Şimdi Ara

LG Mobile'dan QWERTY klavyeli telefon; GW300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
14.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Yeni nesil Black Label serisiyle ilgili çeşitli detayları internete sızdırarak teknoloji severleri meraklandıran LG Mobile, bu sefer de karşımıza QWERTY klavyeli farklı bir çözümle çıktı.


    Henüz resmi olarak tanıtılmayan GW300'ün alt-orta segment arasında konumlandırılacağı ve mesaj yazmayı seven kitlenin hedef alındığı belirtiliyor. Telefonun bilinen özellikleri arasında ise 2.4 inç boyutunda 240x320 piksel çözünürlüğünde ekran, 95 gram ağırlık, stereo Bluetooth kulaklıkları kullanabilmek için A2DP profili ve EDGE desteği bulunuyor. Gelişmeler yaşandıkça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.









  • eper alt-orta segment için bir çözüm olarak sunulacaksa,



    ve eğer iyi bir müzik telefonu olarak iş görecek özelliklere de sahipse,



    bu telefon baya bir iş yapar..



    özellikle vodafonun sms kampanyalarından sonra sattığım e61 imi özler oldum, w890 ile sms bi yere kadar :(
  • artık 3g moda bu biraz geride kalmış
  • Lg' nin bir çok modeli türkiye piyasasına girmiyor, geçen gün nette dolaşırken bir kaç modelini inceleme imkanı buldum eğer ki o modeller türkiyeye gelseydi o kadar iddialı konuşuyorum nokia - sonyericsson ve samsung telefon satamazlardı; bu da o firmalara yatırım yapmış insanların işine gelmezdi en basitinden şöyle örnek vereyim irom man filmini izleyen arkadaşlar varsa orada LG marka bir cep telefonu var, bariz teknoloji harikası sürgülü kapak ve sürgüyü ittirince ekran geniş ekran moduna geçiyor ve wide screen görüntülü konuşma yapabiliyorsunuz ver mı böyle bir telefon diğer firmaların ürettiği ?
  • eh işte ama görünümü güzel bi telefon ben kullanıyorum yha cnm öptüm by
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.