Şimdi Ara

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.803
Cevap
97
Favori
307.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Ön Midbass arkadaki subwoofer olduğundan yerleşim problemi pek olmuyor. Hoparlör full aktif (500w Sub+ 250 W Midbass + 250 W Mid + 50 W Tweeter RMS) . Güzel çalıyor

Altuğ hayırlı olsun,amfi problemini ortadan kaldrımışsın

şahsen çıkan sesi çok merak ediyorum, sen gelemedin ama ben mutlaka gelirim
  • Altuğ bey , hayırlı olsun ...
    Sonuç nasıl acaba merak etmemek elde değil
  • Herkese tesekkurler....
    Pre ampli OCTAVE 300MK2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XLR sız davet kabul edilir
  • Gelirken getiririz xlr sky oyle dinleriz :)
  • Olur tabi

• Stereo dinleti olacak anlaşılan
  • HI-DEF-MAN hayırlı olsun, anfi ile uğraşmadan rahat bir şekilde keyfini sürebilirsiniz artık.
  • Gerçekten çok özenli güzel sistemler var alakasız olacak ama bu taş görünümlü duvar kaplamalarının metrekare fiyatları ne kadar uygulama için gelen ustalara ne kadar ödediniz?
  •  Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

Sevglili @Dts e test için gönderdiği N50 için teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mecanica -- 19 Aralık 2012; 13:01:46 >

• biraz resimler iyi değil ama sistemin son hali bu ben beyendim cd transport da sistemime kattım analog tarafındaki kadar keyifli çalıyor mecanica ve hi-def-men arkadaşlara çok teşekkür ederim başka kaynak kalmadı plak cd transport ve usn dac tamam hepsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 16 Aralık 2012; 0:57:18 >

• @eraycelik80

Yerleşim çok hoş olmuş güzel cihazlar iyi günlerde kullanın
  • merhaba arkadaşlar elimde 3d tv var fakat bu tvnin optik ses çıkışı var ve benim elimde idareten logitech x540 optik çıkışı olmayan bir sistem var x540 5+1 ses sitemini tvye bağlama şansımız varmıdır bunun için aparat yada dönüştürücü gibi şeyler varmıdır bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

@eraycelik80

Yerleşim çok hoş olmuş güzel cihazlar iyi günlerde kullanın

Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

biraz resimler iyi değil ama sistemin son hali bu ben beyendim cd transport da sistemime kattım analog tarafındaki kadar keyifli çalıyor mecanica ve hi-def-men arkadaşlara çok teşekkür ederim başka kaynak kalmadı plak cd transport ve usn dac tamam hepsi

Hayırlı olsun sayın eraycelik80, şimdi sistem derli toplu gayet güzel olmuş. Oda da büyük olsaymış muhteşem olurmuş ama, küçük odada bile gayet iyi duruyorlar.
  • Hayırlı olsun Eray eski haline nazaran daha derli toplu olmuş ama hala sistem hakketiği ortama kavuşmuş değil.

Birde hoprlörler sehpanın gerisinde kalmış bu sese olumsuz etki yapar,hoparlörü sehpanın ön hızasından daha öne çıkarma yada sehpayı geri alma şansın yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

Hayırlı olsun Eray eski haline nazaran daha derli toplu olmuş ama hala sistem hakketiği ortama kavuşmuş değil.

Birde hoprlörler sehpanın gerisinde kalmış bu sese olumsuz etki yapar,hoparlörü sehpanın ön hızasından daha öne çıkarma yada sehpayı geri alma şansın yokmu?

Aldim su an 10. Cm onde sehpadan bir zayıf halka var oda lx 55. Oppo 105 le degisecem dahada bir şey almam masif sehba dışında

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

Hayırlı olsun Eray eski haline nazaran daha derli toplu olmuş ama hala sistem hakketiği ortama kavuşmuş değil.

Aldim su an 10. Cm onde sehpadan bir zayıf halka var oda lx 55. Oppo 105 le degisecem dahada bir şey almam masif sehba dışında

ok o halde.

Daha önce lx55 ve oppo 95 kullanmış biri olarak katılıyorum düşüncene,eminim Oppo 105 çitayı dahada yükseltmiştir.

Çıksın bakalım Oppo 95 kullanıcılarından alan olursa karşılaştırma alırız.

• Arkadaşlar bende creative 5.1 ses sitemi var oyunlarda 5 hoparlörden de ses geliyor, yalnız filmlerde beşinden de ses gelmiyor sadece iki tanesinden geliyor. Mesela 5.1 test müzikleri indiriyorum yine iki tanesinden geliyor. Bunun bi çözümü var mıdır?
  • Aslında kullandığınız tüm cihazları modelleriyle yazsaydınız ve hangi tür bağlantı kullandığınızı belirtseydiniz daha kolay yardımcı olabilirdik. Büyük olasılıkla sorununuz kaynak olarak kullandığınız cihazın sesi 2 kanal göndermesinden kaynaklanıyor. Optik bağlantı yapıyorsanız kaynak cihazdan passthrouht olarak seçmeli, analog bağlantı yapıyorsanız da 5.1 aktaracak şekilde seçmelisiniz. Ayrıntılı bilgi verirseniz daha çok yardım alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.