Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Klima tavsiyesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> Cevap: Klima tavsiyesi Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
art_SRY

23 Temmuz 2006; 23:44:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

insanlara bunu anlatıyoruz ama neden se anlamak istemiyorlar mesela sen belkide vesteli alırken diger pahalı klimalardan birkaçını önermişlerdir ama sen alırken ne gerek var bu kadar para veriyoruz servisi yeter demişsindir ama işte öyle değil neyse umarım geri verirsin ben senin yerinde olsam bölge müdürlüğüne tlf açıp servisin gelip kontrol etmesini isterdim yani onlarda onları aramamanızı istiyorlar

art_SRY
usta_01_@hotmail.com

MITSUBISHI ELECTRIC,PANASONIC KLİMA SİSTEMLERİ
kenya64

23 Temmuz 2006; 23:48:23 

Hafta içi şehir dışında çalışıyorum, yoksa ben onların canına ot tıkardım zaten.

^*Shimal
NIL2113

24 Temmuz 2006; 0:56:39 

Çok teşekkürler... Yok. Ben İzmir de değilim. Sonuç olarak Mitsubishi İnverter li model i almaya karar verdim. Mitsubishi Electric.İnşallah iyi olur.Hepinize teşekkür.

quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

quote:

Orjinalden alıntı: NIL2113

Eveet bende galiba sonuçta Mitsubishi Electric de karar kıldım. Yalnız 2 modeli varmış. Birinin hava temizlemesinde galiba iyon teknolojisi varmış.Bu acaba Sharp ta kullanılan teknoloji ile aynı mı oluyor. Arada yaklaşık 400 ytl fark var. Bu farka değermi acaba?Almışken daha iyi olanını mı alsam acaba yoksa bu farka değmez mi? Ne dersiniz? Teşekkürler.

arkadaşım sharp taki teknoloji hem eksi iyon hem artı bir tek sharp kullanıyor ona aittir patenti o iyon konusunda daha iyi ama hiç bir klima odayı tam temizlemez sadece panasonicde var 3. boru o dışardan aldıgı havayı filtre ederek içeri verirken %33 oksijen zenginleşt,rmesi yaptıgı yazılı sitesinde kaç btuluk klima alacaksınız ben size izmirdeyseniz yardımcı olayım arada öyle 400 ytl oynamaz ama ınverter düz farkı varsa oynar inverter uzun süre çalıştırmalar ve kışın kullanım için iyidir

Canerksk

24 Temmuz 2006; 1:58:55 

Konuyu baştan sona okudum bilen arkadaşlar önermişler bir çok klimayı sağolsunlar. az çok fikir sahibi olabildik. Bir kaç ay sonra evlenicez ve evin bütün beyaz eşyasını eşimin isteğiyle bosch tan almaya karar verdik. Forumda bir kaç kez bosch adı geçmiş ama bu konuda bilgili arkadaşlar pek güvendikleri klima markaları arasında yer vermemişler. Bosch bayinde yetkili eleman bosch ların israilde üretildiğini ve aklımda hiç bir soru işareti kalmamasını söyledi her satıcı(yetkili bayi) gibi en iyi kendi markası oldugunu söyledi. İzmir'de oturuyorum ve yaz kış kullanmak istiyorum. diğer beyaz eşyaları bosch tan alacağım için klimada iyi bir indirim alacağım. O yüzden size sormak istedim bosch 24000 btu luk bir klima alırsam hata yapmış olurmuyum?
Teşekkürler

35 1/2 KARŞIYAKA
gurcan1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

24 Temmuz 2006; 10:04:20 

quote:

Orjinalden alıntı: Canerksk

Konuyu baştan sona okudum bilen arkadaşlar önermişler bir çok klimayı sağolsunlar. az çok fikir sahibi olabildik. Bir kaç ay sonra evlenicez ve evin bütün beyaz eşyasını eşimin isteğiyle bosch tan almaya karar verdik. Forumda bir kaç kez bosch adı geçmiş ama bu konuda bilgili arkadaşlar pek güvendikleri klima markaları arasında yer vermemişler. Bosch bayinde yetkili eleman bosch ların israilde üretildiğini ve aklımda hiç bir soru işareti kalmamasını söyledi her satıcı(yetkili bayi) gibi en iyi kendi markası oldugunu söyledi. İzmir'de oturuyorum ve yaz kış kullanmak istiyorum. diğer beyaz eşyaları bosch tan alacağım için klimada iyi bir indirim alacağım. O yüzden size sormak istedim bosch 24000 btu luk bir klima alırsam hata yapmış olurmuyum?
Teşekkürler

