Bir büyük firma nasıl olur da bu kadar rezil rüsva zevksiz bir reklama imza atar.
Malum Gsm şirketinin MERAK temalı Hido yu da oynattığı ve onuda rezil ettiği sçan batıran reklamdna bahsediyorum. Araya girip nakarat yapan donuk bakışlı kaba tabiatlı ve çirkin sesli 3 hanım kızımız da "merak ne güzel şey ne güzel şey merak derken" her seferinde içimden insnaın başına ne geliyorsa ya meraktan ya da ... meraktan gelir demekten de kendimi alamıyorum.Bu hanım kızlarımız da bunu bilmeli. Bu arada Hido mümkünse bir daha reklama filan çıkmasın basketboluyla ilgilensin.Hareketleri çok yapm acık ve iticiydi reklamda.Ve ses tonu kargaları bile öldürür o iğrenç sesiyle bir daha reklam yapmasın Sonuç olarak reklamın teması da kendisi de oynayanı da yönetmeni de iğrenç ötesi
Merak ediyormusunuz? Allah aşkına böyle tema mı olur neyse... Malum gsm şirketinden olan hattıma artık kontör yüklememe kararı aldım diğer şirket bu reklama bakıp bakıp gülüyordur bence bu kadar itici ve başarsıız bir reklam ters teper kullanıcı biel kaybettirir. Ha bu arada malum iğrenç reklamdaki dansçılar ve ekşi çirkin suratlı dombili Baterist de iğrenç,akla ve göze zarardı
2. nedenide merak tan
görmeye çok meraklıların başına geliyor.
Bence çok güzel.Senin almamanla koskoca şirket batmaz merak etme.
+1
Ritim berbat gerçektende ama seda sayanlı pepsi reklamı dururken buna en iğrenç reklam demek akıl işi değil.
Ortadaki hatun çok tatlı duruyo mesela
Tam aksine reklamdaki tek olumlu şey Hido.
Hele ilk seyrettiğimde dansı öldürdü beni gülmekten
Aslında okadar kötü bir reklam değil ama abartısız söylüyorum günde 3 saat Tv izleyen bir kişi 20 kez bu reklamı görüyor belki daha fazla.Bi süre sonrada bayıyor doğal olarak
Ayrıca hangi vatandaş maçta kart çıkıp çıkmadığını merak eder onuda anlamış değilim hani
Sonuç olarak herşey tadında güzel ama beş dakikada bir merak ne güzel şey dediğine merak .te tarak dedirtiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Yigit`
Ritim berbat gerçektende ama seda sayanlı pepsi reklamı dururken buna en iğrenç reklam demek akıl işi değil.
Pepsi iğrenç Turkcell kötü
o 3 kız var ya orası biraz değişik geliyo bana ya güzel mi kötü mü anlayamıyorum ama değişik olduğu kesin :) merak ne güzel şey güzel şey merak
Pepsi - Seda Sayan Vodafone - Şafak Sezer Cherry - Şafak Sezer Bir tane sucuk markası - Gurbetçi 3 tane top oynuyo adını unuttum.
Yok ege bal yok dabi dabi mısır çerezi koymayın buraya biz büyük firmaların Turkcell,pepsi gibi yaptığı kötü reklamlardan bahsediyoruz sizin koyduğunuz reklamlara bakın.
quote:
Orjinalden alıntı: OnuR
Bu ne ya?
quote:
Orjinalden alıntı: LostLight
Tam aksine reklamdaki tek olumlu şey Hido.
Hele ilk seyrettiğimde dansı öldürdü beni gülmekten
Aslında okadar kötü bir reklam değil ama abartısız söylüyorum günde 3 saat Tv izleyen bir kişi 20 kez bu reklamı görüyor belki daha fazla.Bi süre sonrada bayıyor doğal olarak
Ayrıca hangi vatandaş maçta kart çıkıp çıkmadığını merak eder onuda anlamış değilim hani
Sonuç olarak herşey tadında güzel ama beş dakikada bir merak ne güzel şey dediğine merak .te tarak dedirtiyor.
Abi o dans Dwight Howard'ın yaptığı dansla aynı .Ayrıca reklam o kadar da itici değil(bence).
Bence çok güzel reklam. Hido'nun da dansı harika.
TRKCLLYM AMA EN BABA REKLAM VADAFONE ŞAFAK SEZER SÜPER YAKISMIS