IFS/settings/messaging dizinindeki "pref_store.txt" dosyasını aç içindeki "/smsdata" yazısını sil yerine "/tpa" yaz kaydet. Telefon belleğindeki boş yer kadar mesaj saklayabilirsin
IFS/settings/messaging dizinindeki "pref_store.txt" dosyasını aç içindeki "/smsdata" yazısını sil yerine "/tpa" yaz kaydet. Telefon belleğindeki boş yer kadar mesaj saklayabilirsin
Bunu yapan var mı? Eğer gerçekten oluyorsa hemen bende yapıcam. W810i'nin tek kötü yanı bu mesaj sorunu...
Ciddi misin sen safa? Bunun çözümü yok diye biliyordum.
Edit// Deneyeyim dedim ama telefonun yazılım hatası vermesinden korkuyorum açıkçası :) Bu arada eğer cidden öyle birşey mümkünse ordaki kayıt yolunu değiştirip hafıza kartında ek bir klasör yaratıp oraya depolanmasınıda sağlayabiliriz sanırım. Benden günah falan gitti valla deniyorum şimdi.
Edit2// Başarısız... Dosyayı değiştirdikten sonra telefonu yeniden başlatmadım acaba bu yüzden olmamış olabilir mi diye düşündüm ama mantıksız geldi. Tekrar uğraşmakta istemiyorum açıkçası...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDEADx -- 1 Ağustos 2009; 13:42:53 >
K750 de geçerli bu dediklerin
Yardımcı olabileceğim konular; İnternet hizmetleri; PHP, MySQL, JS, vs.. Mobil araçlar; Kulaklıklar, MP3 playerlar, birazda telefonlar (özellikle SE) Diğer ilgi alanları; Ses sistemleri, fotoğraf, bisiklet, filmler, subconscious.
@Sam0 Ben k750 w800 ikisinde de kullandım bu yolu. w810 nun da dizinleri aynı DB2010 telefon aynı şekilde onda da çalışması gerekiyor.
@xDEADx Telefonu yeniden başlatana kadar oraya ne yazarsan yaz eski dizini kullanmaya devam ediyor olacak (layout.xml, menu.ml değişiminde olduğu gibi.) Bi yeniden başlatman gerekiyor. Oraya "/card" yazdığın zaman olmuyor. "/tpa" sorunsuz diyebilirim. Oraya girdiğin herhangi bir adresten dolayı yazılım hatası almazsın. Olmayan kodun yerine eskisini yazıp restart yaptınmı düzelir.
Tekrar deniyorum sonucu mesajı düzenleyip yazarım. Eğer olursa bikaç w810i'de daha test edip paylaşmaya başlayacağım. Bakalım hayırlısı :) Edit// Ne yazık ki olmadı. Bu sefer hiç almıyor mesajları :) Direk sim karta kaydediyor gelenleri. Bi süre sonra sim kart doluyor tabi almıyor mesajları. Neyse artık. Sanırım çözüm yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDEADx -- 3 Ağustos 2009; 10:16:43 >
daha önce birçok kez denenmiş bir yöntem.k750de w800de çalışıyor ama w810 da çalışmıyor.mesaj saklama konusunda bildiğim kadarıyla şu anda bi yöntem yok