Şimdi Ara

ASRock'ın Nvidia ION tabanlı nettop sistemine Blu-ray seçeneği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Çoklu ortam merkezi olarak ta kullanılabilen nettop'ların önemli bir kısmında optik sürücü dahi bulunmazken anakartlarıyla tanınan ASRock, Nvidia ION platformunu temel alan nettop modelinde Blu-ray seçeneği de sunacak. Firma Siyah ve Beyaz olmak üzere çift renk seçeneği ile satışa sunduğu ION 330 isimli nettop modelinde önümüzdeki günlerde Blu-ray seçeneğine ekleyerek kullanıcılara hepsi bir arada eğlence sistemi sunmayı hedefliyor. Peki ASRock'ın Atom işlemcili nettop sistemi, yüksek çözünürlüklü Blu-ray videoları akıcı bir şekilde oynatabilir mi ?


    ASRock ION 330 adından da anlaşılabileceği üzere Nvidia'nın ION platformunu temel alıyor. 1.6GHz'de çalışan çift çekirdekli Atom 330 işlemcisinden güç alan sistem, DirectX 10 destekli GeForce 9400M entegre grafik birimiyle geliyor. PureVideo HD teknolojisiyle yüksek tanımlı hızlandırma yapabilen entegre grafik işlem birimi sayesinde Blu-ray videoları da oynatabilen sistem, 2GB bellek, 320GB kapasiteli sabit disk sürücüsü ve Blu-ray seçeneği ile güçlü HTPC'lere de rakip olabilir.








  • güzel bir hamle. asrock ilk etapta bana çok güven vermemiş olsada şimdilerde gayet sıcak baktığım bir firma. üstelik ürün çeşitliliğinde ve genişleme seçeneklerinde ağabeylerinin yapamadığını yapan bir firma.
  • http://www.pckoloji.com/diger/11628-asrock-ion-330-nettop-bilgisayar.html



    türkçe inclemesini hazırlamıslar. hd fimler için çok iyi bir seçenek. bazı oyunları düşük çözünürlükte de olsa oynatabilir...
  • yilbasindan önce ION 2 cikiyor yani bu ürün eskimisdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.