Şimdi Ara

Sizce dünyanın en Kötü Dizisi hangisi (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
258
Cevap
0
Favori
11.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kadar saçma yorumların yazıldığı başka bir konu hatırlamıyorum.
    kendi dizileriizi aşağılamak adına KV gibi bir başyapıta bile kötü diyenler var.
    Bu arada benim izlediğim diziler arasında en kötüsü torchwood
    Bu kadar rol yapamayan kişilerin biraraya geldiği başka bir dizi izlemedim.

Orijinalden alıntı: Yigit`

Sırlar Dünyası,5. boyut,Kalp Gözü,Bir tanede olayları videoya çekip gerçek gibi yayınladıkları vardı Hayat dersi diye o en beteridir

Sizce dünyanın en Kötü Dizisi hangisi

Sırlar dünyasında ahıra kapatılıp dövülen kadın ahırın kapısı açık kaldığında Allah'ım sen yardım et diyor ve oturmaya devam ediyor bu kadar ezik bir program
     Sizce dünyanın en Kötü Dizisi hangisi

Buda nur dedeli 5. boyut

Hepsini izlerken gülmekten karnıma ağrılar giriyor.

şu salih var ya two and half men deki adama benziyor ya tıpatıp aynısı

Ha derseniz bunların dışındakiler iyi mi, yok onlar daha fena.
    Düş peşindeyim,Düş peşime.
  • aşk-ı memnu türkiye şartlarına göre en iyi oynan dizi bence, sırf türkiyede çekiliyor yengeye sarkıyor diye asılıp kesiliyor ama nedense kim kime hebele hübele olan friends, himym gibi diziler el üstünde tutuluyor. bakın o dizileri eleştirmiyorum sadece şu dengesiz yargı ortadan kalksın. aşk-ı memnu türkiye de oynanan en iyi dizi, konusu sizi sarmadıysa orasını bilemem gidin halit ziyayı şikayet edin

berbat dizinin cevabı: orjinal kadro dışında halktan oyuncu katan dizilerin hepsi aşırı dandik. o kattıkları kişiler dizide acayip sırıtıyor.
    örn: arka sokaklar, akasya durağı gibi.
    Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

Kurtlar vadisi dışındaki tüm yerli diziler. Hatta kv bile eski tadında değil.

aynen...
    Toplumumuzun o saatlerde dizi izleyen kesiminin; kültürü, merakları, tabuları, yaşayışı, sohbetleri %80 aynı. Ülke insanlarımıza "Yasak" ları izleme/değerlendirme/irdeleme/tartışma hususlarında bahşedilmiş garip bir tutku verilmiş..Çocuk dizileri hariç ( bunlar çocukların isteği doğrultusunda mecburen izlenirler, bu nedenle konumuz kapsamı dışındadır) diğer "reyting canavarı" dizilere bir bakın.. Hepsi çeşitli yönlerden (aşk, dram, şiddet) uç noktalardadır ve "her hafta tam macera" olmayan dizilerdir..
    Zamanında ülkemizde Hayat Ağacı, Yalan Rüzgarı, Manuella, Maria, Mavi Ay gibi dizilerin çok tutulmasının sebebi bölümlerin birbirleriyle bağlantılı olmasıydı..
    Gerçi nesil bir değişim sürecinde. Yabancı diziler de bu değişimin bir parçası oldular artık.. Ama ülkemiz bu değişimin sancısını yaşamakta..

Her diziyi izleyen/izleyebilen kişilere saygı duyuyorum.. Ve bir dizi tüm "iğrençliğine" rağmen halen yayımlanıyorsa bu durum onun alıcısının olmasından kaynaklanıyor..TV yapımcıları da kapitalist sistemin (şimdilerde moda oldu ancak siyasi bir slogan değildir :) ) değişmez ve en önemli üyesi oldukları için "tutulan" ürünlerini tekrar tekrar satışa çıkarıyorlar..Bunda yadırganacak bir şey yok..

Örneğin ; Saat 21.00'da bir kişi "Yaprak Dökümünü" diğer kişi, Barcelona-Rubin Kazan maçını, diğer kişi Animal Planet'te "Beyaz Balinaların Biyolojisini", diğeri "Türk Ekonomisinin Dünya Üzerindeki Negatif Etkisi" ni, diğer "Demokratik Açılımın Tarihsel İrdelemesi" ni , diğeri internette sörf yapmayı tercih etsin..

Bunlardan en "zeki" si ya da en "kültür" lüsünü ya da en entellektüelini nasıl, neye göre nasıl seçersiniz?

Yaprak dökümünü izleyen bir kişi sizin için "kültürsüz aptal" olabilir ama belki de siz maç izlediğiniz için O'na göre "kültürsüz aptal" sınızdır..Ya da o Beyaz Balinaların biyolojisini o sizden daha iyi bilmekte ve ülkenin ekonomik/siyasi yapısı hakkında sabahlara kadar brifing verebilecek konumdadır..

Kötü dizi yoktur, size hitap etmeyen dizi vardır.. ( bu sözün patentini almalıyım :) )
    Bence kimseye karşı ön yargılı olmayın..Kendi hayatınıza bakın..
  • Şuan Tr deki en dandik dizi iddaa ediyorum Fox daki Deniz Yıldızı
    Olmayacaktık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENfER

Türk veya yabanci hiçbir diziyi takip etmiyorum alayı ezik zorlama cıkartiliyor cünkü...
    2. sezonda ne uydurcaklarini sasiriyolar.
    Dizi olarak bi tek Kardeşler Takımı ve birkaç animeyi örnek gösterebilirim. haricinde lost prison break vs... beş para etmez hale geldiler bence...

izlediğinden anlayamayan, herşeye ":S" bu şekilde bakan bir genel izleyici olduğundan saçmalıyorsun. lost 6 sezon çekilmiş hiçbir zaman saçmalamamış, kendi hikayesini devam ettiren bir dizidir. konuyu anlayamıyorsan ve bu tür dizileri gerçek hayatla bağdaştırıp kötülüyorsan izleme kardeşim ve kötüleme...
  • bez bebek
  • bi avrupa yakasını izliyordum. diğerleri berba t
  • Unutulmaz denen berbat zımbırtı dizi babannem izliyor. Allahtan son zamanlarda saat 10da yayınlanmaya başlıyor, ömrü kısa gibi. Bu sayede tekrar lostun eski bölümlerini izleme fırsatını bulmuş oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 5 Kasım 2009; 16:15:11 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.