ewet hata etmiş olursun bosch klima üretemez fason ürettirir eski klimaları halkı mahvetti,bir arada elektra ile çalıştı sonra ne oldugu belli degil sakın almayın sonra başınız agrır, ayrıca bosch türkiyede üretiliyor bulaşık makinesi hariç sakın hiç bir ürününü evinize sokmayın eski bosch'larla alakaları yok çok kalitesiz, satıcılar tabii size öyle söyler beyaz eşyalarınızı elektrolux ve whirpool alın başınız agrımasın sakın bosch a bulaşık makinesi dışında yanaşmayın bakın forumlarda sonra üzülen arkadaşları okuyun biz uyarıyoruz ama dinlemiyorlar sonrada haklıymışsınız diyorlar paranıza yazık türkiyada üretildiginden beri bizim zihniyet hakim çal çırp kalitesiz malzeme kullan dışarı giden mallar ise daha iyi kontrolden geçiyor ve yurt dışındada zaten fabrikaları var sırf buraya bagımlı degilller,zaten buradan afrikaya ve rusya gibi ülkelere gönderiyorlarmış avrupayada varoş semtlere satıyorlar, ama illa bosch! taktıysanız allah yardımcınız olsun alsancakta ümit yılmazer ticaret var bornova sokagı girişi ülker hanımı bulun ismimi verin en uygun fiyata alırsınız izmirin en ucuz magazasıdır gürcan diyin tanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 24 Temmuz 2006; 10:04:39 >
gurcan1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

24 Temmuz 2006; 10:07:12 

quote:

Çok teşekkürler... Yok. Ben İzmir de değilim. Sonuç olarak Mitsubishi İnverter li model i almaya karar verdim. Mitsubishi Electric.İnşallah iyi olur.Hepinize teşekkür.

quote:

quote:

Eveet bende galiba sonuçta Mitsubishi Electric de karar kıldım. Yalnız 2 modeli varmış. Birinin hava temizlemesinde galiba iyon teknolojisi varmış.Bu acaba Sharp ta kullanılan teknoloji ile aynı mı oluyor. Arada yaklaşık 400 ytl fark var. Bu farka değermi acaba?Almışken daha iyi olanını mı alsam acaba yoksa bu farka değmez mi? Ne dersiniz? Teşekkürler.

arkadaşım sharp taki teknoloji hem eksi iyon hem artı bir tek sharp kullanıyor ona aittir patenti o iyon konusunda daha iyi ama hiç bir klima odayı tam temizlemez sadece panasonicde var 3. boru o dışardan aldıgı havayı filtre ederek içeri verirken %33 oksijen zenginleşt,rmesi yaptıgı yazılı sitesinde kaç btuluk klima alacaksınız ben size izmirdeyseniz yardımcı olayım arada öyle 400 ytl oynamaz ama ınverter düz farkı varsa oynar inverter uzun süre çalıştırmalar ve kışın kullanım için iyidir

merak etmeyin dünyanın en iyi klimalarından biridir
Triquetra

24 Temmuz 2006; 13:21:38 

arkadaşlar bizede bi klima lazım, muhtemelen kışında kullanılacak, mitsubishi markaya karar veridim fakat izmirde nasıl temin edebilirim, http://www.teknosaklima.com buraya bakıyorum klima yok görünüyor, kullanılacak odanın ebatları 5 e 8 metre gibi bişe sanırım 18000btu fazlasıyla yeter, fikirlerinize ihtiyacım var, model konusundada yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler,

galiba sabancı sitesini değiştirmiş burada klimayı buldum
http://www.iklimsa.com/TR.asp?iklimsa=klima&sub=KlimaDetay&Uid=35#
bu modeli işimi görürmü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triquetra -- 24 Temmuz 2006; 13:43:41 >

gercekyol
Maranatha
Başardıklarınızı yitirmemek ve ödülünüzü eksiksiz almak için kendinize dikkat edin.
Love2Sing4Him
Canerksk

24 Temmuz 2006; 14:56:21 

quote:

quote:

Teşekkürler

ewet hata etmiş olursun bosch klima üretemez fason ürettirir eski klimaları halkı mahvetti,bir arada elektra ile çalıştı sonra ne oldugu belli degil sakın almayın sonra başınız agrır, ayrıca bosch türkiyede üretiliyor bulaşık makinesi hariç sakın hiç bir ürününü evinize sokmayın eski bosch'larla alakaları yok çok kalitesiz, satıcılar tabii size öyle söyler beyaz eşyalarınızı elektrolux ve whirpool alın başınız agrımasın sakın bosch a bulaşık makinesi dışında yanaşmayın bakın forumlarda sonra üzülen arkadaşları okuyun biz uyarıyoruz ama dinlemiyorlar sonrada haklıymışsınız diyorlar paranıza yazık türkiyada üretildiginden beri bizim zihniyet hakim çal çırp kalitesiz malzeme kullan dışarı giden mallar ise daha iyi kontrolden geçiyor ve yurt dışındada zaten fabrikaları var sırf buraya bagımlı degilller,zaten buradan afrikaya ve rusya gibi ülkelere gönderiyorlarmış avrupayada varoş semtlere satıyorlar, ama illa bosch! taktıysanız allah yardımcınız olsun alsancakta ümit yılmazer ticaret var bornova sokagı girişi ülker hanımı bulun ismimi verin en uygun fiyata alırsınız izmirin en ucuz magazasıdır gürcan diyin tanır

