Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar general mobile kesinlikle ama kesinlikle almayın tafsiye etmiyorum bendu business vardı 12 saat çalişması için yedek bataryayla dolaşiyordum hiç telefonla konuşmamama rağmen gunde iki batARYA rahatlıkla yiyiyordu bi noktadan sonra ikinci hattı gormemeye calişiyor bi sürü sorun veriyor yani bi kere aldım bin pişman oldum
  • ilk önce mollotof : ilk olarak ben DSTL1 imden çok memnunum burasıda DSTL1 eleştiri,tanıtım ve uygulama yorum, paylaşım sayfası. Bence senin telefonu sen teknik servise götürmeliymişşin yoksa zaten benim babam kullanıyo bayadır da oldu öyle bir problemi yok gayet de memnun
    bide o telefon kurtlar vadisinde kullanılıyo biliyosundur belki ben hiç orda aaa şarjım bitti bu
    telefonunda hemen bitiyo şarjı diyen birini görmedim =) tabi bu işin şakası bence sen bir şans
    daha ver en azından DSTL1 ime güveniyorum

excalibur21 e bir kaç cümle. Aradığın google listen ı bulalmadım
    ben de senin gibi uygulamayı anlatan birkaç site gördüm ama o kadar. Ama merak etme muhakkak buluruz biryerlerden =) bir de ben hani uygulamaları tanıtıyorum ya sen de başlamışşsın tebrik ederim ama bir tavsiye hani sen demişşin ya metalcinin verdiği linkte var diye
    tabi ben bulabildiğim herşeyi oraya attım ama mesela tunewiki yi anlattığında hemen ordan indirmek isteyenler olabilir, benim linki bulmakta zorlanabilirler sen en iyisi onu .rar la benim gibi dosya.tc den upload et yarım dakkanı alır hem herkesi zahmetten kurtarırsın hem de tanıtım yazının altında uygulamada olsun ben o zaman bundan sonra ciddi program tanıtım yazılarını senden bekliyorum başkaları için aydınlatalım insanları =)

• evet yakın tarihte bir tatil planıyla birlikte gözüm arkada kalmasın bugüm komboya başlıyorum
    çok güzide uygulamaları buradan sunuyorum bunları yazmadan tatile çıkmayayım dedim

-OĞLUM ÇOK ÖZLEDİM ESKİ KIZ ARKADAŞIMI ARICAM
    -LAN HANİ ARAMIYACAKTIN İÇİNCE HEP BÖYLE YAPIYOSUN

Evet bugünkü yazımız drunk.blocker hakkında şimdi başlayalım ilk önce linki

http://www.dosya.tc/drunk.blocker.rar.html

şimdi program ne işe yarıyo anlatalaım
    içince eski kız arkadaşını aramak istemezsin, ya da bir türlü açılamadığın kızı, ya da anneni arayıp
    seni çok seviyorum da deme anlar hemen alkollü olduğunu, artık bunlara son
    içeceğin zaman aralığını gir, kontaklardan içince hangi numarayı aramaman gerekiyosa işaretle,
    sonra da uygulamayı başlat...
    arayamıyosun kardeşim alkollüysen ARAYAMIYOSUN , tamam peki dedin ayarladım da lan içmedim arayacam işte orasıda kolay sana bi soru soruyo mesela uzun bi toplam ya da burda
    kaç çizgi var diye bilirsen çözülüyo bilemezsen yine ayamazsın =) süper bende öyle soruları yapmak ta kolay değil
    hayat kurtarır, strateji devamlılığı sağlar, geceler boyu düşündün durdun kafanda hallettin
    sonra sarhoş ol ara saçmala, yok öyle
    işte böyle SARHOŞlara bire bir

• OLGUN DSTL1 LİLERE

Sıradaki uygulama benim için olmasada daha olgun ve bebeği olan dstl1 sahipleri için
    çok beğendiğim bir uygulama

RAHAT RAHAT UYUSUN, UYANINCA DUYULSUN
    http://s2.dosya.tc/NoiseAlert.rar.html

uygulamamızın adı noisealert . Şöyle oluyo uygulamaya bebek uyanınca aransın diye bir
    numara giriyosun ve başlatıyosun bu kadar. Telefon etraftaki sesi algılıyo ve belli bir ses
    seviyesini geçince istenilen numarayı arıyo bu da tabi bebeğin (her sevgilise bebeğim diyen
    alınmasın lütfen =) ) uyandı ağlıyo anlamına geliyo ve dstl1 otomatik olarak senin telefonunu arıyo
    mesela evde tek başına bakıyosun bebeğin süt almaya gittin dstl1 i bıraktın yanına istersen yanına
    başka telefon al istersen bakkalın telefonunu ver =) aklın beş dakika için bile olsa evde kalmasın
    bebeği yanına da alma bırak uyusun
    yeeee rock the baby - where is the baby? where is the baby?

• ŞAŞI BAK ŞAŞIR... HEY DSTL1 Lİ

evett gelelim sıradaki uygulamaya adı gmote çok ama çok yararlı bir uygulama diğerlerine göre
    kurulumu biraz daha komplike ama heyecanlanma hallederiz
    ilk olarak http://www.dosya.tc/Gmote.rar.html buradan uygulamayı indir cep telefonuna yükle
    ikinci olarakwww.gmote.org adresine gir step 2 de gmoıte server yazan yere tıkla bilgisayarına
    göre uygun olanı seç oradakini bilgisayarına yükle kur, kurarken şifre soracak onu da yaz
    üçüncü olarak wifi ını aç telefondan gmotunu çalıştır (bilgisayarın firewall ını kapamayı unutma)
    okey tuşuna bas browse de oradan IP manual kısmına bilgisayarının IP sini yaz sonra sol üst
    köşede yine Browse var oraya tıkla bir arada şifre soruyo onu da gir tamam oldu bilgisayarındaki
    müzikler telefonunda hepsi geliyo artık program kullanıma hazır...

şimdi ne işe yarıyo program cep telefonundan bilgisayarındaki müzikleri uzaktan kumanda olarak kontrol edebiliyosun durdur,oynat,ses kıs ve benzeri yani süper oturduğun yerden bir tuşla şarkıyı değiştir ne mousea nede bilgisayara dokun

farz-ı misal çok beğendiğin bi hatun var akşam sana yemeğe geliyo olayları ayarladın planladın
    azcık içtiniz falan ortam ısınsın diye koydun fona bedük " aş kendini gel aşka" tamam güzel, iyi gidiyo yavaş yavaş yakınlaşmaya başladın öpcen falan birşeyler söylicen o ne oğlum hala arka
    dıp tıs dıp tıs bişey çalıyo diğer hazırladığın romantik şarkıya geçmen lazım ama acayip yakınlaştınız "bi saniye ben bi gidip şarkıyı değiştiriyim" deyip teeeeeeee salonun öteki ucuna mı gitcen, oğlum sen dönene kadar ayıldı bile yarın ne giyeceğini düşünüyo, ya da napcan gmote tunu önceden ayarlıcan zor durumda kalmayıp bi tıkla şarkıyı değiştircen. Ha ondan sonra napcam
    diye hala düşünüyosan bunu uygula belki aklına gelir...

yeeeeee rock her

• arkadaslar aranızda güzel ve ayrıntılı bir inceleme video su hazırlayacak babayiğit var mı? halen adam gibi bir videosunu bulamadım. yada varsa linkini verebilirmisiniz? çok merak ediyorum ayrıntıları. ve sarj süresi? ne kadar gidiyor,, arka planda uygulama calısıyormu? mesela msn actın (mumkunse eger)
    ana ekrana dönebiliyormusun oturum acık halde kalıyor mu? vs vs yani detaylı bir inceleme sart... elleriniz dert görmesin şimdiden teşekkürler
  • bilgi vereyim hemen sarj normal kullanımda 1.5-2 gün gidiyo . Benim öncelerde attığım linkte msn için uygulama var yani girebiliyosun
    tek tuşla ana ekrana dönebilirsin uygulama arkada çalışır durumda kalıyo , ya da istersen advanced task manager diye uygulama var yine aynı linkte
    oradan arkada çalışan uygulamaları kolayca kapatabilirsin
    umarım yardımcı olabilmişimcir ama o babayiğit ben değilim
  • buna sukur yinede cok cok tesekkurler
  • arkadaslar hero romunu bu tele yükleyebilirmiyim yüklersem ne olur memnun kalmazsam nasıl dönerim bilgisi olan varmı ?
  • Telefonu bugün gördüm ancak jelatinli ve açılmamış halde dikkat edebildiğim tek şey hafifliği idi..3 yıldır çift hatlı telefon kullandığım için iriliği bana normal geldi baktığım yerde paketin içinde deri kılıf yoktu..Pazartesi almayı düşünüyorum ancak ilk sayfadan beri okuduğum bazı arkadaşlar hevesimi kırdı olumlu yönlerimi olumsuz yönlerimi baskın anlayamadım..
  • sevgili karaşimşek deri kılık derinlerde bir yerde göremeyebilirsin telefonun olduğu yerin altında kalıyo aklına takılan soru varsa sor öğren
    yardımcı olalım sen de karar ver
  • pardon ya yanlış oldu kırmızışimşek =) kırılma
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalvemetalci

pardon ya yanlış oldu kırmızışimşek =) kırılma

Önemli değil;)...Dedim ya baştan beri yazılanlar kafamı karıştırdı birde hiç dokunmatik ekran kullanmadım,kullanımı basit ve anlaşılabilirmi?
  • o konuda hiç şüphen olmasın dokunmatiği çok rahat zaten çift hat kullanımı acayip kolay, birçok kısayol ve kolaylık düşünülmüş
    numarayı girince sim1 sim2 tuşlrı hazır hemen , yada sim1 arama kayıtlarına bakarken sim2 ye basınca sim2 den arıyo
    bide zaten androidin sağladığı çok büyük bi kolaylık var ana ekran aslında üç sayfadan oluşuyu 9*3=27 +5 =32 tane kısayol koyabiliyosun
    ana ekrana bide folder yapma seçeneğin var sadece oyunlar diye yap ana ekrana hepsini içine at yada uygulamalarını artık sen düşün yani baya kolay
    kullanımı dokunmatiğide çok rahat

yeeeeeeeeee

• selam herkese ,

Advanced task manager programından sonra telefon pili rahatladı ve kullanım süresi iki katına çıktı.

Advanced task manager da applications all end yapıyorum. Task manager kullanrak pil süresini uzatabileceğimiz başka bir ayar var mı acaba. Processes kısmında "Foreground, background, idle " olan programlardan hangilerine "end" yapmak gerekiyor ?

Ayrıca fotoğraf çekimlerinde en iyi performans hangi ayarlarda alınabilir. Telefon auto modunda ayarlı , acaba iso ayarlarını değiştirmemiz gerekiyor mu?

Bluetooth dosya alışverişi için "Bluex" programını kullanıyorum. Fakat dosya gönderimi tek tek yapılıyor ve mesela fotoğraf gönderirken yalnızca çekim tarihi saatini görebiliyorum. Fotoğrafın kendisini gösteren bir program mevcut mu?
  • arkadaşlar sizlere yeni bir link vereyim.. isteyeceğiniz tüm uyg. var neredeyse.. 10 sayfa boyunca.. isme göre istediğinizi indirebilirsiniz..

http://filespump.com/index.php?q=bluex+apk

kolay gele..:))
  • tekrar selam arkadaşlar.. bu gördünüz de galiba g1 ler için apk ların bulunduğu tam i dosya.. toplam 500 mb kadar.. artık eksik bişi olmaz herhalde..
    ama denemedim.. kota sınırından ötürü.. deneyen arkadaşlar içeriği hakkında bilgi verirse sevinirim..

linkler çalışıyor..

http://rapidshare.com/files/182731858/yaz__apk_n_.part1.rar

http://rapidshare.com/files/182732327/yaz__apk_n_.part2.rar

http://rapidshare.com/files/182732791/yaz__apk_n_.part3.rar

http://rapidshare.com/files/182733249/yaz__apk_n_.part4.rar

http://rapidshare.com/files/182733683/yaz__apk_n_.part5.rar

***** yerine rapid-share gelecek ve tabii aradaki - yok..

kolay gele..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibur21 -- 29 Ağustos 2009; 21:19:31 >

• Yaz capkını.dat yazıyor excalibur pek proya benzemıyor ....
  • Telefonu internet üzerinden almayı düşünüyorum 760 tlye 12 ay taksitle buldum,daha ucuzunu gören varmı
  • @excalibur21 araya parça atma

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.