığını 20bin dolara GSM şirketlerinin yedek kartları aktif yaptığı gibi sadece numaranızı verdiğinizde numaranızın bu sisteme uygun olup olmadığına baktıklarını uygunsa kart göndermeden bu işi yaptıklarını söylüyorlar. Arkadaşın dediği gibi iki telefon taşımaktan bıktıysanız telefonda söyledikleri yalanlara inanıyorsunuz ve parayı gönderiyorsunuz. Para onlara ulaştıktan sonra bir daha adamlara ulaşamıyorsunuz.
arkadaşlar konyada böyle bir iş yapan yok, eğer olsa idi haberim olurdu. Adreslerini filan verdilerse yollayın da bakalım neymiş neyin nesiymiş. gerekirse şikayet filanda ederiz buradan.
kesinlikle atlamayın.
reklam gibi olmasında konyalı birisi araştırsada rahat etsek
RABVE Bilgisayar, Internet, Elektronik Reklâm ve Tanitim Hizmetleri Babalik Mh. Yapici Is Merkezi, 4/407 Meram, Konya Tel: 0332-235 62 25
quote:
Orjinalden alıntı: cobra060
Arkadaşlar bu adamlar detaylı bilgi isteyince tlf numaralarınızı istiyor veya vermezseniz kendilerininkini veriyorlar. Konya da bir şirketlerinin olduğunu büyük ve merkezi bir yerde olduklarını söylüyorlar. Hatta kartlarınızı bile göndermenize gerek olmadığını 20bin dolara GSM şirketlerinin yedek kartları aktif yaptığı gibi sadece numaranızı verdiğinizde numaranızın bu sisteme uygun olup olmadığına baktıklarını uygunsa kart göndermeden bu işi yaptıklarını söylüyorlar. Arkadaşın dediği gibi iki telefon taşımaktan bıktıysanız telefonda söyledikleri yalanlara inanıyorsunuz ve parayı gönderiyorsunuz. Para onlara ulaştıktan sonra bir daha adamlara ulaşamıyorsunuz.
yuh be. sistemi kurmuşlar
Arkadaşlar bana attıkları mesajı aynen aşağıya yazıyorum. Adres yok ancak telefon var.
Merhaba,
Tek cep telefonu üzerinde 4 hat "aynı anda aktif" GSM mağazalarına sistem satışımız da vardır. Ayrıntılar, maliyet bilgileri ve sistemi tanımak için, lütfen "ücretsiz e-broşür" isteyiniz.
Saygılarımızla,
Rabve ® Bilişim, İletişim ve Bilgi Hizmetleri 0332-237 43 67 (09:00-17:00) 0542-278 29 46 (09:00-17:00) E-Mail: rabve@myallmails.com
Bu numaralardan sabit hat olanı aradığınızda ingilizce birşeyler diyor. Ordan hiç görüşme yapmadım. Ama cep numarasından parayı vermeden önce birkaç defa görüştüm. Şimdi bana açmıyorlar telefonu. Siz eğer arama imkanınız olursa size büyük ihtimal açarlar yine bir kek düşürdük diye. Telefondan adres isterseniz belki verirler.
bu maili bana gönderirken aynı anda aşağıda maili yazılı arkadaşlara göndermişler.
arkadaşlar konyada böyle bir iş yapan yok, eğer olsa idi haberim olurdu. Adreslerini filan verdilerse yollayın da bakalım neymiş neyin nesiymiş. gerekirse şikayet filanda ederiz buradan.
demek bilip bilmeden konuşursan böyle oluyomuşş bu link azına doğru sert çarptı galiba
quote:
Orjinalden alıntı: Fred Coder
quote:
Orjinalden alıntı: nuri288
demek bilip bilmeden konuşursan böyle oluyomuşş bu link azına doğru sert çarptı galiba
Arkadaşlar haberi okudum ama keşke 2 hafta önce okusaymışım. Bu işler başıma gelmezdi. Lütfen haberi okuyun arkadaşlar bu dolandırıcıya kapılmayın.
ben yarın kakıyorum arkadaşlar fakat daha önce hiç duymadım özellikle o taraflarda çok tanıdığım bilgisayarcı filan var ama duymadım. neyse haberler yarın
arkadaşlar kakıyorum değil bakıyorum olacak :)
quote:
Orjinalden alıntı: nuri288
arkadaşlar kakıyorum değil bakıyorum olacak :)
Arkadaşım bak inşallah bulabilirsin. Ama bu işin kurucusu olan Muhammed Fatih ERGÜN isimli şahıs Düzce de yaşıyormuş galiba.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme