Şimdi Ara

eskişehirli arkadaşlar yardım.. eskişehir de gezilecek yerler??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
48.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eskişehirli arkadasların yardımını rica ediyorum bir gün için eskişehir e geideceğim. öğle satlerinde orda olacağım. aksama kadar şehir merkezinde gezebilip vakit gecirebileceiğim yerler nereler acaba

yemek yiycek oturacak cafe filan nereleri öneririsiniz

tesekkürlerrrr

• Espark'a bi uğra derim.
  • Yeni açılan kentpark'a gidebilirsin. Deniz kenarında olmayan bir ilde nasıl plaj olurmuş görürsün
    Şehir merkezinde, porsuk kenarında, hamamyolu, köprübaşı, kızılcıklı dolaylarında turlayabilirsin. Emvayi çeşit cafe-bar-restoran'dan seçip girebilirsin. Varuna cafe'ler ya da espark'ın kenarındakiler hep iyidir.
    Merkezden az bir şey yürüyerek haller gençlik merkezine gidebilirsin. Su muhallebisi yersin mazlumlarda.
    Yemek olarak şehir merkezindeki Pino'lardan her hangi birinde bir şeyler yiyebilirsin. Lezzet/fiyat oranının bu kadar yüksekliğine çok şaşıracaksın.
    Ayrıca balaban kebabını denk getirirsen mutlaka dene biraz fazla kalorili ama çok lezzetlidir.
    Vaktin varsa hamama girip terleyebilirsin.
    vs. vs.
  • saolun arkadaslar cevaplar için

çok tesekkürlerr

şehir merkezinde tarihi yer filan varmı gidebileceğim onu da bi zahmet söylerseniz

tekrar saolunn:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilosbebe
    şehir merkezinde tarihi yer filan varmı gidebileceğim

Olmaz mı hemde en iyisinden.
    Tarihi odunpazarı evlerini görmeden sakın gitme. Öyle dışarıdan bakma sadece, gir bir sokaktan içeriye, çık yukarılara doğru.

(İnaşllah yine forumun SQL sunucusu çökmez de mesajım gider. Bıktım şu forumun SQL sunucu çökmelerinden. )
  • çok tesekkürler
  • Gezilicek hiç bi yer yok

-Kentparka gidebilirsin

-Odunpazarı evlerini müzelerini gezebilirsin

Klasik bir şehirden farkı temiz düzenli sosyal ve yenilikçi olması

Alışveriş merkezlerini gez diyemiyorum çünkü türkiyede heryerde var

Adaları Doktorlar caddesini gez kafelerde otur klasik bi şehir abi fazla bişey bekleme şehrin göbeğinde geçer tüm maceralar

Doktorlar Adalar Kızılçıklı Up and Down
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    7 yıl önce açıldı
    izmir buca nasıl bir yer
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up

Bu vakitte nereler gezilebilir es-es de
  • Şehir çarşısında bulunan Adalar'a gidebilirsin, Porsuk Çayı boyunca cafeler bulunur.

eskişehirli arkadaşlar  yardım.. eskişehir de gezilecek yerler??

Otogar karşısındaki Kentparka gidebilirsin, yapay plajı ve yürüme alanıyla çok beğendiğim bi yerdir.

eskişehirli arkadaşlar  yardım.. eskişehir de gezilecek yerler??

• yeni konu açmak istemedim burdan devam ediyim bende...

eskişehire gitmeyi düşünüyoruz 2 3 geceliğine fotoğraf çekmek,gezmek için. daha önce gitmedim merka ettiğim bir yer. Trenle gidicez istanbuldan. nerde kalınır ne yapılır fotoğraf çekmek için tavsiye alırsam sevinirim.
  • eskişehirliyim yapaj plaj çok kötü.. hiç beğenmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

yeni konu açmak istemedim burdan devam ediyim bende...

eskişehire gitmeyi düşünüyoruz 2 3 geceliğine fotoğraf çekmek,gezmek için. daha önce gitmedim merka ettiğim bir yer. Trenle gidicez istanbuldan. nerde kalınır ne yapılır fotoğraf çekmek için tavsiye alırsam sevinirim.

nerede kalabilirim, derken bütçe çok önemli.
    lüks sınıfı olarak, anemon; şehir merkezinden uzakta biraz lüks (:
    dedepark; esparkın oralarda
    ibis; daha kalınabilir ve iyi bir yer yine esparkın yanında
    orta olarak; eski garajın karşısına bakabilirsiniz.
    fakat yurtlara gecelik kalmayı teklif etmeniz daha uygun olur.

kahvaltı olarak "doyuran"ı görmeden geçmeyin, adalarda acıktımta da yapabilirsiniz daha ayak üstü bir yerdir doyurana göre.
    akşam/öğlen veya bi ara çiğbörek mutlaka yiyin.

görecek yer olarak odunpazarından başlayın, iki eylül cad., köprübaşı, adalar, adaların sonundan kızılcıklıya geçiş, kızılcıklıdan sağa doktorlara çıkabilirsiniz (sol> esparka, istasyona çıkar), doktorların sonu tekrar köprübaşına çıkar. bu parkurda yol üstünde, ara sokaklarda özellikle doktorlar civarı olmak üzere bir çok mekan görebilirsiniz.

espark var bildiğin alışveriş merkezi, üst katında yemek yiyebilirsiniz. dışında kahve dünyası, taps filan var.

222 filan var diyorlar ama ben oraları bilmem, beyim bilir (:

bu dediklerim şehir merkezi için, kent parkı, bilim parkını filan da aracınız varsa dolaşabilirsiniz.

