Şimdi Ara

697 TL Crea Notebook Bimeks !! (Ati HD3470-512mb/2GB/250HDD/T4200)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
13.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netbook fiyatına Notebook .. Bence sıcak !! Sizce de sıcak mı ?

http://bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=106303

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLes -- 19 Temmuz 2009; 0:25:29 >

• markA olarak crea nasıl bir servis, performans, arıza, sorun vs çıkarır bilmem !!

ama eğer creayı tavsiye ediyorsanız donanım açısından gerçekten sıcak fırsat bu fiyata
  • bence bedava

bu paraya düşünmemek lazım omuydu bumuydu diye

çünkü siz düşünene kadar kalmaz emin olun

ben dahili ekran kartlı aynı özellikteki başka bir modelini 730a aldım 10 gün önce vatandan ve anında bitti
  • teknosadaki özelliklre bakılırsa cihaz HDMI çıkışlı.

6 taksitle de süper olur.

Alsam mı acaba :)
  • AL!
    ilk half life 2 yi 60 fps den yüksek oynatır. kalitesini bilmem ama creaların dizaynları çok şık oluyor.
  • Hdmi varsa bu paraya gerçekten çok iyi.Ben almamış olsaydım alırdım bunu.F/p oranı yüksek bi ürün.
  • oyun amaçlı olmicak zaten,

ama aynı işlemcinin kullanıldığı bi model daha var, ekran kartı o/b, onun dizaynı daha kötü.

vatanda da 873 gözüküyor, 50 tl bonusu da düşersen 820, bimeksteki her türlü süper fiyat.

bimeksteki medion, vatandaki siemensten sonra 3. iyi fiyat, ve şeytan da aynı şekilde dürtüyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ewet ucuz güzel fırsat
  • fiyat çok iyi ihtiyacı olanlar kaçırmasın derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShotgunPadre

AL!
    ilk half life 2 yi 60 fps den yüksek oynatır. kalitesini bilmem ama creaların dizaynları çok şık oluyor.

coğu oyunu oynarsın pes nfs
  • Oyun icin alacaklar almasın, pek oyun oynayamazsınız . Bir kaç oyun orta ayarlarda oynanabilir. Bu arada HDMI var mı yok mu muallak, kendi sitesinde bile gozkmuyor. resimlere baktım, sol tarafta hdmi giriş yok ama sağ tarafı gosteren foto yok

http://www.crea.com.tr/urun_detay.php?Grup=DIZUSTU|NU SERISI|NU5-42M&SGrup_No=20&Stok_no=4223
  • çin malı
  • arkadaşlar hdmı girişi var emin olabılırsınız bence fiyat gayet başarılı
  • Gerçekten mükemmel fiyat, hdmi çıkışı var htpc olarak kullanılabilir.
  • harbiden çok hoş fiyat bence de bimeks den beklemezdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

çin malı

Çin malı değil. Aksine türk malı. Şöyle birşeyde var. Creaların kasaları asus un kasalarının birebir aynısı. Yani bunu birkaç modelde görebilirsiniz.

edit:http://www.donanimhaber.com/Video.aspx?Id=490

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 19 Temmuz 2009; 11:59:59 >
  • ihtiyacı olup almayan sıcak fırsat mentalitesini benimseyememiş demektir :D

çok ısınıyo mu bi dikkat etmek lazım. flash diskle gpuz kullanarak bi ölçün. Geçen sene 1100 liraya 8400 m gs li casper almıştım(zamanı için iyi fiyat). Şu an 1 saat tf2 oynadıktan sonra 85 derecede kebap oluyor. Nihai amacınız oyunsa daha iyi modellere yönelin. Ama 1024x640 da fallout 3 oynarım crysis i her şey low da oynarım grafikleri beni sallamaz ben zaten eski toprak oyuncuyum diyorsanız kafa göz dalın derim. PES 2008 i her şey son ayardayken çalıştırır. 2009 da çok az kısmanız gerekir. İki durumda da ps3 tekinden daha güzel bir görüntü alırsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

ewet ucuz güzel fırsat

Kendi sitesinde 706 TL

Sitesii
  • quote:

Orjinalden alıntı: mg.onur

quote:

ewet ucuz güzel fırsat

Kendi sitesinde 706 TL

Sitesii

Onda 1 gb eksik ram ve home basic yerine vista starter var
  • quote:

Orjinalden alıntı: mg.onur

quote:

ewet ucuz güzel fırsat

Kendi sitesinde 706 TL

Sitesii

senin verdiğin linkteki 1 GB ve Vista Starter, asıl olan bu, 2 GB ram ve Vista Home Basic, gerçi starter ya da home basic o kadar önemli değil, tek farkı 1 GB ram.
    Asıl link bu

http://www.crea.com.tr/urun_detay.php?Grup=DIZUSTU|NU%20SERISI||NU5-42M&SGrup_No=20&Stok_no=4223

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.