Şimdi Ara

Yaw bu NEO2 hangi rami sevecek???(0519DPIW Venice@2963MHz)Yenilendi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw twinmosu biliyoz da. ADATA da mı bölen problemin var be güzel anakartcıgım.
    bu anakartı aldığım günden beri problemlerinden kurtulamadım. Önce twinmosla ıkına sıkına kullandım şimdi de adata ram ile bölen problemi yaşıyorum. winchester işlemcide 1:1 yetiyordu ram. ama venice işlemci ile 300 üstüne çıkamayınca bölenli yapayım dedim. boot bile etmiyor öle duruyor. Madem problemli niye yazarsınız 133 166 diye???
    şu anakartı sonunda parçalayacağım.

AMD64 S939 Venice 0519DPIW 3000+@2824MHz 3DMARK2001SE stabilite testi:
    http://service.futuremark.com/compare?2k1=8639580

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedbuster07 -- 7 Temmuz 2005, 22:55:35 >

• İsmail dikkat et o işlemciye o kadar volt verme
    Venice ler çooook hassas işlemciler
    Garfield 1.60v ile yakmıştı bi ara Venice işlemciyi
    Bu arada dün sıfır aldığım VGA block delik diyordun nereden aldın onu?
  • valla dün taktığımdan beri 1.75-1.8v veriyorum. radyatörün fanı min. da sorun yok. gece download ettim problemsiz. ve çok güzel bişi sessizlik günlük 2700mhz de kullanmayı düşünyorum 1.63v yetiyor. şu an öle kullanıyorum mesela.
    VGA block u sıvı iletken boya ile yamadım. şu anda problem yok. tabi uzun vadede patlatabilir orayı. kaynak yaptırmam gerek. kargoyla falan uğraşmak istemedim.
  • Sen onu geri yolla
    VGA yı yakarsın sonra
    Şekil bu
  • Sızdırsa bile ekran kartına temas etmez direk kasanın aşağısına fışkırtıyor. ilk başta delik olduğunu bilmiyordum da tecrübem oldu vga çok serin çalışıyor cpu dan çok vga ya yaradı bu bigwater
  • Sıcaklıklar ney?
    bu arada msn ini ya kaydedemedik yada açmadın
  • sıcaklıklar eğer doğruysa(msi yı biliyorsun her şeyi ters ve yanlış) idle 32-34C load 35-36C
    tabi bunlar radyatör fanının 2200rpm de(yani full speed) dönmesi ile. makina 10 saattir açık fan min. idle sıcaklık 38C. çok ii sonuçlar değil rabi ama oda sıcaklığı çok etkiliyor.
    msn e 1-2 saat içinde geleceğim. şimdi çıkmam gerekiyorda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedbuster07 -- 7 Temmuz 2005, 11:45:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd 64 3500 S939 Venice o/c
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OOO HAYIRLI OLSUN ŞİMDİ 2824 E Mİ CIKTI.. HELAL WALLA DAHA NE OLSUN
  • saol valla bu fiyata çok ii.
    2835MHz 1M testi ss i de var. 2824 3dmark2001se testi. 2835 ile de alır. ah şu ram problemi olmasa...
    esas bu akşam kasıcam buzlu bigwater ile.
  • sakın fazla voltaj verme benim de başım yandı bir kere ben daha uğraşmıyorum...
  • Voltaj bana da yüksek gibi geldi.Bu venice lere max ne kadar versek bişey olmaz onu da pek bilmiyorum ama
  • Voltajı bilmem ama şimdiden 2900MHz 1M SuperPi alabiliyor.
  • speed abi 1.4v lik işlemci 1.7 v üstü baya bir fazla elinde kalır garibim neo2suçlu olur
  • 2900MHz SuperPi 1M SS i:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedbuster07 -- 7 Temmuz 2005, 14:53:56 >
  • ya arkadaşlar ben de neo2 aldım birinden amd64 3500+ ile
    bi türlü overlock olmuyor nedir bunu proseduru. %10 bile yapsam makine açmıyor. twinmos 2x512 cl 2.5 pc3200 de ram var
    kıl oldum abey. intelde voltajsız %20 artırımlı kullanıyordum sürekli. nedir bunun üfürük(pufff) noktası. biosa otomatik overlocking koymuşla en dibini seçsen bile ya kitliyor ya açmıyor.
    kafam bozuluyor anasıyla beraber satıcam bu kartı
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis returned

speed abi 1.4v lik işlemci 1.7 v üstü baya bir fazla elinde kalır garibim neo2suçlu olur

yok yok bişicik olmaz herşey kontrol altında
  • dede sezginden mi aldın cpuyu onda vardı dıpıw galiba?
  • walla işlemci bitti nerdeyse iyice kıymete bindi
  • p133'den sonra hayatımda hiç bir işlemciye 130 dolar vermemiştim hadi hayırlısı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoL--E 2½ -- 7 Temmuz 2005, 15:29:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis returned

speed abi 1.4v lik işlemci 1.7 v üstü baya bir fazla elinde kalır garibim neo2suçlu olur

Çok iyi ya
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.