Şimdi Ara

ASUS WL-600g --- Firmware no: 3.0.0.8.A (SS topiği)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

resim gözükmüyor diyenler buradan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 21 Temmuz 2009; 4:21:36 >

• Arayüz inanılmaz şekilde değişmiş, biraz daha anlaşılır olmuş sanki, aslında firware değiştirmekle uğraşmak istemiyordum şu an sorunsuz çalışıyordu ama değecek herhalde.

Aslında Asus'un bu güncelleştirme sebebini anlamadım acaba ürünü tekrar mı piyasaya verdiler, hepsiburada da satışı başladı yeniden.
  • Firmware'i sorunsuz güncelledim, gerçekten arayüz güzel olmuş, artık daha derli toplu, özellikle network map kısmını çok sevdim, clients'ın üstüne tıklayınca öncelik belirleme çok yararlı olmuş.

Bir de wl-700ge için benzer bir arayüz yaparlarsa süper olur.
  • electroworld de geçen iki tane gördüydüm.
    125 ytl fiyatı vardı yanlış görmediysem.
    neden böyle köklü bir değişiklik..
    vakti var ise stokta da modem var ise ve tutulan bir model ise firmware güncelleme yapılmaması için sebep yok.
    yalnız harbiden epey bir değişiklik yani.. yazılımcıların canı sıkılmış olmalı..
  • Arkadaşlar update i bir türlü yapamadım. "FW_WL_600g_3008A.trx" diye bir dosya indirdim ASUS'un sitesinden. "Management -- Update Software" kısmına geliyorum bu dosyayı gösteriyorum "The path of upload file is not correct" diyor. Ne yapacağım?
  • Firmware FW_WL_600g_3008A.zip şeklinde sıkıştırılmış dosya olarak geliyor ben dosyayı masa üstüne çıkartıp, Internet explorer kullanarak girdiğim modem arayüzünün update kısmında dosyayı tanıttığım zaman update işlemi gerçekleşmişti.

Aklıma gelen olası problemler:
    Zip içinden çıkartılmaması
    Dosyanın tamamlanmamış olabileceği, zipten çıkartılmış dosya boyutu FW_WL_600g_3008A.trx 3.997.107bytes
    Başka bir browser kullanımı

Onun dışında benim yaptığım en kolay ama sonucunda en fazla değişiklik elde ettiğim firmware güncellemesi idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_1

Firmware FW_WL_600g_3008A.zip şeklinde sıkıştırılmış dosya olarak geliyor ben dosyayı masa üstüne çıkartıp, Internet explorer kullanarak girdiğim modem arayüzünün update kısmında dosyayı tanıttığım zaman update işlemi gerçekleşmişti.

Aklıma gelen olası problemler:
    Zip içinden çıkartılmaması
    Dosyanın tamamlanmamış olabileceği, zipten çıkartılmış dosya boyutu FW_WL_600g_3008A.trx 3.997.107bytes
    Başka bir browser kullanımı

Onun dışında benim yaptığım en kolay ama sonucunda en fazla değişiklik elde ettiğim firmware güncellemesi idi.

Evet .zip den çıkardım dosyayı. Boyutu aynı. Seçiyorum ama bu hatayı veriyor. Firefox, IE, Chrome'da denedim hepsinde aynı. Acaba .trx kısmını .bin olarak mı değiştireceğiz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fm 8.0.2 Data Editör [ Yardım ]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dosya uzantısında herhangi bir değişiklik yapmadım, bir değişiklik yapmak gerektiğini de sanmıyorum.

İlginç bir durum, işletim sistemindan dolayı olabilir mi ben xp sp2 kullanıyorum.

Aklıma gelen bir çözümde başka bir bilgisayarda güncelleme yapmayı denemeniz.

Ben bu firmware değişikliğinden gerçekten çok memnun kaldım sanki yeni bir donanım almış gibi oldu.
  • Evet gerçekten bir sorun varmış.

Firmware Version 1.0.3.5A yapılan düzeltmeler arasında IE 8.0 kullanılarak update yapılamaması var.

ASUS WL-600g firmware for all countries apart from German, Czech, Slovakia and Hungary
    Warning: It's for Annex A standard. If your firmware version ends with "B",
    do not download this version and select corresponding version (ends with "B") on the same page.
    Fix bug:WAN setting will disappear after clicking save and reboot button.
    Fix bug:User can't upgrade firmware used Internet Explorer 8.0 browser.
    Fix bug:WEP key can't accept 5 or13 ASCII characters for WEP encryption.

Ben IE'yi fazla kullanmadığım için güncellemesini yapmamıştım, az önce baktım hala 6. versiyonda, o yüzden update yaparken bir sorunla karşılaşmadım.
  • 3.0.0.8A ile birçok sorun giderilip ulaşılabilirliği kolaylaştırmış olsada, modemin sayfasını çok yavaşlatıyor.
    Aynı tasarımda daha hızlı bir firm istiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ama=neden

3.0.0.8A ile birçok sorun giderilip ulaşılabilirliği kolaylaştırmış olsada, modemin sayfasını çok yavaşlatıyor.

Ben çıkaracağım senin için yeni firmware merak etme.
  • Arkadaşlar bu modem ile ağdaki bilgisayarların internet hızını sınırlayabilyor muyuz yoksa sadece öncelik mi veriliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

quote:

Orijinalden alıntı: ama=neden

3.0.0.8A ile birçok sorun giderilip ulaşılabilirliği kolaylaştırmış olsada, modemin sayfasını çok yavaşlatıyor.

Ben çıkaracağım senin için yeni firmware merak etme.

sözünde durdun galiba?

firmware 3.0.0.8A 2009/07/10 update iken,

Version 1.0.3.6A 2010/02/25 update firmware çıkarılmış.

Description: WL-600g Firmware
    Support Area and ISP:TPE CHT PPPoE SZ CT PPPoE
    Support DSLAM:Zyxel IES 2000 PPPoE Alcatel ASAM 7300 PPPoA

Fixed bug
    1. Fix AU ppp connection and DNS relay issue.
    2. Add ppp mtu for PPPoA.

acaba bu son tarihli firmware ile eski arayüze geçiş mi yapılıyor acaba? bugün muhtemelen deneme imkanım olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.