Şimdi Ara

ENG | Yeni Sisteme göre OPDA.Net.CN Adresinden Sertifika Alma Anlatımı by Reis-i Eagles™

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
6.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ENG | Yeni Sisteme göre OPDA.Net.CN Adresinden Sertifika Alma Anlatımı by Reis-i Eagles™

Eylül 2009 Sistemi

Dikkat: Bu anlatım (sertifika alım kısmının) ENG versiyonu üzerindendir. Sorun çıkması ya da hata vermesi halinde orjinal sürüm (çince) anlatımına BURADAN ulaşabilirsiniz.

ENG | Yeni Sisteme göre OPDA.Net.CN Adresinden Sertifika Alma Anlatımı by Reis-i Eagles™

A-) Siteye Kayıt Olma
    1-) http://cer.opda.cn/en/?module=index&action=register adresine giriş girip, kayıt formunu dikkatlice doldurunuz:
    2-) Kullanıcı adı
    3-) Şifre
    4-) Şifre Tekrarı
    5-) Geçerli 1 e-posta adresi
    6-) Doğrulama kodu
    7-) ... ve son olarak kayıt butonu.

B-) Sertifika Başvurusu
    1-) Öncelikle BURAYA tıklayarak sertifika sitesinde üye olduğunuz bilgilerle oturum açınız.
    2-) İlk boşluğa kullanıcı adı, ikinici boşluğa da şifrenizi yazarak teslim butonuna basınız.
    3-) Login successful! yazılı ara karşılama ekranı sizi sertifika durum sayfasına yönlendirecektir.
    4-) Gelen sayfada sağ üstte bulunan Apply Cer butonuna (ya da BURAYA) tıklayınız.

Sertifika formunu dikkatlice doldurunuz:
    5-) Cihazınızın modelini yazınız. örn: N86
    6-) Başında 13, 15 veya 18 olacak şekilde numaranızın son 9 hanesini yazınız. örn: 0555 999 88 77 -> 13559998877 Yani toplam 11 hane. (Yine 13,15 veya 18'le başlamak üzere 11 haneli bir sayı uydurup yazabilirsiniz ama maksak diğerleriyle çakışmasın.)
    7-) *#06# yaparak öğrenebileceğiniz IMEI numaranızı giriniz.
    8-) Doğrulama için IMEI numaranızı tekrar giriniz.
    9-) TR karakter kullanmadan cihazınızın modelini ve kullanıcı adınızı arada 1 boşluk olacak şekilde yazınız. örn: N82 faruk(Önemli olan oraya 1 açıklama yazmak. Ama ben yine ne olur ne olmaz kimseyle çakışmasın diye cihaz modeli + kullanıcı adı yazdırıyorum.)

İşlemler bittiğinde teslim butonuna basınız. Karşınıza yine Successful (operasyon başarılı) yazılı ara karşılama ekranı çıkacaktır. Akabinde yönlendirildiğiniz sayfa sertifika durum sayfasıdır. Ortalama süre 1-1.5 gündür ama siz 6-12-18-24-30-36 saatlik aralıklarla My Certificates sayfasını kontrol ediniz. (Elemanlar biriktirip 1den yapıyor sanırım. Eğer tam işlemlere başladıkları aralığı tutturursanız 6 saat içinde de alabilirsiniz.) Yeşil tik ve yanında Normal yazdığında 1 sonraki adıma, teslim bölümüne geçiniz.

Büyütmek için üzerine tıklayınız.

C-) Teslim Alma
    a-) Cihazınızın modeli b-) Açıklama c-) IMEI numaranız ç-) Sertifika başvuru/kabul tarihiniz d-) Sertifika bitiş tarihiniz (3 yıl) e-) Durum f-) Sertifika ve Key dosyanız

Sertifikanız hazır olduğunda;
    1-) f-) Bölümündeki altı çizili .cer yazısına tıklayarak sertifikanızı,
    2-) Onun yanındaki .key yazısına tıklayarak key dosyanızı indiriniz.
    3-) Dilerseniz "Online Uygulama İmzalama" bölümünden uygulamalarınızı imzalatabilirsiniz.

Artık aldığınız tarihten itibaren geçerli olmak üzere 3 yıl süreli sertifikaya sahipsiniz. İstediğiniz uygulamaları imzalayıp cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Sitemdeki Özel Programlar bölümüne gitmek için BURAYA tıklayınız.

Uygulama İmzalama Anlatımı by Reis-i Eagles™

Yapılacak işlemler
    Önce BURAYA tıklayarak gerekli yazılımı edinin. Programda "..." tıklayarak;
    1-) İmzalamak istediğiniz uygulamayı seçin,
    2-) IMEI'nize ait sertifikanızı seçin,
    3-) Sertifika alırken yanında indirdiğiniz .key dosyanızı seçin,

... ve (şifre bölümüne dokunmadan) Sign the Sis! butonuna tıklayın. "Certificate File Signing Has Been Successful!" bilgine tamam dedikten sonra sonunda SIGNED eklenmiş dosyanızı cihazınıza kurabilirsiniz.