Bosch a çok güveniyorduk şimdi iyice karıştı aklımız bir sorum daha var geçen yıl istanbul'da ikamet ediyordum ve akmerkezde araştırmıştım bütün bosch makinaların üzerinde almanca yazılar vardı. Bu Almanya'da üretildiklerinin garantisi midir? ayrıca bunlar da bahsettiğin gibi evimize sokmamamız gerekn aletler midir?
Teşekkürler

35 1/2 KARŞIYAKA
Triquetra

24 Temmuz 2006; 16:09:09 

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Bosch a çok güveniyorduk şimdi iyice karıştı aklımız bir sorum daha var geçen yıl istanbul'da ikamet ediyordum ve akmerkezde araştırmıştım bütün bosch makinaların üzerinde almanca yazılar vardı. Bu Almanya'da üretildiklerinin garantisi midir? ayrıca bunlar da bahsettiğin gibi evimize sokmamamız gerekn aletler midir?
Teşekkürler

kardeş bukadar olmaz :) aynı yerde oturuyoruz(Karşıyaka Nergiz) ve aynı klimayı düşünmüşüz, ben şu an İstanbuldayım fiyatları şöyle bir inceledim mitsubishi ye kafayı takmıştım fakat metre kareyi hesaplayınca 18000btu lükte kurtarmıyor kesin 24000 lazım ve bosh fiyatı uygun şimdi elimde liste var 1500 liraya satıyorlar ama ne yapacağımı şaşırdım, bütçem 1700 lira civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triquetra -- 24 Temmuz 2006; 16:12:18 >

gercekyol
Maranatha
Başardıklarınızı yitirmemek ve ödülünüzü eksiksiz almak için kendinize dikkat edin.
Love2Sing4Him
kenya64

24 Temmuz 2006; 16:59:01 

quote:

Orjinalden alıntı: Triquetra

kullanılacak odanın ebatları 5 e 8 metre gibi bişe sanırım 18000btu fazlasıyla yeter, fikirlerinize ihtiyacım var, model konusundada yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler,

Soğutma için yetebilir ama ısıtma için 40m2 odaya 18.000 BTU az gibi.

^*Shimal
Canerksk

24 Temmuz 2006; 17:23:30 

[/quote]
kardeş bukadar olmaz :) aynı yerde oturuyoruz(Karşıyaka Nergiz) ve aynı klimayı düşünmüşüz, ben şu an İstanbuldayım fiyatları şöyle bir inceledim mitsubishi ye kafayı takmıştım fakat metre kareyi hesaplayınca 18000btu lükte kurtarmıyor kesin 24000 lazım ve bosh fiyatı uygun şimdi elimde liste var 1500 liraya satıyorlar ama ne yapacağımı şaşırdım, bütçem 1700 lira civarı
[/quote]

Bana da 24000 den aşağısı olmaz güzel bir tesadüf. iki koldan araştırmaya devam...

35 1/2 KARŞIYAKA
gurcan1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

24 Temmuz 2006; 21:38:34 

quote:

Orjinalden alıntı: Triquetra

arkadaşlar bizede bi klima lazım, muhtemelen kışında kullanılacak, mitsubishi markaya karar veridim fakat izmirde nasıl temin edebilirim, http://www.teknosaklima.com buraya bakıyorum klima yok görünüyor, kullanılacak odanın ebatları 5 e 8 metre gibi bişe sanırım 18000btu fazlasıyla yeter, fikirlerinize ihtiyacım var, model konusundada yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler,

galiba sabancı sitesini değiştirmiş burada klimayı buldum
http://www.iklimsa.com/TR.asp?iklimsa=klima&sub=KlimaDetay&Uid=35#
bu modeli işimi görürmü?

arkadaşım nerede otuyorsun evinin durumu pencereler çift cammı evinin izolasyonu nasıl ve mutlaka eve servis çagır keşif yaptır ellerinden'de servis fişi alki elinde delil olsun buradan her söylene bakma.Şimdi hesabıma göre size ınverter alacaksanız'ki çok pahalı 18000 btu düz klima alacaksanız 24000 btu lazım sakın küçügüne bakmayın kışın ısıtmaz sonra buralara gelip ah vah edersin,ayrıca mitsubishi havy sakın alma yaramaz iklimsanın sattıgı ama mitsubishi, elektric klima plus'un sattıgı'dır en iyi klimalardan biridir. Fuji elektric,haier,sharp,panasonic iyi klimalardır sharp için izmir alsancak'a git ümit ticarete bornova sokagı girişi 4.kata çık ülker hanımı bul gürcan beyin selamı var diyin size en uygun fiyata klimayı verir tabii siz başka yerlerede fiyat sorun öyle gidinki içiniz rahat olsun
sessizciqlik

24 Temmuz 2006; 22:55:31