şehir merkezinde her yer yürüme mesafesinde tarif ederken uzak derlerse sadece biraz fazla yürürsünüz o kadar (:

fotoğraf çekmek için, belirttiğim parkurda bolca fotoğraf çekinebilirsiniz.

• şelale parka uğra derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

quote:

yeni konu açmak istemedim burdan devam ediyim bende...

nerede kalabilirim, derken bütçe çok önemli.
    lüks sınıfı olarak, anemon; şehir merkezinden uzakta biraz lüks (:
    dedepark; esparkın oralarda
    ibis; daha kalınabilir ve iyi bir yer yine esparkın yanında
    orta olarak; eski garajın karşısına bakabilirsiniz.
    fakat yurtlara gecelik kalmayı teklif etmeniz daha uygun olur.

kahvaltı olarak "doyuran"ı görmeden geçmeyin, adalarda acıktımta da yapabilirsiniz daha ayak üstü bir yerdir doyurana göre.
    akşam/öğlen veya bi ara çiğbörek mutlaka yiyin.

görecek yer olarak odunpazarından başlayın, iki eylül cad., köprübaşı, adalar, adaların sonundan kızılcıklıya geçiş, kızılcıklıdan sağa doktorlara çıkabilirsiniz (sol> esparka, istasyona çıkar), doktorların sonu tekrar köprübaşına çıkar. bu parkurda yol üstünde, ara sokaklarda özellikle doktorlar civarı olmak üzere bir çok mekan görebilirsiniz.

espark var bildiğin alışveriş merkezi, üst katında yemek yiyebilirsiniz. dışında kahve dünyası, taps filan var.

222 filan var diyorlar ama ben oraları bilmem, beyim bilir (:

bu dediklerim şehir merkezi için, kent parkı, bilim parkını filan da aracınız varsa dolaşabilirsiniz.

şehir merkezinde her yer yürüme mesafesinde tarif ederken uzak derlerse sadece biraz fazla yürürsünüz o kadar (:

fotoğraf çekmek için, belirttiğim parkurda bolca fotoğraf çekinebilirsiniz.

çok saol dikkate alıcam kalıcağımız yer düzgün ve merkezde olması gerek sonuçta kısa bır zamanlığına gıdıyoruz ve gezmek fotoğraf cekmek ıcın bu yuzden merkezde olması gerek araçla değilde trenle gidicez bu arada ...

ben şurayı buldum ama ıyımıdır nerdedır yakınmıdır merkeze bılmıyorum tabı :) http://www.babussaade.com/iletisim.html

guzel temız ıyı pansıyonlar butık hotellerde olur luks olmasına gerek yok,fıyat olarak max:70 80 dıyelım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 12 Ekim 2010; 18:47:38 >

• quote:

...........................

çok saol dikkate alıcam kalıcağımız yer düzgün ve merkezde olması gerek sonuçta kısa bır zamanlığına gıdıyoruz ve gezmek fotoğraf cekmek ıcın bu yuzden merkezde olması gerek araçla değilde trenle gidicez bu arada ...

ben şurayı buldum ama ıyımıdır nerdedır yakınmıdır merkeze bılmıyorum tabı :) http://www.babussaade.com/iletisim.html

guzel temız ıyı pansıyonlar butık hotellerde olur luks olmasına gerek yok,fıyat olarak max:70 80 dıyelım

bunlar yeni restore edilen tarihi eskişehir odunpazarı evleri. fiyat olarak uygunsa bence direkt olarak burada kalın.

EKLEME:
    kalitesi hakkında bir fikrim yok.

merkez olarak odunpazarı da merkezdir ancak buradan aşağı bi sallandın mı (yürüyerek 5 dk. sonra) köprübaşına(daha bi merkeze) varırsınız.

EKLEME 2:
    tramvay ve çoğu otobüs odunpazarından geçer, vasıta sorunu yaşamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutx -- 12 Ekim 2010; 18:58:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

quote:

...........................

bunlar yeni restore edilen tarihi eskişehir odunpazarı evleri. fiyat olarak uygunsa bence direkt olarak burada kalın.

daha once gelmedıgım ıcın bılmıyorum,bu dedıgım yerde kalsak gayet guzel gezebılırmıyız merkeze falan uzaklığı nedır vasıta sorunu falan yasarmıyız

• gecelii 20 lira falan hostel tarzı yerler var mı?
  • Hem bir Eskişehir'li olarak hem de bir gezgin olarak çok detaylı hazırladığım sitemde de eskişehir gezilecek yerlerhakkında çok detaylı bilgiler bulabilirsiniz. Ayrıca Eskişehir rehberisayfasında da Eskişehir'de bulunduğunuz süre içersinde size lazım olabilecek tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

• Yakın zamalarda bizde ailecek gelmeyi düşünüyoruz, ailecek deyince bir ben bir eşim bide bebek daha önce ki kısa gelişimden kalma bilgiler ve tabi buradan da kaptığım gezilesi yerlerle birlikte biraz gezeceğiz..
    Verilebilecek yeni bilgileriniz var ise bilgiye açız tabi ki :)
    Ankara'dan yht ile geleceğiz, oralardan başlarız artık (:
  • Kentpark odunpazarı evleri luletasi müzesi hava müzesi barlar sokağı haller falan daha çok gençlere hitap eden yerler var eskisehirde aileyle giderseniz alışveriş merkezi parkları falan gezersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.