©2004-2010 Reis-i Eagles™ - Her hakkı gizli saklıdır. İzinsiz çalıp-çırpmak ayıptır, günahtır. Lütfen izinsiz kopyalamayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 23 Mart 2014; 18:25:08 >

• Paylaşım için teşekkürler.

Az önce Siteye gerekli başvuruları yaptım.
    Şimdi sertifika beklemekteyim....
  • Eyvallah.

24 saat sonra hazır olur sanıyorum. 6'şar saat arayla bak ama sen yine de.
  • 24 saat geçmeden sertifikayı aldım. Bilgilerinize...
  • Teşekkürler..

Arkadaşlara göstereyim.
  • Yaklaşık 17 saat oldu ve daha bir gelişme yok...
  • elemanların ne kadar çalıştıklarına bağlı gerçi bu. işi yoksa alayını verir ama varsa da biriktiyordur sanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende "certificate file signing failed" diyor. Sorun ne olabilir acaba? HelloOX v1.03 Unsigned.sis dosyasını imzalamak istiyorum da olmuyor
  • Yaklaşık 26 saat oldu ve sertifika daha gelmedi...

Beklemeye devam...
  • 32 saat geçti ve sertifika halen gelmedi...
  • Paylaşım için teşekkürler Reis.

Ben de benzer bir konu açmıştım. Sonuçta aynı işlemler ama iki farklı konu olması iyi oldu.
  • Hayırlı olsun musadilek, sertifikan gelmiş.

akay635: eyw. ilk ben de çin versiyonu anlatmıştım ama sonra dedim aynı olmasının mantığı yok, eng versiyonu daha kolay geliyorsa onla yapsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Hayırlı olsun musadilek, sertifikan gelmiş.

akay635: eyw. ilk ben de çin versiyonu anlatmıştım ama sonra dedim aynı olmasının mantığı yok, eng versiyonu daha kolay geliyorsa onla yapsınlar.

Teşekkürler Reis....
    Evet yaklaşık 34 saat sonra sertifikam geldi.
    Benden sonra başvurupta 4 saatte sertifikası gelende var.
    Biraz şans yani...Sertifikayı verenler tahminimce başvuruları biraz biriktirip, belirli gün ve saatlerde topluca veriyorlar.

Diğer konudaki soruna cevap.
    Anlatımındaki gibi...ilk üç 130 du sanırım. yani 13 ve cep telin son 9 rakamı..Öyle hatırlıyorum....

--------------------------------------------------------------------------------

Birkaç programı sertifikaladım sonrasında yükledim ve sorun yok...

Tekrardan Teşekkürler Reis....

• Ya ben 4-5 ay önce sertifika almıştım şu anda çalışmıyor. Yeni sertifika almam için eskisini silmeme gerek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DephroN

Ya ben 4-5 ay önce sertifika almıştım şu anda çalışmıyor. Yeni sertifika almam için eskisini silmeme gerek var mı ?

Biraz önce denedim ve silmem lazımmış ama nasıl sileceğimi bilmiyorum. Bilen biri yardım edebilir mi ??
  • quote:

quote:

Ya ben 4-5 ay önce sertifika almıştım şu anda çalışmıyor. Yeni sertifika almam için eskisini silmeme gerek var mı ?

Biraz önce denedim ve silmem lazımmış ama nasıl sileceğimi bilmiyorum. Bilen biri yardım edebilir mi ??

Flood gibi olacak ama sorunumu çözdüm. Dosyaların adlarını opdacn.cer
    opdacn.key şeklinde değiştirdim çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: musadilek

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Hayırlı olsun musadilek, sertifikan gelmiş.

Teşekkürler Reis....
    Evet yaklaşık 34 saat sonra sertifikam geldi.
    Benden sonra başvurupta 4 saatte sertifikası gelende var.
    Biraz şans yani...Sertifikayı verenler tahminimce başvuruları biraz biriktirip, belirli gün ve saatlerde topluca veriyorlar.

Diğer konudaki soruna cevap.
    Anlatımındaki gibi...ilk üç 130 du sanırım. yani 13 ve cep telin son 9 rakamı..Öyle hatırlıyorum....

--------------------------------------------------------------------------------

Birkaç programı sertifikaladım sonrasında yükledim ve sorun yok...

Tekrardan Teşekkürler Reis....

reca ederim...

evet dediğin gibi biriktirip yapıyorlar. Eğer tam işlemlere başladıkları aralığı tutturursanız 4-5 saat içinde de alabiliyorsunuz.

DephroN:

• reis selam, nerdeyse 2 gün oldu sertifaka gelmedi, tel modelini 5800 yazdım, acaba bundanmıdır.

5800XM olarak mı yazmak gerekir, şimdiden saol,

sitene üye oldum bu arada
  • modelden değil
    ağırdan alıyorlar son zamanlarda sanırım
  • bende 2 gündür bekliyorum baya ağırdan alıyolar anlaşılan hayırlısı bakalım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.