Şimdi Ara

Club 3D PCIe x1 ara birimiyle uyumlu GeForce 8400GS modelini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Hem AMD-ATi hem de Nvidia tabanlı ekran kartları hazırlayan Club 3D özellikle Atom platformunu temel alan medya bilgisayarları için hazırladığı yeni ekran kartını duyurdu. Bilindiği üzere Atom tabanlı nettop sistemlerde ağırlıklı olarak Intel 945 yonga seti kullanılıyor ve buna paralel olarak sistemlerin grafik yükünü ise Intel'in DirectX 9 destekli GMA 950 entegre grafik işlem birimi üstleniyor. Ancak önemli bir kısmında PCIe x1 slotu bulunan bu sistemler için uyumlu ekran kartları da hazırlanmıyor değil.


    Club 3D tarafından duyurusu yapılan yeni model, Nvidia'nın giriş seviyesi sistemlerde ve ağırlıklı olarak ofis bilgisayarlarında kullanılan GeForce 8400GS çözümünü baz alıyor. Düşük profilli yapısı ile kompakt boyutlu kasalarla uyumun hedeflendiği yeni model ayrıca pasif soğutması ile sessiz de çalışıyor. 64-bit bellek veri yolu desteğine ve 16x paralel işlem birimine sahip olan PCIe x1 uyumlu yeni modelin grafik işlem birimi 540MHz'de, bellekleri (256MB GDDR3) ise 1400MHz'de görev yapıyor.


    DirectX 10 uyumlu olan ayrıca CUDA ve PhsyX teknolojilerine destek sunan ekran kartı, PureVideo HD teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabiliyor. DVI, VGA ve HDTV konnektörlerine sahip olan kart, 42 Avro'dan başlayan yurt dışı satış fiyatıyla kullanıma sunuluyor.








  • Sanki biraz geç kalmış gibi...

    9300gs adında çıksa daha hoş olurdu bence.
  • bu tıp kartlar grafık seysı olurmu acaba?
    tabıı pcı-ex 1x slotu ne kadar dar bogaz yaratır?
  • hd3470 kadar gücü olan bir kart . oyun olarak performans beklemek yanlış olur. fakat multimedya olarak takoz gma lardan çok çok iyi başarım sergileyeceği ortada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 18 Temmuz 2009; 19:21:28 >
  • multimedya pc ler için on numara olur
  • bence multimedia pc ler için hiçte uygun olmaz. ben multimedia pc alacak olsam , onboard hdmi lı bi model bakarım. ekran kartının üzerine ses bağlatısı yapmaktansa , ati yi tercih ederdim...
  • 790GX'li bir anakart tercihimdir... Karta benzer yanı yok cihazın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.