ARKADAŞLAR BANA ACİL Bİ MACERA AKSİYON KİTAP TAVSİYESİ YAPARSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM. YANİ KİTAP OKUMASINI SEVMEYEN BİRİNİN BİLE OKUYABİLECEĞİ KİTAP OLSUN DA MACERA FALAN OLMASADA OLSUN ŞU MERETİ ALIP OKUMAK İSTİYORUM FAKAT YAPAMIYORUM
NOT: KİTAP BÖLÜMÜNE AÇMAK İSTERDİM FAKAT HİÇ KİMSE ORAYA BAKMADIĞINDAN VE BANA ACİL LAZIM OLDUĞUNDAN BURAYA AÇTIM KUSRA BAKMAYIN
dostum olasılıksız-adam fawer tavsiye ederim çok güzel bi kitap
harry potter serisi, ejderha mızrağı, hurinin çocukları ,melekler ve şeytanlar ,twilight, yüzüklerin efendisi,
Agatha Christie dicem ama herkes sevmeyebilir.
Dan Brown tabii ki. Hem kalın, hem de sürükleyici. 1 haftaya bitirir, bunu ben mi bitirdim diye hem şaşırır hem de gaza gelip başkasına korkmadan başlar.
TEŞEKKÜR EDERİM TAVSİYELER İÇİN UZUN ZAMANDIR KİTAP OKUMAK İSTİYORUM FAKAT BECEREMİYORUM SIKICI GELİYOR AMA GERÇEKTEN İNSANA ÇOK BÜYÜK KATKISI OLDUĞUNA İNANIYORUM İNŞALLAH YAVAŞ YAVAŞ BECERİCEM
kitap okumama başlatan beni harry potter serisi oldu akıcı olduğu için rahat okunabiliyor sonra istedigin kitaba başlayabiliyorsun
sana süper bi tavsiye vercem şimdi kimse shekespeare okumayı sevmez, çok sıkıcı bulur ancak, macbeth adlı eserin çizgiromanı çıktı, süper :) ntv yayınları ayrıca kitapçılarda 10 lira nette 8.5 lira :) hem bi dünya klasiini okuyosun hem de çizgi roman okuosun, çok başarılı kesinlikle. ama eğer illa kitap okucam diosan ejderha mızrağı, unutulmuş diyarlar serisi,amber yıllıkları bunlr seri olan kitaplar ve çok iyiler ama bir kitap okumayla bitmez en az 20 serileri var bunların. sana tek bi kitap öneriim
Bram Stoker - Dracula inanılmaz güzel bi kitap, Bram Stoker- Yedi Yıldız Mücevheri
bram stoker ın herhangi bi kitabı olabilir, gelirim,ekşın,heyecan her şey var kitaplarda. kesinlikle pişman olmazsın.
Dan Brown un kitapları gerçekten çok iyi özellikle kitap okuma alışkanlığı olmayanlar için çok akıcı ve olaylar çok raha gözünüzde canlanıyor Dan Browndan sonra Adam Fewer ın Olasılıksız ı okuyabilirsin o da gayet akıcı ama olasılıksız iyiydi diye gaza gelip Empatiyi alma bence ben hiç beğenmedim
msuf, huso_2002 teşekkür ederim bakıyorum hepsine gerçekten güzel kitaplara benziyorlar. Bu işi yapıcam inşallah çok istiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: polokolik
dostum olasılıksız-adam fawer tavsiye ederim çok güzel bi kitap
+1
Açlık oyunları
"Alamut" kesinlikle oku.
quote:
Orjinalden alıntı: Crescentlife
Açlık oyunları
Ben de bu kitabi tavsiye ederim. Ayrica fantastik roman seversen Harry Potter serisini kesinlikle okumalisin
nerden başlasam bilemedim ki J.R.R Tolkien= Yüzüklerin efendisi Dostoyevski: Suç ve Ceza, Yeraltından Notlar Umberto Eco: Baudolino, Gülün adı Keith Ablow: Psikopat Yaşar Kemal: Hüyükteki Nar Ağacı Christian Jacq: Tutankamon
Bunları oku zaten bunların hepsi uzun kitaplardır ve gerçekten güzeldirler.
Hepsi bittikten sonra da Turgut Özakman: Şu Çılgın Tükler ve Tolstoy: Anna Karenina oku...
jeff Abbot - Panik
bu kitap güzelmidir? okuyan varmı
olasılıksızı oku kesinlikle bende hiç kitap okumazdım bu kitaptan sonra değişti fikirlerim
teşşekkürler lütfen yardmlarınızı esirgemeyin hepsine tek tek bakıyorum kitapların
YUKARI
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme