İnternetten indirdigimiz vbulletin null dosyalarını siteye attıktan forumu kurduktan sonra bu forumun ücretsiz oldugu anlasıldıgında kapanma olsalıgı var mı forumun veya indirdigim full vbulletin sorunsuz olarak calısır mı ?
Genelde sorunsuz olarak çalışır ama güncellemelerde problem olabilir formun kaçak olduğu anlaşıldığında neler olabileceğini ne gibi yaptırımlar uygulanabileceğini ögrenmek için vbullet'in sitesinden bakabilirsin ..
Genelde sorunsuz olarak çalışır ama güncellemelerde problem olabilir formun kaçak olduğu anlaşıldığında neler olabileceğini ne gibi yaptırımlar uygulanabileceğini ögrenmek için vbullet'in sitesinden bakabilirsin ..
Katılıyorum.Null sürüm kullanırsanız ve vBulletin yöneticileri bunu fark ederse hostunla iletişime geçerler.Bu durumda hostun telif hakkını çiğnediğin için hesabını askıya alır. + Kaçak kurulan forumun gelişmesi için çaba harcama derim.Kalıcı,uzun ömürlü bir forum olmaz.
YGS ve LYS sınavlarından dolayı bu yaklaşık olarak 7 ay gibi bir süreliğini PC ile olan ilişkimi sonlandırıyorum. Bu süre zarfında bu adresten programlama sorunlarınıza sorabilirsiniz.
ya arkadaslar smf kurucam ama önceden onu kurdugum için cok sık sorun cıkartıyo database onlardanda pek anlamıyorum yani cıkarttıgı sorunlardan sizin önerebileceginiz kaliteli ücretsiz bir forum var mı ?
Her forum çalışma mantığı olarak sunucu etkileşimli dosyalar ve veritabanından oluşur. Kısacası veritabanı olmayan bir forum bulmanız mümkün değil, aslında veritabanı olmayan forum yazmak mümkün fakat verileri dosyalarda saklamak gerekir, bu da inanılmaz saçma olur veritabanı teknolojisi varken.
Kısacası veritabanı uygulamalarını biraz da olsa kullanmayı öğrenmelisiniz. Çok değil, bir iki butona ne durumlarda tıklamanız gerektiğini bilseniz yeter, hazır bir forum sistemini kullanabilirsiniz bu şekilde.
SMF'yi bana sorarsanız, sorun çıkaran bir yazılım değil. Belki siz bazı talihsizliklerle karşılaşmış olabilirsiniz fakat SMF'den vazgeçmeyin derim, çünkü geliştirici ekip işini gerçekten iyi yapıyor. Ben de forum sistemi olarak SMF kullanıyorum.