Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Klima tavsiyesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> Cevap: Klima tavsiyesi Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
IQt

14 Temmuz 2006; 8:01:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bende de salonda Vestel Klima var 18000btu, salon sanıyorum 32-35m2 falan..
İzmir için hiç sorun olmadığını söyleyebilirim kış mevsiminde.

HayatBirOyun
Hayat Bir Oyun
ibrahimalp

14 Temmuz 2006; 16:58:29 

Arkadaşlar şu 3 klima arasında kaldım fikriniz nedir ?

SAMSUNG AQT18P0 SPLİT KLİMA 1.687 YTL

Soğutma (BTU) 18000
Isıtma (BTU) 20000
İç Ünite Boyutlar (GxYxD-mm) / Ağırlık kg : 1080x315x205 / 13,0
Dış Ünite Boyutlar (GxYxD-mm / Ağırlık kg : 787x620x320 / 52,0
Bio Yeşil Filtre
Bio Koku Giderici Filtre
Bio Anti-Bakteriyel Filtre
Anti-Bakteriyel Isı Değiştirici ve Fan
Bio Parçalar
Nem Alma
Otomatik Salınım
Uyku Modu
Hafıza Fonksiyonu
24 Saat Açma/Kapatma Zamanlayıcı
Plastik Dış Ünite
Yıkanabilir Ön Panel
Turbo Fonksiyonu
Uzaktan Kumanda
Montaj Fiyata Dahildir!

SAMSUNG AQ24W6 SPLİT KLİMA 1.380 ytl
24000Btu/h
Silver Nano Buharlaştırıcı
Silver Nano Filtre
Catechin Filtresi
Koku Giderici Filtre

BAYMAK AUX 24 CHS DUVAR TİPİ SPLİT KLİMA 1.230 YTL

Elektrik değerleri V/Faz/Hz:220/1/50
Soğutma kapasitesi(Btu/h):24.000
Soğutma güç girişi(KW):2.5
Çalışma akımı(A):12.3
Isıtma kapasitesi(Btu/h):26.300
Isıtma güç girişi(KW):2.7
Çalışma akımı(A):12.7
Hava debisi(m³/h):1.100
Nem alma kapasitesi(Lt/h):2.4
İç ünite boyutları(mm):190x1153x335
Dış ünite boyutları(mm):300x800x690
İç ünite ağırlığı(kg):19
Dış ünite ağırlığı(kg):51
Bakır boru ölçüleri(inc):3/8-5/8
İç Ünite 3 Yıl Dış ünite 5 Yıl Garantilidir.
5 mt ye kadar ücretsiz montaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimalp -- 14 Temmuz 2006; 17:06:06 >

2007-Getz 1.5 CRDi VGT HY KLM ABS - Siyah

Intel Core2 Quad Q6600 İşlemci- intel P35 DP35DP REV A2 Anakart - Kingston 800 Mhz Hyperx 2*2 Gb Ram - Ati Radeon 2900 HD GT ekran Kartı - 750 GB Seagate HDD - Asus DVD RW - Skystar 2 Tv kartı - Creative Value Audigy Ses Kartı- Thermaltake Amor 3000 Kasa - Asus FSP Epsilon 600 W Psu - Powercom IMD 1500 AP Güç Kaynağı.

gurcan1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Temmuz 2006; 21:43:42 

ibrahim arkadaş hiç birini alma dıamond yada elektra al daha fazla kaliteli baymak klima yapamaz kötü çin malları getiriyor samsung'unda biri 18000 lik biri 24000 lik ikisi farklı kaç metre kareye kullanacaksın bunu söyle önce
afacan!

14 Temmuz 2006; 22:21:04 

quote:

sayın afacan arkadaşım bir kere 16 metrekareye o klima fazla iyi bir klima için 9000 lik yeter düz klimalar içinse 12000 yeter fazla büyük almışsınız arçelik ,vestel gibi klimalar izmirde en az 15-20 gün çok soguk yapıyor o tip klimalarda o sogukta çalışmıyor yazık paraya sık sık defrosa girer ayrıca sharp 1350 ytl 18 taksit 2000 ytl ile alakası yok siz beni arayın çamaşır bulaşık en iyi malı en ucuza ben size bulurum saygılar

gürcan1 bey klimada nasip değilmiş ama inşallah başka bir alışverişte mutlaka görüşelim.iyi akşamlar, iyi çalışmalar

gurcan1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Temmuz 2006; 23:01:48 

quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

quote:

