Şimdi Ara

DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek. (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.466
Cevap
60
Favori
790.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taxonera

    tamam olur bu ürün olur sanırım Yeni 2014 Neotion Conax Dual Descrambling Modül

    Zaten bundan başka model satmıyorlar şu an.
  • arandur kullanıcısına yanıt
    Tv modeli ile uyumlumudur acaba

    çünkü servise sordum uyumlu olmayabiliyor koşulsuz iade alıyor sanırım.

    Siz hangi tv ile kullanıyorsunuz




  • SEG marka tv ile kullanıyorum. Ben herhangi bir uyum sorunu olacağını sanmam.
  • Arkadaşlar merhaba,

    LG 55LA660S model TV içinwww.hepsidvb.com sitesinden Neotion Conax Dual Descrambling Modül aldım. Görüntü kalitesi mükemmel, kanal geçişleri normal, kurulumu basit. Siparişim aynı gün kargo edildi ve bir gün sonra elime ulaştı. Almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.

    Selamlar.
  • coldasice hocam neotion conax modül kullanıyorum. Televizyonum Samsung 40ES5500..Teledünyaya yeni eklenen kanallar otomatik eklenmiyor malumunuz, otomatik arama yapmak gerekiyor. Ancak hangi ayarları nerden girerek otomatik arama yapıyorduk hatırlayamadım ve forumda bulamadım. Eski ayarlarla giriyorum yeni birşey olmuyor. Otomatik arama için gireceğimiz ayarları ülke seçeneği falan hatırlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minormajor05 -- 23 Şubat 2014; 1:49:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: minormajor05

    coldasice hocam neotion conax modül kullanıyorum. Televizyonum Samsung 40ES5500..Teledünyaya yeni eklenen kanallar otomatik eklenmiyor malumunuz, otomatik arama yapmak gerekiyor. Ancak hangi ayarları nerden girerek otomatik arama yapıyorduk hatırlayamadım ve forumda bulamadım. Eski ayarlarla giriyorum yeni birşey olmuyor. Otomatik arama için gireceğimiz ayarları ülke seçeneği falan hatırlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.

    Merhaba,

    Beni pazartesi TV'nin başında arayın.


    Saygılar,
    coldasice73
  • LG 42LA620s `de bu olay calisiyor mu arkadaslar ?
  • ardaakoluk99 A kullanıcısına yanıt
    http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-42LA620S
    linkten bak ben baktım sadece DVB-S'i gördüm...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ardaakoluk99

    LG 42LA620s `de bu olay calisiyor mu arkadaslar ?

    Merhaba,

    Teledünya LA620S serisi TV ile izleyebilirsiniz.

    Saygılar,
    coldasice73
  • Burada ki Tv'ime konuda bahsedilen Teledünya izleme olayını nasıl çözeriz arkadaşlar Kablo tv aboneliğimde var ama bağlantı yapılamadı çatıdan gelen hattan eve geleni bulamadı bu uydunetin elemanları,uydu cihazı kullandığım içinde pek önemsemedim ama eğer Tv'im uygun ise bu modülle falan nasıl izleyebilirim.konuya çok fazla vakıf değilim,sayfaları okumayada vaktim olmuyor çok fazla.Yardımcı olursanız memnun olurum.
  • lewent20 L kullanıcısına yanıt
    çatıdan gelen başka olmasın Kablo tv başka... Teledünya aboneliği ile kablo tv aboneliği farklı kablo tv aboneliği ile Tele Dünya yayınlarını izleyemezsiniz... modül + Tele Dünya kartı şart...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grezimonk

    çatıdan gelen başka olmasın Kablo tv başka... Teledünya aboneliği ile kablo tv aboneliği farklı kablo tv aboneliği ile Tele Dünya yayınlarını izleyemezsiniz... modül + Tele Dünya kartı şart...

    Peki kardeş teledünya kartını uydunetten modülüde kendimiz alarak mı izekeyebiliyoruz?bu set to box a gerek kalmadan tv ye modülü takarak kablosuz falan izleyebiliyoruz sanırım!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lewent20 L kullanıcısına yanıt
    tvde DVB-C tuner varsa modülü al 85~170TL v.s. aralığında satılıyor sonra Teledünya için abone olman gerekiyor... şu anda kablo tv digital aratırsan yayınları şifreli görürsün... Ege TV, radyo kanalları, info kanalı şifresiz yayın yapıyor... üst pakete abone ol yada temel pakete abone ol kampanyadan faydalan temel paket fiyatına üst paket kullan...
  • grezimonk kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeş teşekkür ederim.şu uydunet müşteri hizmetleriyle bi görüşeyim o zaman.32+9 tl olarak sadece internet için abone olmuştum,teledünya aboneliğide alırsak ücret nolacak öğreneyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lewent20 L kullanıcısına yanıt
    temel paket 12.50TL üst paket 19.50TL sadece teledünya...
  • grezimonk kullanıcısına yanıt
    Peki o 9tl lik sabit ücret gibi alınan miktar alınmaya devam ediyormu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lewent20 L kullanıcısına yanıt
    9TL alınmıyor kablo tv hediye gibi oluyor... aylık TD ücreti geliyor...
  • öncelikle herkese selamlar,

    yaşadığım problemle ilgili olarak uzun zamandır internette kendimce arama tarama yaptım, ancak dişe dokunur bir çözüm maalesef bulamadım. bu forumdan yardımcı olabilecek birileri çıkması umuduyla şimdi buraya yazıyorum. Sıkıntıya gelirsek: Bundan bir kaç ay önce LG 42LA860V model tv aldım. teledünya yayınlarını (temel paket üyesiyim) STB'siz izleyebilmek için de neotion conax modül de aldım. Düzgün bir şekilde otomatik arama yaptırıyorum. TV tüm kanalları problemsiz buluyor, ardından tv'nin program düzenleme özelliği ile kanal numaralarını kendi dilediğim şekilde değiştiriyorum. Mesela Star HD default'ta 11'de geliyorsa ben onu 7 yapıyorum. Sonra aradan bir hafta 10 gün geçtikten sonra kendi kendine bir anda bazı kanallar kayboluyor. Kontrol ettiğimde çoğunun numaralarının değiştiğini görüyorum. Öyle ki mesela önceden 20. sırada ntv'yi ayarladıysam mesela yanında bir de show geliyor. Yani 20. sırada iki kanal oluyor. bazı kanallar listenin en sonuna gidiyor, mesela daha önce sıralamada olmayan 280. sıraya gitmiş oluyor vs.

    yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.




  • gurgin G kullanıcısına yanıt
    oad güncelleme açık mı? açıksa ondan yapıyor olabilir... birde tv yazılımını güncelle güncel tut...
  • oad'nin tam olarak ne olduğunu bilemedim. eğer kastettiğiniz şey otomatik kanal güncelleme özelliği ise şunu farkettim ki açıkken de kapalıyken de aynı problem tekrarladı. tv'nin yazılımı güncel durumda.
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.