Bildirim
Fight Night Round 4 inceleme videosu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
güzel oyunda çabuk sıkar bence _____________________________ Bazinga! -
İzlemekten hoşlanıyorum fakat oynayınca yapamıyorum :D çok karışık geliyor _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mirasci
güzel oyunda çabuk sıkar bence
Güzel oyun evet ve tek başınıza oynayınca dediğiniz gibi sıkabiliyor ama doğru düzgün, dan dun oynamayan biriyle oynayınca çok eğlenceli oluyor._____________________________ -
Arkadaşlar Training kısmını kendiniz oynadığınızda zorlanıyorsanız Hile Kodları bölümüne Training oyunlarını tarif etmeyi düşünüyorum. Başta bayağı zorlanmıştım ; ama işi çözünce kariyer modunda çok yararı oluyor. Auto-train yaptığınızda 2-3 gelirken kendiniz oynadığınızda 5-6 geliyor. Karakteriniz daha hızlı gelişiyor. _____________________________ GamerTag: ilker007yasin -
aynı makina üzerinden 2 kişi oynayabiliyor mu? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R
Arkadaşlar Training kısmını kendiniz oynadığınızda zorlanıyorsanız Hile Kodları bölümüne Training oyunlarını tarif etmeyi düşünüyorum. Başta bayağı zorlanmıştım ; ama işi çözünce kariyer modunda çok yararı oluyor. Auto-train yaptığınızda 2-3 gelirken kendiniz oynadığınızda 5-6 geliyor. Karakteriniz daha hızlı gelişiyor.
fnr 3 teki mantığın aynısı ...boks severler kaçırmamalı mike tysonla oynamak bir başka oluyor._____________________________ YouTube: MAYDO
-
Oyun hiç sıkmıyor,oyuna alışırsanız ve online'ını oynayabilirseniz oyun hiç sıkmıyor...
@hknf8
Aynı makina üzerinden 2 kişi oynanabiliyor..._____________________________ -
İnceleme için teşekkürler. _____________________________ -
o zman hemen alıyorum _____________________________ -
Alanları ana konumuza ve turnuvalarımıza bekliyoruz...
http://forum.donanimhaber.com/Fight_Night_Round_4_%5BAna_Konu_-_1Turnuva_Sampiyonu_:_ucannn%5D/m_31531582/tm.htm_____________________________ -
Turnuvayı kazandıktan sonra incelemeyi izlemek keyifli olacak _____________________________ PSN: uevci
Xbox Live Gamertag: uevci
Nintendo Friend Code: SW-1642-9824-5601 -
inceleme icin tesekkürler.Oyun gercekten cok güzel kariyer modunda ilerlemek cok keyifli.Boksla biraz ilgiliyseniz verdiginiz parayi sonuna kadar hakeden bir oyun FNR4 _____________________________ -
Grafikler çok güzelmiş çok detaylı yapmışlar _____________________________ -
EA sports un en sevdiğim serisi yaw bu seri.
İlerde Natal'la bunu oynamak başka bir boyut kazanacak gibi
Video için tekrar teşekkürler_____________________________ If there was a single day I could live,
A single breath I could take,
I'd trade all the others away! -
grafikler çok gerçekçi... serinin devamını bekliyoruz! -
Ben bu oyunu sene 1987-88 mi ne yalan olmasin pek iyi animsamiyorum Atari 800 XL - 64 K'da kasetten yukleyip oynardim. Zamaninin en cilgin oyunu idi. Fidel Castro vardi oyunda ismi ile biraz oynanmis idi tabi. Deep Stick isimli bir karakter vardi , mac esnasinda takimlara yumrugu cakiverirdi.
-
Asil inceleme videosu burada !
http://www.youtube.com/watch?v=raV7ADIugLY
-
iste bu da Fidel Castro tiplemesi :) "Kid Castro"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 27 Temmuz 2009; 16:53:07 >
-
Bence süper bi boks oyunu ve rakipsiz... Kontrollerede biraz alışınca çok daha güzel geliyor oyun. _____________________________ PSN: halikarnass -
ben fnr hastasıyım şuana kadar çıkan en gerçekci oyun olmuş grafikler gerçekten görülmeye değer kesinlikle oynanaması gereken bir oyun . inceleme için herkese teşekkürler... -
böyle bir oyunda fena dayak demiştim sanırsam rocky ydi :D adamım yere düştü tuşa o kadar hızlı basıyodum macro gibi :D ama kalkmadı :(
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X