sayın afacan arkadaşım bir kere 16 metrekareye o klima fazla iyi bir klima için 9000 lik yeter düz klimalar içinse 12000 yeter fazla büyük almışsınız arçelik ,vestel gibi klimalar izmirde en az 15-20 gün çok soguk yapıyor o tip klimalarda o sogukta çalışmıyor yazık paraya sık sık defrosa girer ayrıca sharp 1350 ytl 18 taksit 2000 ytl ile alakası yok siz beni arayın çamaşır bulaşık en iyi malı en ucuza ben size bulurum saygılar

gürcan1 bey klimada nasip değilmiş ama inşallah başka bir alışverişte mutlaka görüşelim.iyi akşamlar, iyi çalışmalar

sagolasın sanada iyi akşamlar bütün hayatın mutlu geçsin
gurcan1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Temmuz 2006; 23:04:16 

quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

quote:

sagolasın sanada iyi akşamlar
ibrahimalp

14 Temmuz 2006; 23:04:48 

gürcan1 arkadaşım ben lüleburgaz'da ikamet ediyorum diamond falan yok buralarda :) olsa zaten toshiba alacam :) o yüzden o modellerden birini seçmek istedik elektrolux var onlar nasıl

Intel Core2 Quad Q6600 İşlemci- intel P35 DP35DP REV A2 Anakart - Kingston 800 Mhz Hyperx 2*2 Gb Ram - Ati Radeon 2900 HD GT ekran Kartı - 750 GB Seagate HDD - Asus DVD RW - Skystar 2 Tv kartı - Creative Value Audigy Ses Kartı- Thermaltake Amor 3000 Kasa - Asus FSP Epsilon 600 W Psu - Powercom IMD 1500 AP Güç Kaynağı.

gurcan1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Temmuz 2006; 0:09:32 

elektrolux klima üretmez fason yaptırıyordur bence yanaşmayın ben size buradan göndereyim siz parayı banka havalesi ile magaza hesabına yatırın biz gödeririz sizin orada hangi markanın servisleri var yada orada hangi markalar var bana yazın size yardımcı olayım saygılar
gurcan1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Temmuz 2006; 0:14:56 

quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimalp

gürcan1 arkadaşım ben lüleburgaz'da ikamet ediyorum diamond falan yok buralarda :) olsa zaten toshiba alacam :) o yüzden o modellerden birini seçmek istedik elektrolux var onlar nasıl

arkadaşım sadece samsung varsa prestige serisi varsa onlara bak daha iyi daha verimli ve daha sessiz ama öbürü için tam bir şey söyleyemem artık sana kalmış deneme yapacaksın ama sende haklısın başka marka yok diyorsun genede bana başka marka varsa yaz bakayım ben
ibrahimalp

16 Temmuz 2006; 18:00:47 

peki arkadaşlar LG BEKO nasıl ?

gurcan1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Temmuz 2006; 22:39:16 

quote:

5 para etmez arkadaşım forumu dolaşsana hep aynı sorular soruluyor burda yerli ürün alma paran varsa daıkın, panasonic yoksa elektra yada dıamond
art_SRY

16 Temmuz 2006; 22:54:02 

merhaba arkadaşlar lg beko kötü klima değil ben öneriyorum çin mallarınınında kalite kalitesi var iyi bir çin malı diyebilirim şimdiye kadar teknik servisimize lg bekoyla ilğili herhangi bir sorun gelmedi en azından söyledikleri degerleri veriyor
quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

quote:

5 para etmez arkadaşım forumu dolaşsana hep aynı sorular soruluyor burda yerli ürün alma paran varsa daıkın, panasonic yoksa elektra yada dıamond

art_SRY
usta_01_@hotmail.com

MITSUBISHI ELECTRIC,PANASONIC KLİMA SİSTEMLERİ
art_SRY

16 Temmuz 2006; 22:56:53 

ha bide panasonıc ve daıken le o söylediğiniz dıamond veya electra klimaları nasıl aynı kefeye koyuyosunuz onuda anlamış değilim
quote:

Orjinalden alıntı: art_SRY

merhaba arkadaşlar lg beko kötü klima değil ben öneriyorum çin mallarınınında kalite kalitesi var iyi bir çin malı diyebilirim şimdiye kadar teknik servisimize lg bekoyla ilğili herhangi bir sorun gelmedi en azından söyledikleri degerleri veriyor
quote:

quote:

art_SRY
usta_01_@hotmail.com

MITSUBISHI ELECTRIC,PANASONIC KLİMA SİSTEMLERİ
gurcan1
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Temmuz 2006; 17:43:00 

quote:

ha bide panasonıc ve daıken le o söylediğiniz dıamond veya electra klimaları nasıl aynı kefeye koyuyosunuz onuda anlamış değilim
quote:

quote:

quote: