Şimdi Ara

Naruto 9 Eylül 2009'da CartoonNetwork'te TÜRKİYE'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://tr.wikipedia.org/wiki/Cartoon_Network_(T%C3%BCrkiye)

Wikipedia'a da yazıyor.
    Amerika'da da CartoonNetwork yayınlıyordu.Dublajı berbattı...
    Umarım bizde düzgün olur ve JUTSUları Türkçe'ye çevirmezler umarım yoksa...
    CHİDORİ=Bin Kuş
    RASENGAN=Dönen Top
    OROCHİMARU=YılanAdam
    ......................................

• quote:

Orijinalden alıntı: mamacık

http://tr.wikipedia.org/wiki/Cartoon_Network_(T%C3%BCrkiye)

Wikipedia'a da yazıyor.
    Amerika'da da CartoonNetwork yayınlıyordu.Dublajı berbattı...
    Umarım bizde düzgün olur ve JUTSUları Türkçe'ye çevirmezler umarım yoksa...
    CHİDORİ=Bin Kuş
    RASENGAN=Dönen Top
    OROCHİMARU=YılanAdam
    ......................................

.Dublaj olacagı icin izlemeyecegim

• gelsin bakalım türkçe nasıl olacak
    cartoon network teki çizgifilimler berbattı
    çocuklar doğru düzgün bişey izlesin,anime ile tanışsın
  • CartoonNetwork aslında güzel bir kanal aöma ülkemizdeki Çizgi film içeriği çok ÇOCUKÇA ve az...
  • Dublajda eşşeğinkine su kaçıracaklar görürsünüz. Animeden anlamayan adama çevirttirip hiç anlamayana dublaj yaptırmayacaksın. Kanalın kendi çevirmenleri yerine şu siteden bizim iyi çevirmenleri alsalar, Kymophobia çevirir mesela Sonra onu japonca jutsulara dili dönenlere dublaj yaptıracaksın. Ben 9 eylülde bir çöp bekliyorum CN'de.
  • Seslendirme için başvuru felan mı yapsak acaba.Neden derseniz izleye izleye onlar gibi seslendirme yaparız.Ses tonuyla veririz duyguyu veririz duyguyu
  • Eğer sansürlemezlerse yayınlandığı gibi kaldırılabilir. Naruto gibi olacağım bahanesiyle elini kesmesin çocuklar. Pokemon vakaları bunda da görülmez inşallah.
  • CN de yayınlandıktan sonra sokakta çoçuklar birbirine chidori/rasengan gibi jutsular kullanırlar ve yasaklanır :D
  • Cipslerden Tasoları çıkar artık hiç eksik olmaması gereken şey.Sokak aralarında taso kapışırık
  • Bir Allah'ın kulu da yazmamış bunu güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.

Wikipedia herkesin değiştirebildiği bir sitedir. Oraya biri öyle yazdı diye kaynak orası gösterilemez.

Buyrun ben de Bleach 9 Eylül 2039'da Cartoon Network'te diye yazdım. Şimdi ben dedim diye öyle mi olacak?

Vandalizm'e teşvik olmasın diye yazıp sildim bu yüzden resim olarak veriyorum.

http://img107.imageshack.us/img107/13/cartun.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipernova

Bir Allah'ın kulu da yazmamış bunu güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.

Wikipedia herkesin değiştirebildiği bir sitedir. Oraya biri öyle yazdı diye kaynak orası gösterilemez.

Buyrun ben de Bleach 9 Eylül 2039'da Cartoon Network'te diye yazdım. Şimdi ben dedim diye öyle mi olacak?

Vandalizm'e teşvik olmasın diye yazıp sildim bu yüzden resim olarak veriyorum.

http://img107.imageshack.us/img107/13/cartun.jpg

iyi de kolpa olsa eylül 2009 felan yazardı. Vardır bir dayanağı bence. Kolpaysa da önemli değil. japonca kulaga hos gelen sözlere türkçe dublaj yapınca izlenir mi bilmem. Naruto'yu da okan bayülgen felan seslendirir artık

• Orochimaru'nun sesi çok merak ederim ya. Kim öyle hırslı şekilde "Sarutobii" diye bağırabilir he kim?
  • Bence kolpa değil.
    Zaten daha önce CartoonNetwork 2 ülkede yayınladı.
    3. ülke Türkiye neden olması?

Bence Tv kanalların anime yayınlaması güzel.
    Eskiden Star Tv'de One piece vardır devamı gelemedi, Pokemon vardır devamı gelemdi Yugioh, detectif Conan,Drogon ball ve daha bir sürü anime... hepsi yarım kaldı...
    Bu yönü yetişkinleri tatmin edemez ama en azından arkadan gelen ufaklıkla için anime sevgisini aşılar.

Naruto 9 Eylül 2009'da CartoonNetwork'te TÜRKİYE'de

Bu arada bunu kim yazdı.

• İğrenç seslendirmeler olacağından hiç şüphem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: betelgause

iyi de kolpa olsa eylül 2009 felan yazardı. Vardır bir dayanağı bence. Kolpaysa da önemli değil. japonca kulaga hos gelen sözlere türkçe dublaj yapınca izlenir mi bilmem. Naruto'yu da okan bayülgen felan seslendirir artık

Dediğimi anlamadın herhalde, wikipedia herkesin değiştirebildiği bir sitedir. Oraya işgüzarın biri dayanağı olmadan öyle yazdı diye öyle olacak diye bir şey yok.

Cartoon Network'ün sitesinden veya tv'sinden bir açıklama gelmediği sürece kalkıp ta wikipedia kaynak denildiğinde gülmek geliyor içimden. :)

Al işte silinmiş bile, ne oldu vaz mı geçildi

• CartoonNetwork'ün oyunlar bölümünde Naruto'nun resmi var...
  • O resim 1 senedir var. Fakat hala bir gelişme yok. Resmi bir açıklama gelmeden inanmayın şöyle şeylere.

Daha önce de Pokemon yayınlancak deniyordu CN'de.
  • Ama Jetix'te yayınlanıyor Pokemon...
    Super J telif hakları ve lisanslarını aldı NARUTO'nun,Sadece yayınlayacak kanal lazım eğer beğenilirse Naruto Shop'larıda bununla beraber gelecekmiş.
  • Konohamaru = Gizli Yaprak Çocuk
  • uff feci olucak ne zamandır bunu bekliyodum ben10 mafettiler inşallah buna birşey yapmazlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.