Şimdi Ara

OCZ Z serisi 80Plus GOLD sertifikalı yeni güç kaynaklarını satışa sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Son dönemde daha çok katı hâl sürücüleriyle (SSD) gündeme gelen OCZ agresif büyüme planı çerçevesinde ürün gamını farklı çözümlerle zenginleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda sektörün saygın isimlerinden birisi olan tanınmış güç kaynağı üreticisi PC Power & Cooling'i bünyesine katan OCZ, yeni güç kaynakları hazırlamaya devam ediyor. Firma ilk defa geçtiğimiz Mart ayında Hannover, Almanya'da düzenlenen CeBIT 2009 fuarında tanıttığı Z serisi yeni güç kaynaklarını kullanıma sunuyor.


    850 Watt ve 1000 Watt gücündeki yeni güç kaynaklarının standart kablolu ve modüler olmak üzere iki farklı versiyonları bulunuyor. 80Plus GOLD sertifikasına sahip olan Z serisi yeni güç kaynaklarının özellikle yüksek verimlilik konusunda iddialı oldukları belirtiliyor. ATX12V 2.3/ EPS12V 2.91 standartlarıyla uyumlu olan yeni modeller, Aktif PFC özelliğine ve Nvidia SLI desteğine de sahipler. Hata öncesi kullanım süresi 100.000 saat olarak açıklanan PSU'lar 135mm'lik ısı kontrollü fan ile serinletiliyorlar.


    5 yıllık garanti ile gelen 850 Watt ve 1000 Watt gücündeki yeni güç kaynakları sırasıyla 220$/240$ (standart/modüler) ve 290$/300$ olarak belirlenen yurt dışı satış fiyatlarıyla kullanıma sunuluyorlar.









  • bikere ocz gamer serisi psu aldım gürültüsnden duramadım direk geri iade ettim bidaa aynı hatayı yapmaya gerk yok Enermaxim var huzurum var
  • O kadar parayı gözden çıkaracak olsam kesinlikle ve kesinlikle tercihim ENERMAX Evo. serisi olurdu;)
  • Silverstone tercihimdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IhtiyarDelikanli

    bikere ocz gamer serisi psu aldım gürültüsnden duramadım direk geri iade ettim bidaa aynı hatayı yapmaya gerk yok Enermaxim var huzurum var


    Aynı hatayı bende yapmıştım sonra Enermax MODU82+ 625W aldım, artık benim de huzurum var
  • 2 yıldır ocz gamextream 700w psu kullanıyorum sesli çalıştığına henüz şahit olamadım sizi bilemiyicem ama benim zaten huzurum var :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.