Şimdi Ara

Gecenin Kanatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009'en en iddialı aşk filmi 'Gecenin Kanatları' dev kadrosuyla geliyor

Yapımcılığını Murat Tokat'ın yaptığı ve 2009 yılının en iddialı filmi olan Gecenin Kanatları dev kadrosuyla yakında çekimlerine başlıyor. Mahsun Kırmızıgül'ün proje tasarım ve Ahmet Küçükyaylacı ile birlikte senarist olarak imzasının bulunduğu Gece'nin Kanatları'nın oyuncuları Beren Saat, Murat Ünalmış, Alper Kul, Yavuz Bingöl, Erkan Petekkaya, Teoman Kumbaracı, Ferit Kaya, Ali Barışık , Cezmi Baskın ve Arif Erkin çekim öncesi okuma ve kostüm provası için bir araya geldi. Önemli filmlerin sinema yönetmeni olan Serdar Akar'ın yöneteceği için titiz bir hazırlık sürecinden geçiliyor.

Gecenin Kanatları

Bu yılın en iddialı filmlerinden biri olan Gece'nin Kanatları bir dram-aşk filmi. Tutkuyla, inancı ve aşkla acıyı anlatan filmin ekibi oldukça neşeli. 11 Aralık 2009'da vizyona girecek olan, filmin çekimleri 4 veya 5 hafta sürecek. Tüm çekimleri İstanbul'da tamamlanacak olan filmin senaryosunu gizli tutan ekip film ile ilgili şunları söylediler:

MURAT ÜNALMIŞ: Çok büyük bir aşk hikayesi. Böyle aşklar günümüzde bulunmuyor. Bu filmde öne çıkan duygu aşk olacak. Mahsun abi, sosyal içerikli filmlerine yine devam ediyor, ama bu kez süpervizör ve senarist olarak.. Bu film için 6 aydır çalışıyorum. Oynadığım karakterin inandırıcılığı açısından girdiğin sıkı disiplinin sonucunu alacağım.

BEREN SAAT: Benim adıma Gece'yi oynamak zorlu bir sınav olacak. Ama hikayemize ve yönetmenimize çok inanıyorum. Hazırlık sürecimiz de gayet verimli ve keyifli geçiyor.

YAYUZ BİNGÖL: Ali Rıza'yı oynamak belleğimi tazeleyecek. Geçmiş bir döneme tanıklık edenler 17 yaşındaki gençleri hatırlayacaklar. Çok zor bir rolü oynayacağım. Umarım altından kalkabilirim. Ama film seyirciyle buluştuğu zaman büyük bir keyifle izleneceğine inanıyorum.

ALPER KUL: Maslak, plazalar ve Küçük Armutlu'yu ayıran caddede sıkışıp kalmış hayatları olan gerçek hikayeleri anlatıyoruz. Serdar Akar ile ilk kez çalışmanın heyecanını da yaşıyorum.

ERKAN PETEKKAYA: Heyecanlıyım. İlk kez bir sinema filminde yer alacağım. Hikayeyi çok beğendim. Film, Türkiye'de de uluslar arası platformda da ilgi uyandıracak bir film oalacağına yürekten inanıyorum.. Heyecanla çekimlerin başlamasını bekliyorum. Daha önce oynadığım rollerden farklı karakter çıkartmak için hem beden dili hem de görünüş açısından hazırlıklarım devam ediyor.

TEOMAN KUMBARACIBAŞI: Büyük acılardan ve kendi yalın tercihlerimizle beyaz perdede hesaplaşmanın zamanı geçiyor derken bu filmde görev almak heyecan verici. Umarım Mahsun Kırmızıgül'ün, Serdar Akar'ın ve tüm ekibin coşkusu izleyiciyi de bu yüzleşmenin önemli bir bileşeni haline getirir.

• genelde mahsun'un yakın arkadaşları ve eski dizi- filmlerindeki oyunculardan oluşan bir kadro. mahsun'un senaryoda biraz katkısı olacak galiba belki bir iki de film müziği yapar o kadar. mahsun newyork'ta 5 minare adlı film vardı 10 yıldır çekmeye çalışıyordu onu çekecek büyük ihtimalle.o daha büyük bütçeli bir iş olacaktır.
  • Mahsun Kırmızıgül'ün filmi bitti!

