Şimdi Ara

Sahte ve Orjinal Memory Stick i Tanımak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar piyasada bi çok çakma memory stick var işte sizinkinin çakma olup olmadığını anlamak için bi yol.

*Memory Stick’i PSP içine yerleştirin

*PSP’nin ana menüsünden “PHOTO, MUSIC, VIDEO ya da GAME seçeneklerinden her hangi birisine gelip “Memory Stick” üzerinde durun.

*Memory Stick üzerine geldikten sonra üçgen tuşuna basıp “information’ın içine girin.

*Buradan “Magic Gate”in karşısındaki yazan ibareye bakın.

*Magic Gate’in karşısında “Unknown” yazıyor ise sahte memory kart anlamına gelmektedir.

*Magic Gate’in karşısında “Supported” yazıyor ise orijinal kart anlamına gelmektedir.

Not: Sahte ve orijinal Sony Memory Stick’lerde test edilmiştir İşlem Oluyor. San Disc Memory Stick i Olanların deneyimlerini bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .nevermind -- 1 Ağustos 2009; 7:58:05 >

oldskool.
  • üst konuda var lütfen biraz araştırma yapıp öyle konu açalım...
    carpe diem, quam minimum credula postero..

oldskool.
  • Unknown

Steam: Enchanted | PSN: Enchantedd | Origin: Enchanteddd | Playfire: Enchanted | Game Center: Enchanteddd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

3 tane Supported var bi tane unknow var

Şimdi ben ezik durumuna mı düştüm ?
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • benimkinde buna gerek yok. : D pspnin kardı tek kulalnımlık pc ye takınca devamlı format istiyor.(biçimlendir).devamlı arıza çıkardığından anlıyabiliyorsun.

Orijinalden alıntı: CapsLocking

quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

3 tane Supported var bi tane unknow var

Şimdi ben ezik durumuna mı düştüm ?

Ne alaka O üç kartın boyutları şöyle; 512, 1, 2 Sahte olanda 8GB

Steam: Enchanted | PSN: Enchantedd | Origin: Enchanteddd | Playfire: Enchanted | Game Center: Enchanteddd

• Teşekkürler alınca buna dikkat edeyim artık. Yazma hızı ve okuma hızı 12-15 arası olursa ve takılma sorunları yoksa benim için sorun da yok aslında.
    30mb ile yazsak nolur ki az bekle işin ne

Pearl P-3002D Eliminator Demondrive(r)
  • unknow o ye :D hızına yetişemiyorum!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madman1 -- 16 Ağustos 2009; 5:34:12 >

Unknown yazisi cikti şok oldum dedim dalga geciyor acip kapatip yeniden bu yaziyi veriyor acaba illk aldigim gün kirdirma işleminde değiştirdiler mi göstermiyorlar birde adamlar herhalde o sira değiştirdiler yoksa TeknoSa'dan cıakcak mal cakma oluırmu hiç..

Ne insanlar var

Orjinal 8, 16 GB fiyatlari neler ?
    "yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu =&gt; "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk

However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk

• Bence asıl önemli olan kartın sahte ya da orijinal olduğunu ambalajını açmadan tanıyabilmek.

Sandisk ultra II 8 gb kartını öneririm.Hepsiburada da satılıyo yaklaşık 80 tl
    Sana çöl gibi gelen,O göl diyorsa; göldür..Üye kendi isteğiyle uzaklaştırılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

16 Sony Ms Pro Duo Mark 2 130-160 tl arası hg sini 160-190 tl arasına bulabilirsin.

4 GB içine birşey konulmuyor.. Resim, müzik filan derken oyuna yer kalmiyor..

Zaten iyi oyunlar 1gb gibi boyut tutuyor ancak 2,3 tane oyun.. Cevir, cevir oyna..

16 GB cok iyi ama parasida iyi
    "yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu =&gt; "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk

However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk

• quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

quote:

16 Sony Ms Pro Duo Mark 2 130-160 tl arası hg sini 160-190 tl arasına bulabilirsin.

Zaten iyi oyunlar 1gb gibi boyut tutuyor ancak 2,3 tane oyun.. Cevir, cevir oyna..

Valla Tanıdık Olduğu İçin Abim gil Konsol Market(Japon oyuncak) ten ucuza aldık ama fiyatı bende kalsın.Yurt dışından geliyormuş 16gb lar paketle getiremiyorlarmış.Neyseki magic gate supported ve made in japan yazıyor.Şimdi 16 gb da doldu 32 gb ı olsaymış keşke diyorum.İyide Atmak istediğim o kadar çok oyun varki

Şuanda İçinde

Metal Gear Solid Portable OPs
    Socom Us navy seal team
    Tom Clancy's Rainbow Six Vegas Bu 4 lü içinden en çok bunu beğendim metal gear ı çok övüyorlar ama analog stick hafif tutukluluk yaptığı için oynanmıyor.
    Tom Clancy's Splinter Cell Essential
    Loro Roco 2
    Patapon
    Patapon 2
    Dragon Ball Z
    Street fighter Alpha Lab 3
    Gta Vice City Stories
    Gta Liberty City Stories
    X-men Legends 2
    Star Wars Force Unleashed
    Neo Geo
    Mame
    snes
    nes
    scummwm
    2 gb lık video içinde kung-fu panda var 379 mb
    3-4gb lık müzik
    ve 509 mb boş alan var
    Save dosyalarım rahat 40mb var.100 mb lık da resim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

quote:

Valla Tanıdık Olduğu İçin Abim gil Konsol Market(Japon oyuncak) ten ucuza aldık ama fiyatı bende kalsın.Yurt dışından geliyormuş 16gb lar paketle getiremiyorlarmış.Neyseki magic gate supported ve made in japan yazıyor.Şimdi 16 gb da doldu 32 gb ı olsaymış keşke diyorum.İyide Atmak istediğim o kadar çok oyun varki

Şuanda İçinde

Metal Gear Solid Portable OPs
    Socom Us navy seal team
    Tom Clancy's Rainbow Six Vegas Bu 4 lü içinden en çok bunu beğendim metal gear ı çok övüyorlar ama analog stick hafif tutukluluk yaptığı için oynanmıyor.
    Tom Clancy's Splinter Cell Essential
    Loro Roco 2
    Patapon
    Patapon 2

Dragon Ball Z
    Street fighter Alpha Lab 3
    Gta Vice City Stories
    Gta Liberty City Stories
    X-men Legends 2
    Star Wars Force Unleashed
    Neo Geo
    Mame
    snes
    nes
    scummwm
    2 gb lık video içinde kung-fu panda var 379 mb
    3-4gb lık müzik
    ve 509 mb boş alan var
    Save dosyalarım rahat 40mb var.100 mb lık da resim.

16 Gb kesinlikle almam gerekli benim cunku 2-3 oyun ile olmuyor malesef yani PSP'nin bi anlami kalmadigini düşünüyorum. Sadece GPS işi yariyor bende şimdilik.. 16 GB aldigim zaman beklesin oyunlar beni

ben 16 GB olsa yeter diyorum, siz 32 GB diyorsunuz

• unkown
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.