Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: FAYDALI BİLGİLER 1 -ROM YAZMA YENİDEN KURMA HAYAT KURTARMA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: FAYDALI BİLGİLER 1 -ROM YAZMA YENİDEN KURMA HAYAT KURTARMA Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hece

25 Mayıs 2007; 12:50:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

cihazın modeli nedir acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: AlperK

arkadaslar rom upg. yapmaya calisirken cihaz kitlendi simdi acilmiyo
hard reset falan denedim olmuyo galiba isletim sistemi gitti
bi yardim :(
romupdate le falan baglaniyorum cihaza ama Dir:> yaziyo baska bisey yok
h ye basiyorum yine bisey cikmiyo

bi yardim arkadaslar

izsevinc

12 Haziran 2007; 0:30:25 

xda orbıt almancaya arte rom yukledım 30 dakıka bekledım ama elektrıkı kesmeyın usb baglantısını sonra ıngılızce oldu arte yı xda- developers sayfasında os.nb wındows.nb yapılarak oldu kullanıyorum
ama aynı romu xda mını s e kurdum kabloyu yanlışlıkla çıkarttım ve mını s gıtı bana d mını s kurulumu lazım yandı galıba

cezsa

5 Temmuz 2007; 12:46:10 

arkadaşlar elimdeki almanca hp ipaq dx3715 i hala ne ingilizceye çevirebildim nede türkçeye bunu yapanınız var mı aranızda yapan varsa anlatırsa çokn sevinirim

amd 3000+ 2.14mhz epox 8rda+ ddr400 1536mb 256mb asus 9550ge 120gb samsung hdd 40gb segate hdd philips 1660p1 dvdr sony crx2300ed crw premier 5+1
selcuk_kucuk

7 Temmuz 2007; 11:53:59 

quote:

Orjinalden alıntı: cezsa

arkadaşlar elimdeki almanca hp ipaq dx3715 i hala ne ingilizceye çevirebildim nede türkçeye bunu yapanınız var mı aranızda yapan varsa anlatırsa çokn sevinirim

www.hp.com.tr ya da www.hp.com sitesinden pda na uygun romu indir ve kurulum yap exe şeklindedir
kurulumu pocket pc n active sync ile bilgisayara bağlıyken yapacaksın artı son active sync sürümünü kullan işlem öncesi tüm verilerini yedekle sitede kesinlikle ingilizce rom vardır sonrasında hp nin türkçe paketini yükle sorunsuz türkçeleşir yapamazsan pm at ayrıntılı bir anlatım yapıp sana yolluyayım

en değerli bilgi kendi çabanla elde ettiğindir

PeterParker

12 Temmuz 2007; 20:01:55 

merhabalar herşeyden önce paylaştıklarınız için teşekkürler;

elimde nacizane T-mobile mda (jamin e tekabul ediyor sanırsam) bir telefon var olağan ROM updatelerini (win2003se) device no id diye bir dosya sayesinde yapabiliyordum (country id error veriyor).ama wm5 e terfi etmek istediğimde karşıma DEVICE NOT RESPONDING hatası çıkmakta.Bana yardımcı olabilirseniz yada yönlendirebilirseniz sevinirim.
TEŞEKKÜRLER

:)
dengesiz74

18 Temmuz 2007; 10:27:06 

gps ye tüklü ce.net 420 formatladım yeniden yüklenirmi nasıl YARDIM

erdemkose78

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2007; 18:58:08 

toshiba e330 a nasil rom yukleyecem en son hangi rom uyumludur toshibanin sitesinda orjinal rom bulamadim lutfen yardimci olun

Reference==MaverickGizli,eybabi
MySYSTEM=SAMSUNG 80 GB HDD -- SAPPHIRE ATI Radeon HD3650 GDDR2 512MB -- P4 HT 524 -- SAMSUNG 16X Double Layer DVD-RW -- TWINMOS 2*1 GB Dual Channel DDR2 RAM -- GIGABYTE GA-8I915P Duo Anakart -- TT TMGi 2 Fan
My PLAYSTATION==PS2 -- M7 M-Chip
IIIGrand Theft Auto Fan Club III DH Pc Oyunculuğu Ölmez GrubuIII
III..::DH Hattrick Team::.. III **Kola Bağımlıları Kulübü**III
anconda

25 Temmuz 2007; 16:45:41 

Arkadaşlar O2 XDAIIi modeli içim wm05 rom u varmı ????

