Şimdi Ara

DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek. (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.465
Cevap
60
Favori
793.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TV'niz DVB-C Mpeg4 destekli ancak decoderin içindeki kartı direkt takarsanız çalışmaz. Conax Modül almanız ve kartı conax modüle, conax modülüde TV nizin yan tarafındaki slota takmanız gerekiyor.

sonrasında tek kumanda ve en iyi görüntü kalitesini elde edersiniz.

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitlessHD -- 28 Eylül 2011; 8:56:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

samsung 55d6000 televizyonun kart girişine, decoderin içindeki kartı direkt takarsam çalışır mı?

amaçlarım

1- tek kumanda
    2- en iyi görüntü kalitesi (arada scart veya hdmi gibi aktarıcı kablolar olmadığından ötürü)

yardımınız için teşekkürler...

saygılar

Merhaba Donanımcı Aras,

Kablo TV ye üye iseniz , digital TV (DTV ) taramasi yapin tüm kanallari bulacaktır. Dünden beri tüm yayınlar şifresiz. Modul ve Teledunya abonr karti olmadan test yapabilirsiniz (sistem şifrelene kadar). Şifre girdiğinde sadece Teledunya 3 adet test yayını izliyebilirsiniz ve 12 adet radyo kanalini dinliyebilirsiniz.

Samsung TV lerde Neotion Conax modul tavsiye ederim kanal geçişleri yaklaşık 1 saniye daha hizlidir. Zaplama önemli değil diyorsanız orjinal lisanli ve faturali herhangi bir Conax modul alabilirsiniz.

Saygilar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldasice73 -- 28 Eylül 2011; 10:04:11 >

• Merhaba Donanımcı Aras

Saat 10.30 itibariyle tüm yayınlar şifreli. Sadece 3 adet Teledunya tanıtım kanallari ve İstanbul için Trafik kanallari acik + 12 Radyo kanalli.

Saygilar,
  • Teşekkür ederim. Teledünya abonesiyim ve decoder'de bir kart var. O kartı artık geçersiz mi olucak?

Conax modül kartı nereden ve ne kadara alabilirim acaba?
  • quote:

Teşekkür ederim. Teledünya abonesiyim ve decoder'de bir kart var. O kartı artık geçersiz mi olucak?

Merhaba Donanımcı Aras,

DH desatiş yapmak yasak olduğu için ve PM (özel mesajdan) sizi burdan yardımcı olamiyorum. Google dan aratirtirin .

65 TL ile 150 TL arasi modüller satlmakta. Alırken çok dikkatli olun. Çok sahte ürün var. Fatura da ürün markasi varsa modeli ve seri numarasini yazdirin.

Türksat Teledünya modül satmamakta. Üzerinde biber resmi ve Teledünya logolu yazı olan ürün Türksat A.Ş. ye ait değil. Bu ürün müşterileri kandırmak amaciyla yapilmiş. Türksat A.Ş. e-mail attabilirsiniz.

Technisat marka modullerin coğu sahte. Seri numarasi HFF ile başlayan veya seri numarasi 5011 bitten tüm Technisat moduller sahte (bunlar beni bulabildiklerim).

Modul alirken çok dikkatli olun.

Saygilar,

• quote:

Teşekkür ederim. Teledünya abonesiyim ve decoder'de bir kart var. O kartı artık geçersiz mi olucak?

Decoderin içindeki çipli smart kartı yine kullanacaksınız. Bu kart sizin abonelik bilgilerinizi barındırmaktadır.

Sadece orjinal bir conax modül temin etmeniz gerekiyor. Sonrasında conax modül ve smart kartı TV'nizin cam girişine takıp, ülke ayarını yapıp dijital kanalları aratmanız gerekiyor.
  • mrb.. yeni bir tv aldım.. dvb-s2 hd uydu alıcısı varmış içinde... yani benim uydu alıcısı almama gerek yok mu?
    aldığım tv SAMSUNG UE32D6000
  • mrb.. yeni bir tv aldım.. dvb-s2 hd uydu alıcısı varmış içinde... yani benim uydu alıcısı almama gerek yok mu?
    aldığım tv SAMSUNG UE32D6000
  • Gömülü uydu alıcısı olduğu için ayrıca uydu receiver almanız gerekmez.
  • arkadaşlar conax kart ile teledünya izleyebileceğim 16 yada en fazla 19" ekran büyüklüğüne sahip bir lcd yada led tv önerebilir misiniz? Sayın coldasice73 ürünleriniz oldukça fazla modelde denendi bana şunu al diyebileceğiniz bir marka/model var mıdır?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dishchy

arkadaşlar conax kart ile teledünya izleyebileceğim 16 yada en fazla 19" ekran büyüklüğüne sahip bir lcd yada led tv önerebilir misiniz? Sayın coldasice73 ürünleriniz oldukça fazla modelde denendi bana şunu al diyebileceğiniz bir marka/model var mıdır?

Merhaba dischy,

Sizde 2009 model Neotion Conax modul vardı, onu bana geri gönderin ,ben size ücretsiz 2011 model Neotion Conax modül gönderiğim. Bana e-mail ile mutlaka ulaşın.

Ben yaklaşık 1 ay once Samsung B2230HD aldım electroworlde 399 TL ye .En uygun fiyat bunu buldum,bu modelin 19 inci de var. Eski model ama divx,mkv gibi filmleride gostermekte. Siz bana maximum bütcenizi soyleyin ona gore bir tane secebilirim.

