Şimdi Ara

Guitar Hero III / WT PC / Aerosmith' de gitarlı oynamak (PS3/PS2/Xbox)(Anlatım-Alıntı değildir.)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
19.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi bunu bilmeyen ve merak eden arkadaşlar için yapıyorum bu konuyu...
    Not: Bu olay Xbox360 içinde olabilir onu bilmiyorum ama bunla aynı olabilir...

İlk başta Xpadder programını yüklüyoruz.http://www.downloadtr.com/program.asp?id=8130

Programı açmadan önce, GH3 veya WT gitarımızın wireless aparatını usb'ye takıyoruz. Sonra programı açıyoruz.

Gh'nin gitarında Ps tuşuna basın. (Ya da hangi gitarsa onda wireless'ı görmek için basılan tuşa basın). Şimdi aşşağıdaki adımları takip edin; (Benim kullandığım tuş takımları bu)

Oradaki küçük kol resmine basın ve "New" diyin.

Şimdi ekrana pembe birşey gelecektir. Aşşağıdaki adımları izleyin,

1-" Stick " sekmesine basın ve "Enable" kutusunu tickleyin. Ekrana "Push Stick 1 Left" diye birşey gelecektir ve plastik gitarınızda whammy kolunu aşşağa ittirin. Ekranda değişiklik olacaktır anlarsınız algılayıp algılamadığını.
    2-" Dpad " sekmesine gelin ve "Enable" kutusunu tickleyin. Ekrana "Press Dpad Up" diye bir şey gelecektir. PS3 gitarınızda Ps tuşunun yanındaki tuşa sırayla "Yukarı,Aşşağı,Sol,Sağ" taraflarına basın.
    3- Button sekmesine girdikten sonra gitarınızda bütün tuşlara basın. (Yeşil,Kırmızı,Sarı,Mavi,Turuncu,Ps Tuşu,Start,Select, Yön tuşları ve Strum tuşunu yukarı-aşşağı yapın.)(Xbox 360 gitarı için farklı olabilir siz yine dediğim gibi bütün tuşlara basın onda bir fark Ps tuşunu yerine Xbox'ın tuşu olacağını düşünüyorum)
    4- Finish sekmesinde "Close" tuşuna basın.
    5- Şimdi, ekranda tuşlar belirecektir. O tuşların üstüne basarak klavyede istediğiniz tuşun karşılığına basın.

Şimdi oyuna girin. Oyuna girdiğinizde gitarınızın çalışmaması normaldir. Options->Controller->Configure Keyboard yapın. Ordan tuşu ayarlamak için birine basın, sonrada gitarda bir tuşa basın. (Örneğin, siz programda Yeşil tuşu "1" tuşu yaptınız. Green fret yerine enter'a basın ve gitarda yeşil tuşa basın. Ayarlarınızın öyle değiştirdiğini göreceksiniz." Şimdi bütün tuşları öyle ayarlayın.

Oyuna başlarken programı açmayı unutmayın. İyi eğlenceler

Not: Oyunu açtığınızda ve ayarları yaptığınızda eğer olmuyorsa, aşşağa yazabilirsiniz

By Mad_jak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 24 Ağustos 2009; 22:46:00 >

• Teşekkürler, yakın bir zamanda gitar almayı planlıyorum.. Yardımcı olucaktır bu konu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qrt_

Teşekkürler, yakın bir zamanda gitar almayı planlıyorum.. Yardımcı olucaktır bu konu..

Önce bence Çalmayı öğren
  • quote:

Teşekkürler, yakın bir zamanda gitar almayı planlıyorum.. Yardımcı olucaktır bu konu..

Önemli değil Yakında video koyacağım videoyu çektim aslında ama biraz düzeltmeler yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ç1r4K

quote:

Önce bence Çalmayı öğren

PS3 yada PS2 yerine PC'ye bağlayıp öyle öğrenecek galiba

• Sağolsun Mad_Jak Yardımlarını esirgemedi.. PS3 için aldıgım wireless gitarı pcde kullanabiliyorum sayesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

Orijinalden alıntı: Ç1r4K

quote:

Önce bence Çalmayı öğren

PS3 yada PS2 yerine PC'ye bağlayıp öyle öğrenecek galiba

Zaten klavye ile çalıyorum ama kasıyor, gitar ile daha rahat olucaktır...

• @RepuLsive

Önemli değil dostum her zaman

@Qrt_

Evet klavyede biraz kasıyor malesef...
  • Merhaba, bu oyunu pc'de oynamak istiyorum. PS3 için olan Guitar Hero III / WT gitarlarını alırsam anlattığınız şekilde pc'ye adapte edebilir miyim? Ayrıca bilmem gereken noktalar var mı? Patlamayalım o kadar para verdikten sonra
  • Ben Xbox360 almak istiyorum ve onun için Xbox360 Les Paul gitarını düşünüyorum...
    XPadder ile Pc'ye çıkan bütün GH oyunlarını oynayabilir miyim ?

Teşekkürler...
  • Çok güzel anlatım olmuş ta ben şu PS2 yi USB ye çeviren apartı bi bulabilsem
  • @HoPes

Evet edersiniz. Sadece oyun oynarken programı açmanız gerekir ve ayarladığınızda save etmeniz gerekir. Takıldığınız nokta varsa ben yardım ederim

@OnLiNe MaNaGeR

Evet oynayabilirsiniz. Xbox 360 gitarıda destekliyor. Xpadderla PS3 yöntemiyle yapabilirsiniz

@ßoost

Ps2 gitarı kablolumu? Ben pek bilmiyorumda ps2 deki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 17 Ağustos 2009; 11:55:39 >

• Wireless.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßoost

Wireless.

Wireless'in girişi ps2'nin kolunun olduğu yeremi takılıyorki? Eğer öyleyse tamam
  • quote:

Çok güzel anlatım olmuş ta ben şu PS2 yi USB ye çeviren apartı bi bulabilsem

http://urun.gittigidiyor.com/PS2-KOLU-PS3-e-CEVIRICI-ADAPTOR-PS2-TO-PS3-PC_W0QQidZZ19386018
  • elimde xbox 360 gitarı var. ama malum kablosuz. pc ye nasıl tanıtıcam? adaptörünü nerden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhanXbox360

elimde xbox 360 gitarı var. ama malum kablosuz. pc ye nasıl tanıtıcam? adaptörünü nerden bulabilirim?

Xbox 360'a nasıl tanıtıyorsunuz? İçinden usb adaptörü çıkmıyor muydu? Ama xbox gitarı içinde oluyor zaten xbox için dahada iyi oluyor.

Not: Xbox pek bilmemde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 18 Ağustos 2009; 10:55:25 >
  • quote:

quote:

Wireless.

Wireless'in girişi ps2'nin kolunun olduğu yeremi takılıyorki? Eğer öyleyse tamam

usb değil tabiki...

aynı ps2 gamepad 'i gibi.

• quote:

quote:

quote:

Wireless.

usb değil tabiki...

aynı ps2 gamepad 'i gibi.

O zaman soğuk su O aparatı Teknosa da fln vardır bence o illegal birşeymi ki?

• ya aslında gerek yok ben sadece görüntü netliği için diyodum.
    Yoksa ps2 'de tüm Gh serisi var.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.