Şimdi Ara

Fiyat / Performans odaklı MP3 çalar SONY NWZ-B142F

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
33.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu videomuzda Sony'nin tek isteği yolculukları sırasında müzik dinlemek olan kullanıcılara yönelik geliştirdiği NWZ-B142F model isimli Walkman MP3 çalarını inceliyoruz.





  • w202 den sonra diğer mp3leri beğenmez oldum.
  • Dün anneme Creative ZEN mp3 çaları aldım. Ekranı olmamasına rağmen performansı harika. Üstelik 49tl. İpodla test ettim ses kalitesi yakın. Bunun yerine tercih edilebilir.
  • teşekkürler inceleme için Mesut abi...
  • kapak olayını siyah bantla orayı kalınlaştırarak giderebiliriz
    şuan piyasada olan bir ürünmü ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 1 Ağustos 2009; 13:52:38 >
  • evet her yerde var
  • ses kalitesi nasıl acaba. 1997'den beri lityum pilli hiçbir ürünün ses ve bası beni tatmin etmiyor.
  • Şu sıralar yeni bir mp3 çalar almayı planlıyorum ama ne alacağıma karar veremedim açıkcası. En fazla 200 tl verebilirim şu an için bir mp3 çalara ve bu fiyat aralığında Sony Nwz-B142F ilgimi çekiyor. Forumda ürünün inceleme videosunu görünce hemen izledim ama inceleme bana pek yeterli gelmedi. Ürünün ses özelliklerinden daha fazla bahsedilseydi keşke ama onun yerine mp3 çalara yüklü olan müziği dinletmeyi uygun görmüşler. Üründe bildiğim kadarıyla 4+2 şeklinde eq ayarı mevcut 4 ü hazır diğer 2 tanesi ise bizim atayacağımız ayarlara sahip eq. Ses seviyesinin yüksekliği ve eq ayarlarının sese etkisi üzerinede yorum yapılsaydı çok iyi olurdu ama buna da şükür. Ürünün bir çok özelliğini bu video sayesinde canlı canlı görmüş olduk inceleme için teşekkür ederiz. Yarın bu ürünü dinleyeceğim bir yere gideceğim umarım ses kalitesi beni tatmin eder.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: venom800

    Şu sıralar yeni bir mp3 çalar almayı planlıyorum ama ne alacağıma karar veremedim açıkcası. En fazla 200 tl verebilirim şu an için bir mp3 çalara ve bu fiyat aralığında Sony Nwz-B142F ilgimi çekiyor. Forumda ürünün inceleme videosunu görünce hemen izledim ama inceleme bana pek yeterli gelmedi. Ürünün ses özelliklerinden daha fazla bahsedilseydi keşke ama onun yerine mp3 çalara yüklü olan müziği dinletmeyi uygun görmüşler. Üründe bildiğim kadarıyla 4+2 şeklinde eq ayarı mevcut 4 ü hazır diğer 2 tanesi ise bizim atayacağımız ayarlara sahip eq. Ses seviyesinin yüksekliği ve eq ayarlarının sese etkisi üzerinede yorum yapılsaydı çok iyi olurdu ama buna da şükür. Ürünün bir çok özelliğini bu video sayesinde canlı canlı görmüş olduk inceleme için teşekkür ederiz. Yarın bu ürünü dinleyeceğim bir yere gideceğim umarım ses kalitesi beni tatmin eder.


    İzlenimlerinizi yazarsanız iyi olur hocam. Ben de kardeşime almayı düşünüyorum bu cihazdan.




