Şimdi Ara

Point of View'dan Nvidia ION tabanlı yeni netbook; Mobii ION 230

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Nvidia'nın önde gelen iş ortaklarından Hollanda merkezli Point of View dizüstü bilgisayar pazarına yönelik yeni model çalışmalarına devam ediyor. Kısa bir süre önce netbook üretimine başlayan firma yaptığı açıklama ile ION platformunu temel alan Mobii ION 230 modelini duyurdu. Nvidia'nın ION platformu üzerine inşa edilen yeni netbook, 1024x 600 piksel çözünürlüğünü destekleyen 10.2-inç boyutunda LCD ekranla geliyor. Ağırlığı 1.4Kg olarak açıklanan Mobii ION 230 1.6GHz'de çalışan Atom N230 işlemcisine, 1GB bellek kapasitesine ve 160GB'lık sabit diske sahip.


    ION platformunu temel alıyor olması sayesinde Mobii ION 230'u, standart netbook'lara kıyasla gelişmiş video ve grafik özellikleriyle dikkat çekmeyi başarıyor. GeForce 9400M entegre grafik işlem birimiyle gelen netbook, DirectX 10 desteği sunuyor ayrıca pek çok oyunu belli detay ve çözünürlük ayarlarında oynatabiliyor. PureVideo HD teknolojisiyle 1080p videolar için donanımsal hızlandırma yeteneğine de sahip olan Mobii ION 230 üzerinde bulunan HDMI konnektörü ile yüksek tanımlı içeriğin tek bir kablo üzerindne HDTV veya yeni nesil LCD monitörlere aktarılmasına da olanak tanıyor.


    Diğer özellikleri arasında 1.3MP entegre internet kamerası, tercihe göre 3 veya 6 hücreli pil (4 saate kadar kullanım süresi), Gigabit Ethernet, WiFi ve tercihe bağlı Bluetooth gibi detaylara yer verilen mini-bilgisayarda Linux işletim sistemine yer verildiği belirtilirken Windows XP seçeneğinin de olacağı ifade ediliyor. Siyah, Kırmızı ve Lime olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak Nvidia ION tabanlı Mobii ION 230 modelinin önümüzdeki haftalarda raflardaki yerini alması beklenirken, fiyatı hakkında henüz açıklanmış herhangibir bilgi bulunmuyor.










  • renkler çok garip olmuş kırmızı kırmızı gibi değil sanki plastik kamyon oyuncaklar olur ya onun gibi plastiği var))
  • yazık kurtarın intel chiplerin elinden şu nettopları :) oh bea HD
  • Gerek renkler gerekse işlevsellik çok iç açıcı olmuş çok beğendim.
  • fiyatı ne civarda olacakki.9400m aynı anda 1080p video oyanatabiliyormuş
  • ekranı beğenmedim
  • Ülkemize point of view gelmiyor sanırım.Ancak tasarımı benim hoşuma gitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.