Şimdi Ara

Resident Evil 5, CAPCOM'un Yüzünü Güldürdü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CAPCOM'da yüzler gülüyor. Konsol sahibi firma ve oyun yapımcısı pek çok şirketin sancılı bir dönem geçirdiği 2009 yılında CAPCOM, geçtiğimiz sene yaz sezonuna oranla % 23 kara geçmiş durumda.
     
    30 haziran'da son bulan 3 aylık periyodda; tüm dünyada 5 milyon ünite dağıtılan Resident Evil 5 CAPCOM'un en çok ilgi gören oyunu olurken, Monster Hunter : Freedom Unite sadece Japonya'da tam 3,5 milyon ünite dağıtıldı. CAPCOM'un  Japonya marketlerinde yarın yerini alacak olan Nintendo Wii'ye özel oyunu Monster Hunter 3 ise aldığı 1 milyon ön sipariş ile, gücünü şimdiden hissetirdi.
     
    CAPCOM'un "güçlü satış elde eden yazılımları" arasında gösterilen Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth ve Sengoku Basara Battle Heroes oyunları dışında, umduğunu bulamadığı yapımı Bionic Commando ise beklenenin çok daha altında bir satış ile- 550.000 satarak hayal kırıklığına sebep oldu. CAPCOM ayrıca; Japonya'da satış rekorları kıran PSP'ye özel oyunu Monster Hunter : Freedom Unite oyununun diğer ülkelerde aynı ilgiyi görmediğini de açıkladı. 







  • Güzel oyun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.