Şimdi Ara

Arctic Cooling'den Core i5 destekli işlemci soğutucusu; Freezer 7 Pro Rev.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Yüksek performanslı soğutucu çözümleriyle tanınan Arctic Cooling, mevcut çözümlerini yeni nesil işlemciler için güncellemeye devam ediyor. Firma cephesinden gelen bilgilere göre satılmakta olan işlemci soğutucularından Freezer 7 Pro'nun güncellenmiş yeni bir versiyonu da yolda. Freezer 7 Pro Rev.2 olarak isimlendirilen yeni soğutucunun 104 x 58 x 126.5 mm boyutlarında ve 520 gram ağırlığında olduğu açıklandı. Alüminyum tabanlı 42 adet yaprağa ve 6 adet Bakır ısı borusuna sahip olan soğutucu üzerinde 900-2500 devir/dakika hızlarında çalışan 92mm'lik fan kullanılıyor.


    Intel tarafından önümüzdeki ay lanse edilmesi beklenen LGA1156 formundaki, Lynnfield kod adlı yeni nesil işlemcilere destek için güncellenen Freezer 7 Pro soğutucusunun 2. revizyonu, geniş işlemci desteği ile dikkat çekmeyi başarıyor. Intel cephesinde LGA 775, LGA 1156 ve LGA1366 desteği sunan soğutucu, AMD tarafında ise Soket 939, AM2, AM2+ ve AM3 formundaki işlemcilerle uyumlu sorunu olmaksızın kullanılabiliyor. Yine Arctic Cooling tarafından hazırlanan MX-2 termal macunuyla gelen Freezer 7 Pro Rev.2, 28.90$'lık yurt dışı satış fiyatıyla kullanıma sunulacak.









  • işlemciler çıkmadan soğutucusu geldi az kaldı belliki fiyatı da iyi
  • eski soğutucuların kullanılamamasının tek suçlusu intel. o delikleri eski yerine koysa hiç bir sorun çıkmayacak. yanılmıyorsam evga nın bir p55 anakartında eski ve yeni deliklerin ikisi de bir arada nulunuyordu. demek ki oluyormuş. burdan intelin ne kadar kullanıcı dostu bir marka olduğunu anlıyoruz
  • 12cm niye kullanmamışlar ki???
  • Olurmu Intel ınsanlık ıcın yapılan bır Facebook aracılı dunya bılgısayarlarını bırlestırıp kulanılmasını saglayacak , a aah kullanıcı dostu ıntel !!.... sozum ona
  • e 8400 de Freezer 7 Pro rev1 kullanıyorum, ide'de standartta sessiz sedasız çalışıyor şu sıcaklarda 48-50 arası tutuyor sıçaklığı ama load olduğunda içindeki şeytan ortaya çıkıyor. Demek istediğin pro 7 platformu genelde ide çalışan çok ısınmayan işlemciler ve hız aşırtma yapmayacak kullanıcılar için ideal ama sınırları zorlayanlardanım diyorsanız Pro 7 rev1 veya rev2 size göre değil.

    12cm olayı ise başlı başına bir muamma neden rev2'ye 92 yerine 120 lik koymadılar. Revizyon bunun neresinde. Oysaki 120 fan koysalar yukarıda dediklerim rev2 ler için geçerli olmayacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.