Saygilar,
    coldasice73

• quote:

Orijinalden alıntı: coldasice73

quote:

Orijinalden alıntı: dishchy

arkadaşlar conax kart ile teledünya izleyebileceğim 16 yada en fazla 19" ekran büyüklüğüne sahip bir lcd yada led tv önerebilir misiniz? Sayın coldasice73 ürünleriniz oldukça fazla modelde denendi bana şunu al diyebileceğiniz bir marka/model var mıdır?

Merhaba dischy,

Sizde 2009 model Neotion Conax modul vardı, onu bana geri gönderin ,ben size ücretsiz 2011 model Neotion Conax modül gönderiğim. Bana e-mail ile mutlaka ulaşın.

Ben yaklaşık 1 ay once Samsung B2230HD aldım electroworlde 399 TL ye .En uygun fiyat bunu buldum,bu modelin 19 inci de var. Eski model ama divx,mkv gibi filmleride gostermekte. Siz bana maximum bütcenizi soyleyin ona gore bir tane secebilirim.

Saygilar,
    coldasice73

sorun bütçe değil de ekranın büyüklüğü, mutfağa konulacak tv; büyük bir tv için yer yok en fazla 37 ekran tv büyüklüğünde yada o civarda bir lcd yada led tv ye ihtiyacım var .birde benim conax modül değişim yapıldı diye hatırlıyorum arkasındaki no ları yazayım:
    S/N:
    p/n:PRD-MCCx-3010
    M:11 D:25/06/10

saygılar.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dishchy -- 2 Ekim 2011; 16:04:59 >

• Merhaba dishchy,

Evet değişitmişim,kusuruma bakmayın . Unutkanlık :) .

Bende mutfak için aldım ,22 inc dec gibi kaldi :). 19 inclerin cogu HD ready yani 1920*1080 değil, 1300 kusur cozurnurluk. Ben gercek HD olsun diye aldim.

Samsung B1930HD

LG 19LV2500 DVB-C bazi sitelerde var deniyor ama emin değilim. 50 Hz Tv

LG 19LV250U DVB-C bazi sitelerde var deniyor ama emin değilim. 100 Hz TV

Şimdilik bınlari bulabildim.Buldukca size yazarim.

Saygilar,
    coldasice73
  • Darty de gitronik in CONAX NEOTION CAM diye bir ürün var. Bu farklı bir ürün mü? Bilgisi olan var mı? Kanal değiştirme hızı nasıldır ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inka74

Darty de gitronik in CONAX NEOTION CAM diye bir ürün var. Bu farklı bir ürün mü? Bilgisi olan var mı? Kanal değiştirme hızı nasıldır ki?

Merhaba inka74,

Darty deki Neotion Conax CAM (modül) Gitronik firmasinin garantisi altında. Bu ürün 2011 model (en son model ürün). Kanal geçişi tüm rakiplerinden yaklaşık 1 saniye daha hızlıdır ( TV marka ve modele göre değişiklik gösterebilir).

Saygilar,
    coldasice73
  • quote:

quote:

Darty de gitronik in CONAX NEOTION CAM diye bir ürün var. Bu farklı bir ürün mü? Bilgisi olan var mı? Kanal değiştirme hızı nasıldır ki?

Merhaba inka74,

Darty deki Neotion Conax CAM (modül) Gitronik firmasinin garantisi altında. Bu ürün 2011 model (en son model ürün). Kanal geçişi tüm rakiplerinden yaklaşık 1 saniye daha hızlıdır ( TV marka ve modele göre değişiklik gösterebilir).

Saygilar,
    coldasice73

Sizin bahsettiğiniz ürünle aynı ürün sanırım ama üzerinde sadece CAM yazıyor sizin bahsettiğinizde MODÜL yazıyor. Doğru mu anlamışım?

• quote:

quote:

quote:

Merhaba inka74,

Saygilar,
    coldasice73

Sizin bahsettiğiniz ürünle aynı ürün sanırım ama üzerinde sadece CAM yazıyor sizin bahsettiğinizde MODÜL yazıyor. Doğru mu anlamışım?

Merhaba,

Evet doğru anlamışsınız. Resimdeki Neotion Conax modül doğrudur. CAM = Conditional Access Module demektir. Bu Neotion Conax modül Teledünya yasal abone karti ile Teledünya SD + HD yayınlarını izlemesini sağlamakta. LCD, LED veya Plazma TV nizde DVB-C mpeg4 Tuner olmasi şart.

Saygilar,
    coldasice73

• quote:

Merhaba dishchy,

Evet değişitmişim,kusuruma bakmayın . Unutkanlık :) .

Bende mutfak için aldım ,22 inc dec gibi kaldi :). 19 inclerin cogu HD ready yani 1920*1080 değil, 1300 kusur cozurnurluk. Ben gercek HD olsun diye aldim.

Samsung B1930HD

LG 19LV2500 DVB-C bazi sitelerde var deniyor ama emin değilim. 50 Hz Tv

LG 19LV250U DVB-C bazi sitelerde var deniyor ama emin değilim. 100 Hz TV

Şimdilik bınlari bulabildim.Buldukca size yazarim.

Saygilar,
    coldasice73

teşekkür ediyorum bu gün mağazaları bir gezeceğim bende bakalım bulabilirsem alacağım....Sonra size ikinci kart için ulaşırım...
  • birzamanlar ilan açmıştım ama gören olmamış ..ihtiyacı olan varsa dükkanımda bir adet 2. el modul bulunmaktadır . Burada ilan duyurusu yapmak hoşuma gitmesede sanırım arayanlarda buraya bakıyor .
  • ücreti ne kadar hocam?
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.