Şimdi Ara

MORE-THING KALİTESİ TEKRAR SİZLERLE!!! Muhteşem iPHONE 3g / 3gS Kılıflar!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
1
Favori
10.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ~ Metallic Series ~

MORE-THING KALİTESİ TEKRAR SİZLERLE!!! Muhteşem iPHONE 3g / 3gS Kılıflar!!!  MORE-THING KALİTESİ TEKRAR SİZLERLE!!! Muhteşem iPHONE 3g / 3gS Kılıflar!!!

ENGRAVED EDiTiON PAKET İÇERİĞİ
    * Engraved Edition Kılıf
    * 1 adet Şeffaf Ekran Koruyucu
    * 1 adet Aynalı Ekran Koruyucu
    * 1 adet Microfiber Temizleme Bezi

ENGRAVED EDiTiON KILIFLARININ HERBİRİ
    59 TL
    !!!

SİPARİŞ VERİRKEN LÜTFEN RENK (silver ya da titanium) VE MODEL (catena ya da stitch) BİLDİRİN...

------------------------------

NOEL COLLECTiON
    ~ Metallic Series ~

ALUMiNiUM

DARK GOLD

ROUGE

ROYAL BLUE

ETERNiTY COLLECTiON
    ~ Metallic Series ~

TiTANiUM

MERLOT

ÜRÜN İÇERİĞİ:

* METALLIC SERIES KILIF
    * Mirror (aynalı) ekran koruyucu
    * Temizleme Bezi
    * Apple logosu jelatin koruyucu

THREE-D SERIES

TWINELITE SERIES

VOGUE COLLECTION

BU MUHTEŞEM KILIFLARIN HERBİRİ
    55 TL
    !!!

( SİPARİŞ VERİRKEN LÜTFEN RENK BİLDİRİN... )

------------------------------

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi More-TR -- 13 Aralık 2009; 18:59:21 >

• Takas var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brknctn_fm

Takas var mı ?

merhaba

takasımız malesef yok :(
  • Güzel kılıflar gercekten....
    İyi satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: prensbattal

Güzel kılıflar gercekten....
    İyi satışlar

teşekkür ederim
  • Bunlar 3gs lere de uygun mu? Özellikle three d çok güzelmiş.

Saygılar

Hiç bakmamışım designed fot 3g/3gs yazıyormuş. 28 ağustos'tan sonra kalırsa bir adet siyah three d alıcam

iyi satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NathanieL -- 21 Ağustos 2009; 21:54:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NathanieL

Bunlar 3gs lere de uygun mu? Özellikle three d çok güzelmiş.

Saygılar

Hiç bakmamışım designed fot 3g/3gs yazıyormuş. 28 ağustos'tan sonra kalırsa bir adet siyah three d alıcam

iyi satışlar

merhaba...

iki cihazın da kasasının ebatları aynı olduğundan ürünler 3g ve 3gS uyumludur

şimdiden hayırlı olsun iphone nunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TİTANİUM bir adet sipariş ettim...pm den iş bankası hesap numaranızı gönderin lütfen...tel numaram 05337217231...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneyt4141 -- 6 Eylül 2009; 3:54:56 >
  • ah be hocam burdakı satıcıda senmiydin:)))) daha dun senden gittigidiyor uzerınden ipod touch için titanyum siyah spariş verdim:)))) ordakı isim sek_onder............. bosyere gıttıgıdıyora komısyon verdik:):)::):):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

ah be hocam burdakı satıcıda senmiydin:)))) daha dun senden gittigidiyor uzerınden ipod touch için titanyum siyah spariş verdim:)))) ordakı isim sek_onder............. bosyere gıttıgıdıyora komısyon verdik:):)::):):)
    vs

:) hıı aynı ben burdaki de ....gg ye komisyon ödemenizi ben de hiç istemiyorum ama gg üzerinden mesajla özel bilgi vermek yasak... hesap no tel no vs gibi ....sürekli uyarı geliyor konu ile ilgili....yönlendirme yapamıyorum kusura bakmayın .....bazı arkadaşlar dh üzerinden gördükleri ürünü gg den almak istiyor...onları da anlayışla karşılıyorum... ama onlara tavsiyem gg deki yorumlarıma bakmalaları (gg = prs_bacteria)...onlara güven konusunda yardımcı olacaktır

güle güle kullanın

umarım hoşunuza gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi More-TR -- 6 Eylül 2009; 11:15:32 >

• satıcı prs_bacteria ile telefonda görüştüm.

ancak, yoğunluğu nedeniyle(yoğun oluşu kendi ifadesidir) biraz ilgisiz davrandı şahsıma.

hayırlı satışlar...

edit: buraya yazdığım olumsuz eleştirimden sonra prs_bacteria ile tekrar görüştük.
    yoğunluğunun çok nadir olduğunu ve talihsizce bana denk geldiğini son derece iyi niyetle ve kibarca tekrar iletti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iski -- 7 Eylül 2009; 14:05:17 >
  • Bende aradım ve bir ürün satın aldım....Siz yanlış yargılıyorsunuz bence...Benimle son derece ilgilendi...Kesinlikle ilgili ve saygılı bir arkadaş bence...Belki sizin aradığınızda gerçekten yoğun olduğu bir zamandır...Bu paylaşımınız bu arkadaşa haksızlık olmasın anlamında duyarsız kalamadım...Hangimizin yoğun olmadığı zamanlar olmuyorki...Benimde iş yerimde yoğun iş temposunda eşime bile bazen meşgule aldığım oluyor teli...Lütfen biraz anlayış...Anlayışınıza şimdiden teşekkürler...( Bu arada satıcı arkadaşı hiç tanımam...ben izmit'teyim...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneyt4141 -- 8 Eylül 2009; 1:23:19 >
  • ben arkadasla gıttıgıdıyor uzerınden mesajlastım.. 10 gıbı msj attım anında cevap geldi.. hatta bi 10dk ıcerısınde 3-4 kere msjlastık.. çok alakalı vede kibar bir beyfendi. sız gercekten yogun bı zmana denk gelmişsiniz sanırım.. güven konusundada sorun yasatmayacak bir insan. gittigidiyorda komisyon vermeye gerek yok
  • ne biliyim ben arkadası tanımam konusmadımda ama yapmaz ole sey gibime geliyo
  • Telefon numarasini almam mumkunmu acaba 2 tane siparis vermeyi dusunuyorum tesekkurler
  • "3-D series" kılıf da ekran koruyuculu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcanal

"3-D series" kılıf da ekran koruyuculu mu?

ürünler kapalı ambalajda...

noel ve eternity serisinde paket içeriği...

1) kılıf
    2)aynalı ekran koruyucu
    3)arka kapak apple logosu koruyucu jelatin
    4)temizleme bazi

3d serisinin ambalaj içeriği

1) kılıf
    2) arka kapak apple logosu koruyucu jelatin

tek olarak aynalı ekran koruyucu mevcuttur...dileyen arkadaşlar ekran koruyucuyu 3d yanında tek olarak da alabilir...
  • Ben izmirden aldım gg uzerınden mesajlastık vede cok guzel bır alısverısımız oldu tekrar bır kılıf almayı dusunuyorum 2 gun ıcınde ındırımlı kargo ıle gelmesıde avantajlardan bırı kesınlıkle güvenebiliceginiz biri.
    Hayırlı satışlar dilerim.
    Ayrıca zevk konusundadaki fikirleride estetik acısından olumlu.(:
  • quote:

Orijinalden alıntı: SifonSifon12

Ben izmirden aldım gg uzerınden mesajlastık vede cok guzel bır alısverısımız oldu tekrar bır kılıf almayı dusunuyorum 2 gun ıcınde ındırımlı kargo ıle gelmesıde avantajlardan bırı kesınlıkle güvenebiliceginiz biri.
    Hayırlı satışlar dilerim.
    Ayrıca zevk konusundadaki fikirleride estetik acısından olumlu.(:

değerli paylaşımlarınız için teşekkür ederim

ürünler havale / eft sonrası aynı gün içerisinde adrese kargolanır. (saat 17.00 e kadar...sonrasında ise bir gün sonra....) ürün 1-2 gün içerisinde elinizde

MNG Kargo ile siz değerli arkadaşlarımın mağdur olmaması için yapmış olduğum anlaşmadan dolayı sadece 3,15 TL + KDV tutarında kargo bedeli ödersiniz .... 3 TL'ye aldığım bir ürüne 6 TL kargo bedeli ödemiştim bir kez.... burdan yola çıkarak anlaşma yaptım kargo firması ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi More-TR -- 10 Eylül 2009; 21:39:05 >

• Ürün elime ulaştı...Gerçekten satıcı arkadaşın kalitesi ürünlerinede yansımış...İphone'u olup bu ürünlerden almayan iphone'a haksızlık etmiş olur ..:)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.