Şimdi Ara

ATi FirePro M7440, Dell'in mobil istasyonu Precision M6400'te

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • AMD-ATi yaptığı resmi açıklamayla endüstriyel kullanım için hazırlanan FirePor M7740 profesyonel grafik çözümünün, dünyanın en büyük sistem üreticilerinden Dell'in mobil iş istasyonu Precision M6400'te kullanılmaya başlandığını açıkladı. Gelen bilgilere göre 1GB GDDR5 bellek ve 800x paralel işlem birimine sahip olan FirePro M7740 çözümünün ölçeklenebilir ultra-paralel işlem mimarisi ve 30-bit DisplayPort desteği ile özellikle CAD uygulamalarıyla çalışan profesyonelleri ve dijital içerik yaratan tasarımcıları hedef aldığı açıklandı.


    Bugün başlayan ve 6 Ağustos'ta sona erecek olan SIGGRAPH 2009 etkinliğinde tanıtılan yenFirePro M7740 tabanlı Dell Precision M6400'ün ay sonunda satışa sunulması bekleniyor.








  • Fiyatları dudak uçuklatabiliyor bu serinin. Ama Dell'in doğrudan mühendis ve tasarımcılara yönelik ürettiği güzel bir ürün...
  • Nvidia Quadro FX2700'ün kullanıldığı konfigürasyonun fiyatı 3000 dolar + kdv ülkemizde.Zaten çok fazla girişi yapılmıyor bu cihazların.Şu anda da bulmak zor.Distribütörler Ağustos ayı içersinde Precision'ın yeni konfigürasyona sahip modellerinin ülkemize getirceklerini söylemişlerdi.
  • Özelliklerine denecek bişey yok ama o ne tasarım oyle, çok kaba. Klasik Dell işte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DijitalVisne -- 5 Ağustos 2009; 8:48:55 >
  • bencede adam birazda göze hitapeder yapmmışsın cihazı iyide görünüm berbat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.