Şimdi Ara

REAL de Klima Fısatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.440
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Real hipermarketlerinin 24.07.2009 ila 06.08.2009 tarihleri arasında klimalarda indirimlari var aktarıyorum.

* North Aire 9000 BTU Klima ------- 299TL veya 37,38 x 8 taksit (montaj dahil değil ücretsz eve servis var)

* Altus 12500 BTU Klima ------- 449TL veya 37,50 x 12 taksit (montaj dahil)

* Coolline (demirdöküm) 12000 BTU klima ------- 599TL veya 49,95 x 12 taksit

Özellikle 2.sini değerlendirirmisiniz? Onu almayı düşünüyorum..

• hangi kartlara taksit var. montaj fiyatı ne kadar acaba 299 liralık ürün için.
  • Garanti-Bonus, Maximum, Axess ve advantege kartlarına taksit var. Montoj için bilgi verilmemiş. Kullanan arkadaşlar değerlendirirse sevinirim özellikle Altus Klima yı..
  • Altus un tam modeli nedir bilen varmı.
  • montaj dahil olsa alırdım
  • 300 Lira üzerine world axess bonus hsbc iş bankası kartlarına 12 taksit, 50-299 TL arası 8 taksit imkanı mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Altus un tam modeli nedir bilen varmı.

Modeli yok ama bunlar özellikleri
    *Antibakteriyel hava filtresi
    *Elektronik hava filtresi
    *Uyku modu
    *Otomatik hava yönlendirme sistemi
    Rotary kompresöz ile sessiz çalışma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar inverterlı olmayan klima almayın hele de 500 lira ve üzeri para verip hiç almayın. Sebebine gelince bir inverterlı klima beko,vestel,arçelik,sigma gibi markalarda 1000 TL civarından başlıyor, inverterlı klima aradaki 500 TL farkı size önümüzdeki kış sonuna kadar iade eder üzerine karda eder. Tüm markalar ellerindeki stokları tüketmek için bizi kullanıyorlar, inverter olayı lcd tvlere geçiş gibi öyle düşünün. Saygılarla.
  • aras teşekkür ederiim uyarın için. Ben sadece soğutma için kullanıcam klimayı bu sebeple altus klima içn yorum bekliyorum
    http://www.hepsiburada.com/altus-alk-3126-prestij-serisi-12500-btuh-duvar-tipi-split-klima-/productDetails.aspx?categoryid=17453&productid=evaltusalk3126
    ürün ün özellikleri linkte mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salashtt -- 24 Temmuz 2009; 19:06:24 >
  • 299TL lik klima için ne düşünüyorsunuz?
  • http://www.real.com.tr/Umraniye_011_elektronik2.html bütün klima promosyonları için..
  • Buğün Konya ya bir iş için gitmiştim realde altus u gördüm beğendim aldım modeli ALTUS ALK 1125/1126 12000 btu klima NorthAire inde var 12000 liği fiyatı 389 lira +80 tl verirseniz montajıda yapıyorlar 389+80:469 a geliyor mısır üretimiymiş NorthAire
  • kısa sürede değerlendirmenizi yazarsanız sevinirim.. Bende en kısa sürede alabilirim..
  • hangi inverterlı klima 1 senede aradaki farkı amorti ediyor.lütfen klima formunda bu konuda uzmanlarca yazılmış onlarca yazı var onlara bakın. hepsinin sonunda varılan karar inverter'lı klimaların 7-8 seneye kadar uzamaktadır amorti etmeleri. bu hesap 12 ay günde 10 çalışması şartıyla. tek artısı çok konforlu olması, hemen ısıtma soğutma yapması. tabi gerçek inveter'lı olan klimayla ama normal klimadan farkı olmayan çin işi modeller değil karşılaştırılan. mitshibushi gibi klimaladan bahsediyorum. bence 299 iii rakam. al kullan. zaten soğutur. 3-4 sene gitse yeter. gidip 1500-2000 tl bayılmaya gerek yok. BENCEE :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.