  • @Mutsuz Son elbette ürünü aldığım da izlenimlerimi yazarım. Benden önce büyük ihtimalle abim bu ürünün radyosuz ve 4 gb lık versiyonunu alacak bende bu sayede ürünün performansını incelemiş olacağımBeğenirsem kendime ses kaydı ve fm radyolu versiyon olan b-142f 2gb lık modeli alacağım inşallah. Şu sıralar aklımda iki şey var birincisi 790x çipsetine sahip Gigabyte marka Am2+ destekli bir anakart ikincisi ise en fazla 200 tl ye kadar kaliteli bir mp3 çalar. Bakalım hangisi daha ağır basacak Şu an kullandığım mp3 çaların kalitesinden yana hiçbir sıkıntım yok ama malesef kapasitesi oldukça sınırlı olduğu için (128 mb) müzik depolama anlamında problem yaşıyorum. Iriver marka ifp 380T modeline sahibim gerçekten çok kaliteli bir sesi var o nedenle şu an almak istediğim mp3 çalarında en az onun kadar iyi ses kalitesine sahip olmasını istiyorum daha sonra da dinleme süresi, ses yadı ve radyo gibi özelliklere bakıyorum. Umarım Sony B-142f modeli beklentilerimi karşılayabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Bu ürün bizim bir abimizde mevcut ama ses yüksekliğinden hiç memnun değil alıp bende denedim normal sesli bir ortamda son ses açsanız dahi etrafı rahatlıkla duyabiliyorsunuz ve etraftaki sesler müziğin önüne geçiyor alacaklar öncelikle ses yüksekliğini deneyip almalarını tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Voilet

    Bu ürün bizim bir abimizde mevcut ama ses yüksekliğinden hiç memnun değil alıp bende denedim normal sesli bir ortamda son ses açsanız dahi etrafı rahatlıkla duyabiliyorsunuz ve etraftaki sesler müziğin önüne geçiyor alacaklar öncelikle ses yüksekliğini deneyip almalarını tavsiye ederim.


    Yanında verilen kulaklıkla mı denediniz? AVLS açık kalmış olmasın, o kadar düşük olmaması lazım
  • aynı katogeride daha iyileri var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Av@ng(E3T)r

    aynı katogeride daha iyileri var


    Bu konuda biraz bilgi verirseniz sevinirim zira ben B-142F modelini düşünüyorum ama bu model hakkında da iyi olmayan yorumlar okudum ses yüksekliği yeterli değil, ses kalitesi tatmin edici değil vs vs... Benim düşündüğüm model 150tl ama bu fiyata daha iyi bir model varsa elbette onu düşünürüm. Yanlız benim için bazı önemli kriterler var öncelikle ses kalitesi ve ses yüksekliği ortalamanın üstünde olmalı, kullanıcı eq ve hazır eq ayarı bulunmalı, pili en azından 16 saat gitmeli, radyoya sahip olmalı, ses kaydetme fonksiyonu olmalı ayrıca radyodan da ses kayıt edebilmeli. B-142f modelinde bu saydıklarımın hemen hemen hepsi mevcut ama bazı arkadaşlar ürünün ses kalitesi ve ses seviyesinin yüksekliği ile ilgili olumsuz eleştiriler de bulunuyor bu da kafa karıştırıyor. 150-200 tl fiyat aralığında bu modelden daha iyi olduğunu düşündüğünüz modelleri buraya yazarsanız memnun olurum.




  • http://www.hepsiburada.com/sandisk-sansa-clip-fm-4gb-fm-radyolu-mp3-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd52570

    Kullananlar çok övüyo ses kalitesini. Bu da düşünülebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Klee -- 4 Ağustos 2009; 12:48:34 >
  • @Mutsuz Son
    Evet hocam yanında verilen orjinal Sony kulaklığı ile denedik.
  • Yanındaki kulaklı fıs çıkma olayı beklediğim sonuçtu bir 40 tl daha vermek lazım sağlam kulaklık için
  • Ben mağzaların birinde satış yapan birinde dinledim kulaklar kulağa giren türden değildi kulağı dıştan saran bir kulaklıktı mükemmel ses veriyordu bası ve tizi çok net alabiliyordum.
  • bendede bunun eski sürümü var içinden çıkan kulaklığın ses kalitesi berbat yeni kulaklık almak gerkiyo
  • evet arkadaş bugün aldı ve kulaklıklar fiyasko ama görüntü çok çık ve küçük bir alet sağlam kulaklıkla süper iş görür ayrıca 86 tl ye radyosuz ve 2 gb modelinin fiyatı gayet uygun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.