ALLAH ım, değişebilecek şeyleri değiştirebilmem için bana güç ver.
Değişemeyecek şeyleri kabullenmem için sabır ver.
Ve bu ikisini birbirinden ayırt etmek için akıl ver.
Qman100

28 Temmuz 2007; 18:12:10 

Arkadaşlar elinde hp 6915 romu olan varmı benim cihaz göçtü açılmıyor nasıl düzeltirim anlayan varsa lütfen yardım etsin teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qman100 -- 28 Temmuz 2007; 18:12:39 >

Qman100
losing

2 Ağustos 2007; 16:04:54 

quote:

Orjinalden alıntı: Qman100

Arkadaşlar elinde hp 6915 romu olan varmı benim cihaz göçtü açılmıyor nasıl düzeltirim anlayan varsa lütfen yardım etsin teşekkürler

http:/****.com/files/46350136/Ipaq_HW69XX_ENG_ROM.rar.html

Alıntıdır= http://forum.xda-developers.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losing -- 2 Ağustos 2007; 16:15:45 >

2008 VOLKSWAGEN PASSAT 1.4 TSI 122 HP Comfortline Derin Siyah
HP IPAQ 6915

oneofeleven

3 Ağustos 2007; 10:19:56 

ya arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim. asus p525'im var ve aslında çok da memnunum, her ne kadar kurduğum programları karta da kurmuş olsam, bazı dll'leri karta da atmış olsam cihazın hafızasında yer azaldığı için ve hard reset dahi atınca 50mb ile açıldığı için wm5'i yeniden kurayım dedim.

her ne kadar cihaz şimdi 72mb ile başlasa da keşke kurmasaydım, türkçeleştirmesi hiç de güzel olmadı siteden bulduğum. orjinalindeki ile arasında dağlar kadar fark var. çok araştırdım ancak uygun bir türkçe paket vs bulamadım.

p525 kullanıcılarından bir ricam var. cihazdaki orjinal rom'u yedekleyip rapid ya da uygun bir yere upload edebilecek bir yardımsever çıkarsa çok minnettar kalacağım.

Teşekkür ederim

ersoyersoy

7 Ağustos 2007; 19:42:42 

MErhaba Akadaslar

Hp 6515 cihazim var buna yanlis update yaptim simdi boot ediyor ama tekrar acilinca klitleniyor..

reset + On/oF tusu bile calismiyor klitlenince, ancak pilini söküp takarsam islem devam ediyor gayet normal . (ekrani test ediyor ,kisa kullanim bilgileri verdikten sonra kilitleniyor)

NE yapabilirim eski haline döndürebilirmiyim ?

XPZ 3000
zekidemirbas

24 Ağustos 2007; 18:38:51 

HOCAM BENİM T-MOBİL SDA MUSİK TELİM VAR(SMARTPHONE) 2003SE İDİ BEN BUNU WM2005 YAPMAK İÇİN BİR SİTEDEN ROM VE NASIL YÜKLENECEĞİNE DAİR BİLGİLER BULDUM ORDA YAZAN YÖNERGELERİ TAKİP EDEREK ROM KURMAYA ÇALIŞTIM ANCAK SON SAHNEDE EROR FALAN GİBİ YAZILAR ÇIKTI EKRANIMA NEYSE TELİ KAPATIP TEKRAR AÇTIM BEN KARŞIMDA WM2005 BEKLERKEN KIRMIZI,YEŞİL,MAVİDEN OLUŞAN BİR EKRAN BULDUM ŞU AN NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM .BİR SERVİSE SORDUM EFENDİM FLASHER FALAN ATMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ NASIL OLUR NASIL YAPARIM BİLMİYORUM LÜTFEN YARDIM

kayailetisim

1 Eylül 2007; 23:31:10 

arkadaşlar q2 xda neo poocket pisim almancaydı ingilizceye rom yukledim ingilizce oldu sonra türkçe dil aradım bulamadım mobilleradan ımate nin dilini yuklemeye çalıştım makina dondu açmadı tekrar orjinal rom yukledim duzeldi yine ingilizce rom yuklemeye çalıştım tam oluyordu o sırada rom yuklemesi bitikten sonra kurbağa resmi çıktı merak ettim tıkladım hızlı bir şekilde 1 veya 2 saniye içinde bir yerlere bir şey kurdu ve makinam uçtu şimdi hiç bir rom kabul etmiyor orjinal romu bile yuzde seksenbire kadar devam ediyor ve kesiyor ( nbf file )..vs yazısı çıkıyor
makinam şu an pil taktığımda ekaranda sırayla kırmızı yeşil mavi renkler oluyor ve öyle kalıyor ayrıca ekranda ıpl 2.09 ve spl 2.20 yazıları var ne yapmam gerek ne yuklemem gerek bu cihazı nasıl ayağa kaldırabilirim bilgisi plan varsa lütfen yardım etsin[/size][/size]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayailetisim -- 1 Eylül 2007; 23:38:50 >