Şimdi Ara

Fight Night Round 4 inceleme videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
29.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sert yumrukların savrulduğu boks ringlerine geri dönüyoruz. Yeni nesilin ilk oyunlarından biri olan Fight Night, 4 rounduyla inceleme köşemizde.

alt="Fight Night Round 4 inceleme videosu"

• güzel oyunda çabuk sıkar bence
  • İzlemekten hoşlanıyorum fakat oynayınca yapamıyorum :D çok karışık geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirasci

güzel oyunda çabuk sıkar bence

Güzel oyun evet ve tek başınıza oynayınca dediğiniz gibi sıkabiliyor ama doğru düzgün, dan dun oynamayan biriyle oynayınca çok eğlenceli oluyor.
  • Arkadaşlar Training kısmını kendiniz oynadığınızda zorlanıyorsanız Hile Kodları bölümüne Training oyunlarını tarif etmeyi düşünüyorum. Başta bayağı zorlanmıştım ; ama işi çözünce kariyer modunda çok yararı oluyor. Auto-train yaptığınızda 2-3 gelirken kendiniz oynadığınızda 5-6 geliyor. Karakteriniz daha hızlı gelişiyor.
  • aynı makina üzerinden 2 kişi oynayabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Arkadaşlar Training kısmını kendiniz oynadığınızda zorlanıyorsanız Hile Kodları bölümüne Training oyunlarını tarif etmeyi düşünüyorum. Başta bayağı zorlanmıştım ; ama işi çözünce kariyer modunda çok yararı oluyor. Auto-train yaptığınızda 2-3 gelirken kendiniz oynadığınızda 5-6 geliyor. Karakteriniz daha hızlı gelişiyor.

fnr 3 teki mantığın aynısı ...boks severler kaçırmamalı mike tysonla oynamak bir başka oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun hiç sıkmıyor,oyuna alışırsanız ve online'ını oynayabilirseniz oyun hiç sıkmıyor...

@hknf8

Aynı makina üzerinden 2 kişi oynanabiliyor...
  • İnceleme için teşekkürler.
  • o zman hemen alıyorum
  • Turnuvayı kazandıktan sonra incelemeyi izlemek keyifli olacak
  • inceleme icin tesekkürler.Oyun gercekten cok güzel kariyer modunda ilerlemek cok keyifli.Boksla biraz ilgiliyseniz verdiginiz parayi sonuna kadar hakeden bir oyun FNR4
  • Grafikler çok güzelmiş çok detaylı yapmışlar
  • EA sports un en sevdiğim serisi yaw bu seri.
    İlerde Natal'la bunu oynamak başka bir boyut kazanacak gibi

Video için tekrar teşekkürler
  • grafikler çok gerçekçi... serinin devamını bekliyoruz!
  • Ben bu oyunu sene 1987-88 mi ne yalan olmasin pek iyi animsamiyorum Atari 800 XL - 64 K'da kasetten yukleyip oynardim. Zamaninin en cilgin oyunu idi. Fidel Castro vardi oyunda ismi ile biraz oynanmis idi tabi. Deep Stick isimli bir karakter vardi , mac esnasinda takimlara yumrugu cakiverirdi.
    -
    Asil inceleme videosu burada !
    http://www.youtube.com/watch?v=raV7ADIugLY
    -
    iste bu da Fidel Castro tiplemesi :) "Kid Castro"
    Fight Night Round 4 inceleme videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 27 Temmuz 2009; 16:53:07 >

• Bence süper bi boks oyunu ve rakipsiz... Kontrollerede biraz alışınca çok daha güzel geliyor oyun.
  • ben fnr hastasıyım şuana kadar çıkan en gerçekci oyun olmuş grafikler gerçekten görülmeye değer kesinlikle oynanaması gereken bir oyun . inceleme için herkese teşekkürler...
  • böyle bir oyunda fena dayak demiştim sanırsam rocky ydi :D adamım yere düştü tuşa o kadar hızlı basıyodum macro gibi :D ama kalkmadı :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.