Bildirim
Fight Night Round 4 inceleme videosu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
güzel oyunda çabuk sıkar bence -
İzlemekten hoşlanıyorum fakat oynayınca yapamıyorum :D çok karışık geliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: mirasci
güzel oyunda çabuk sıkar bence
Güzel oyun evet ve tek başınıza oynayınca dediğiniz gibi sıkabiliyor ama doğru düzgün, dan dun oynamayan biriyle oynayınca çok eğlenceli oluyor. -
Arkadaşlar Training kısmını kendiniz oynadığınızda zorlanıyorsanız Hile Kodları bölümüne Training oyunlarını tarif etmeyi düşünüyorum. Başta bayağı zorlanmıştım ; ama işi çözünce kariyer modunda çok yararı oluyor. Auto-train yaptığınızda 2-3 gelirken kendiniz oynadığınızda 5-6 geliyor. Karakteriniz daha hızlı gelişiyor. -
aynı makina üzerinden 2 kişi oynayabiliyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R
Arkadaşlar Training kısmını kendiniz oynadığınızda zorlanıyorsanız Hile Kodları bölümüne Training oyunlarını tarif etmeyi düşünüyorum. Başta bayağı zorlanmıştım ; ama işi çözünce kariyer modunda çok yararı oluyor. Auto-train yaptığınızda 2-3 gelirken kendiniz oynadığınızda 5-6 geliyor. Karakteriniz daha hızlı gelişiyor.
fnr 3 teki mantığın aynısı ...boks severler kaçırmamalı mike tysonla oynamak bir başka oluyor. -
Oyun hiç sıkmıyor,oyuna alışırsanız ve online'ını oynayabilirseniz oyun hiç sıkmıyor...
@hknf8
Aynı makina üzerinden 2 kişi oynanabiliyor... -
İnceleme için teşekkürler. -
o zman hemen alıyorum -
Alanları ana konumuza ve turnuvalarımıza bekliyoruz...
http://forum.donanimhaber.com/Fight_Night_Round_4_%5BAna_Konu_-_1Turnuva_Sampiyonu_:_ucannn%5D/m_31531582/tm.htm -
Turnuvayı kazandıktan sonra incelemeyi izlemek keyifli olacak -
inceleme icin tesekkürler.Oyun gercekten cok güzel kariyer modunda ilerlemek cok keyifli.Boksla biraz ilgiliyseniz verdiginiz parayi sonuna kadar hakeden bir oyun FNR4 -
Grafikler çok güzelmiş çok detaylı yapmışlar -
EA sports un en sevdiğim serisi yaw bu seri.
İlerde Natal'la bunu oynamak başka bir boyut kazanacak gibi
Video için tekrar teşekkürler -
grafikler çok gerçekçi... serinin devamını bekliyoruz! -
Ben bu oyunu sene 1987-88 mi ne yalan olmasin pek iyi animsamiyorum Atari 800 XL - 64 K'da kasetten yukleyip oynardim. Zamaninin en cilgin oyunu idi. Fidel Castro vardi oyunda ismi ile biraz oynanmis idi tabi. Deep Stick isimli bir karakter vardi , mac esnasinda takimlara yumrugu cakiverirdi.
-
Asil inceleme videosu burada !
http://www.youtube.com/watch?v=raV7ADIugLY
-
iste bu da Fidel Castro tiplemesi :) "Kid Castro"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 27 Temmuz 2009; 16:53:07 >
-
Bence süper bi boks oyunu ve rakipsiz... Kontrollerede biraz alışınca çok daha güzel geliyor oyun. -
ben fnr hastasıyım şuana kadar çıkan en gerçekci oyun olmuş grafikler gerçekten görülmeye değer kesinlikle oynanaması gereken bir oyun . inceleme için herkese teşekkürler... -
böyle bir oyunda fena dayak demiştim sanırsam rocky ydi :D adamım yere düştü tuşa o kadar hızlı basıyodum macro gibi :D ama kalkmadı :(
Benzer içerikler
- netflix üyelik
- stalklamak nedir
- iş fikrim müzik dinleyerek para kazanma
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X