'Gecenin Kanatları' filminin çekimleri tamamlandı. Beren Saat soluğu yurtdışında aldı

Yapımcılığını Murat Tokat'ın yaptığı Mahsun Kırmızıgül'ün son filmi olan 'Gecenin Kanatları'nın çekimleri tamamlandı. 18 gün süren çekimler sorunsuz bir şekilde sona erdi.

Televizyon Gazetesi'nin edindiği bilgiye göre, Serdar Akar'ın yönetmenliğini yaptığı film için çoğunlukla İstanbul'un Beyoğlu ve çevresi mekan olarak kullanıldı.

Beren Saat, Erkan Petekkaya, Murat Ünalmış'ın oynadığı 'Gecenin Kanatları'nda bir canlı bombayı oynayan Beren Saat'in, film biter bitmez soluğu İtalya'da aldığı da konuşulmakta.

Genç oyuncu, Aşk-ı Memnu dizisinin çekimlerinin bitmesinin ardından hemen film çekimlerine başlamıştı. Dizinin yeni sezon bölümleri başlamadan İtalya'ya giden oyuncu, tatilin ardından Aşk-ı Memnu'nun çekimlerine başlayacak. Filmin 11 Aralık'ta vizyona girmesi bekleniyor.

YENİ FİLMİ İÇİN NEW YORK'A GİDECEK

Bu arada Mahsun Kırmızıgül'ün filmi bitirmesinin ardından daha önce projesini hazırladığı bir başka film için kolları sıvadığı da edinilen bilgiler arasında. Ancak senaryonun film mi dizi mi olacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak. Kırmızıgül'ün filminin New York'ta geçmesi de konuşulan konular arasında.

• Çekimleri devam eden ve 11 Aralık’ta sinema izleyicisiyle buluşacak olan ‘Gece’nin Kanatları’ adlı sinema filminin başrol oyuncularından Murat Ünalmış, aşırı sıcakların da etkisiyle sette fenalaştı.

Filmde milli takıma 400 metre koşucusu olmak için antrenman yapan bir atlet rolünde olan Ünalmış’a ilk müdahaleyi sette hazır bulundurulan sağlık ekipleri yaptı.

Oyuncusunun rahatsızlanması üzerine sete bir saat ara veren yönetmen Serdar Akar, sık sık Ünalmış’ın sağlık durumuyla ilgili sağlık ekiplerinden bilgi aldı. Beren Saat’in oynadığı Gece adlı karakterle büyük aşk yaşayan Yusuf’u canlandıran Murat Ünalmış, yaklaşık üç aydır rolünü en iyi şekilde oynayabilmek için bir sporcu disipliniyle çalıştı ve 15 kilo verdi.

Yapımcılığını Murat Tokat’ın yaptığı film, bu sezonun en iddialı yapımları arasında yer alıyor. Senaryosu, prodüksiyonu ve çekim kalitesiyle sinema izleyicisinin büyük merakla beklediği filmin diğer oyuncuları Alper Kul, Yavuz Bingöl, Erkan Petekkaya, Teoman Kumbaracı, Ferit Kaya, Ali Barışık , Cezmi Baskın ve Arif Erkin.

Mahsun Kırmızıgül’ün proje tasarım ve Ahmet Küçükkayalı ile birlikte senarist olarak imzası bulunduğu filmde Yusuf ve Gece’nin aşkı herkes tarafından konuşulacak…

• beren satt varsa bir bakarım.. mahsun kırmızıgül film sektöründede baya başarılı oldu.. kendisini pek sevmesemde yiğidi öldür hakkını yeme demiş atalarımız
  • fragmanı yayınlandı. filmin sitesinde var.

http://www.geceninkanatlari.com/#Scene_1
  • varmı bu filmi gidip izleyen,yorumlayacak olan,nedense gösterime girdi ama forumda filmin konusu iyice tozlanmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir kaç yerde eleştirisini okudum, pek beğenilmemiş...
  • Gittim ve kesinlikle tavsiye etmem..
  • mahsun un diğer filmlerinin yanında çok basit buldum ve sıradan bir konu. bu kadroyla daha iyi bir iş beklerdim.
  • Filmi izledim birkaç gün önce. Senaryo fena değil, diyaloglar da bence keza. Fakat oyunculuk berbat bile olamamış. Önüne konulan sözcükleri etkili söylemekten bile uzaklar. Erkan Petekkaya'yı beğendim bir tek. Açıkçası Serdar Akar'dan çok daha iyisini beklerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armasova -- 21 Aralık 2009; 19:50:33 >
  • Dvd çıktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.