'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 43161 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Facebook durum bölümüne yazılacak yazı tavsiyesi istiyorum 200 arkadaşım var kimse yorum yapmıyor bana.öyle bir şey yazayım ki insanlar yazdığıma yorum yapsın beni konuşsunlar ne yazabilirim arkadaşlar?
###UTAH JAZZ### john stockton // karl malone // jeff hornacek // greg ostertag // mark eaton // amare stoudemire // paul millsap // derrick favors // al jefferson // gordon hayward // kevin love // dirk nowitzki // vlade divac // matt bonner // nenê // steve nash // pau gasol // shawn marion // chris andersen // shane battier hasan şaş // dražen ladić // zinedine zidane // gheorghe hagi // davor šuker // oliver bierhoff // gabriel batistuta // christian vieri // slaven bilić // didier deschamps // paolo maldini // matthew le tissier // jaap stam // claus lundekvam // alessandro del piero // fabian barthez // predrag mijatovic // dennis bergkamp // fredrik ljungberg // robbie fowler // john dahl tomasson // taffarel // roar strand // ryan giggs // zdravko zdravkov // dario hubner
"En basit toplumsal davaları anlamayacak kadar yabancı tesirlerin altında şahsiyetlerini kaybetmiş insanlarla münakaşaya mecbur olmanın küçüklüğünden muzdaribim" yazabilirsin
Dear Resident, The time we spent together however long it was meant the world to me. I would love to see you again, but unfortunately, I cannot. You see, I am a ghost. I can't only materialize once every decade on the anniversary of my death. I chose to spend my one day among the living with you, sweet... Resident. Perhaps we will meet again in another decade, provided you keep your figure. Until then, all my love from the beyond, Barney
Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım. Gerekirse kayalarada kayarım
"Bu yola çıkarken farazi, fuzuli ve hayali işler peşindesiniz diyenlerin bizi taktir etmesine az kaldı, o günleri iple çekiyorum her ne kadar ulaşmak çok zor olsa da" dün yazdım çok sevilmişti nedense.
Bunun ardına da "durmak yok yola devam" yazarsın, savcılar içeriye almasın durduk yere
Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
Dünyada ne var kendine dert eyleyecek, Bir gün gelecek ki can bedenden gidecek; Zümrüt çayır üstünde, sefa sür iki gün, zira senin üstünde de otlar bitecek...
Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler.
Aptallarla asla tartışmayın. Sizi önce kendi düzeylerine çeker, sonra da tecrübeleriyle yenerler!
Aquila non capit muscas... yani kartallar sinek avlamaz..latince..
"Bu yola çıkarken farazi, fuzuli ve hayali işler peşindesiniz diyenlerin bizi taktir etmesine az kaldı, o günleri iple çekiyorum her ne kadar ulaşmak çok zor olsa da" dün yazdım çok sevilmişti nedense.
Bunun ardına da "durmak yok yola devam" yazarsın, savcılar içeriye almasın durduk yere
o yorumlar yazılan yazıya değil kişiye yazılır. Güzel bi kız "üff canım sıkılıyo yaaa" yazsa 40 tane mesaj gelir: neyin var canım , benim de sıkılıyor ne yapsak vs. Seni sallayan yoksa istersen zaman makinesini icad ettim test sürüşüne gelmek isteyen varmı ? yaz
Asus Maximus IV GENE-Z\Gen3 Intel® Z68 *Intel Core i7 2600K 3.4Ghz* CORSAIR 8GB VENGEANCE DDR3 1600MHZ C9 * Palit GTX560Ti 2GB GDDR5* Creative X-FI Xmusic * Samsung 26" T260HD * Creative inspire p5800 * RAZER Naga+G19 * Coolermaster Centurion B5 * High Power 560W * Coolermaster GP Hyper Cooler Samsung103SJ 1tb x2 Raid+WD 2TB EXT * Steeleries 5H
o yorumlar yazılan yazıya değil kişiye yazılır. Güzel bi kız "üff canım sıkılıyo yaaa" yazsa 40 tane mesaj gelir: neyin var canım , benim de sıkılıyor ne yapsak vs. Seni sallayan yoksa istersen zaman makinesini icad ettim test sürüşüne gelmek isteyen varmı ? yaz
eğer kendini yalnız hissediyorsan Yalnızlık Paylaşılmaz ! yaz . (Duman'ın bir şarksı)
bana bu insanların dikkatini, ilgisini çekme çabası olarak geliyor ve saçma buluyorum.
geçen gün doğumgünü olan bir arkadaşıma parti yaptık. orada kutladık doğumgününü. sözlü olarak kutladık, illa facebook'da duvarıma yazın diye tutturdu. oraya yazsak ne olacak yazmasak ne olacak. oraya yazanlar kadar seveni var diye mi düşünüyor nedir. face'den msj atmış bazıları. onlara bile duvarıma yazın diye cevap vermiş. nefret ettim kızdan. seninki yine o kadar değil ama onunki tamamen reklamdı.
Her sabah Afrika'da bir ceylan uyanır. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini bilir, yoksa öldürülecektir. Her sabah Afrika'da bir aslan uyanır. En hızlı ceylandan daha hızlı koşması gerektiğini bilir, yoksa aç kalacaktır. Aslan veya ceylan olmanız fark etmez. Güneş doğduğunda koşmaya başlasanız iyi olur.
Her sabah Afrika'da bir ceylan uyanır. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini bilir, yoksa öldürülecektir. Her sabah Afrika'da bir aslan uyanır. En hızlı ceylandan daha hızlı koşması gerektiğini bilir, yoksa aç kalacaktır. Aslan veya ceylan olmanız fark etmez. Güneş doğduğunda koşmaya başlasanız iyi olur.
Dikkat çekiyor. Tavsiye ederim.
Güzelmiş.
//Yazdım hemen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34 -- 2 Ocak 2010; 18:40:28 >
Aklıma bir öneri şu an için gelmedi ama ne düşünüyorsun sorusu altında durumunuzun belirtildigi yerlere ''hicbirşey'' yazan arkadaşlarımın olması benim facebook hesabını kapatmam ile kapatmamam arasında gidip gelmeme sebep oluyor bazen