mıtsubıshı electrıc 18000 btu alıp kullanabilirsin benim tavsiyem
quote:
Orjinalden alıntı: ibrahimalp
Arkadaşlar klima almayı düşünüyorum KIRKLARELİ/LÜLEBURGAZ'DA ikamet etmekteyim kullanım alan ölçüleri uzunluk 9.45 en 3.45 yükseklik 3 m ebatlarında bir oda. Bina 3 katlı ve en son kay güney cephesinde oturmaktayım. İnventer özellikli hangi klimayı önerirsiniz ? Isıtma olarakta kullanmak istiyorum.
Uzman arkadaşlarımızdan art_sry nin dediği gibi kendi fiyat aralığında iyi klimalar ANCAK,Şu forumda art_sry arkadaşımızdan sonra airfel ismini anan ilk ismilerden biri uzun süreli araştırıcısı ve artık bir airfel kullanıcısı olarak tavsiyem, evet bir arçelik, lg/beko, regal, vestel, demirdökümden daha iyi klima üretiyor olabilirler ancak türkiyede yeterli bir alt yapısı yok.(En azından İzmir(!) için)
Artık klimada servis önemli değil görüşüne kesinlikle katılmıyorum.İzmir merkezde oturuyorum klimayı aldık sonraki gün takıcağız dedikleri halde gelmedi montaj ekibi sonraki gün geliriz dediler yine gelmediler sonraki gün gelicez dediler ortada yine kimse yok en son biz gittik kendimiz aldığımız yerden getirtdik bide yalan söyleyip oyalıyorlar insanı, boş özür karın doyurmaz kardeşim servisiniz yoksa satmayın klima, kimseyi günlerce bugün yarın diye oyalamaya hakkları yok (İzmir - Konak!)Resmen insanı alıp alacaklarına pişman ediyorlar.
Şimdi o her firmada olur airfel de 40 yılın başında senin başına böle bir olay gelmiş diyen arkadaşlara cevabım o 40 yılın başında bi gelen! şansız talihin yeni alacak arkadaşların başına gelmiyeceği ne belli?
Atalarımız doğru söylemiş açıkçası bildiğiniz ayranı bilmediğiniz yoğurda değişmeyin arkadaşlar tamam şu an airfel makinesinden yana bir sorunum yok inşallahta olmaz ama servistir, montajdır, müşteri hizmetidir, sıfır. Aman arkadaşlar bence en azından İzmir uzak dursun. Bu nedenle fazla paranız yoksa illaki bnm gibi bu fiyatlarda alacaksanız tavsiyem LG/Beko alın ben Hazirana geri dönebilsem LG/Beko alırdım bunları yaşadıktan sonra. Kilma sektöründe üstte ismi geçen firmalar içinde (airfel dışında)hepsinden daha kaliteli üretim yapıyorlar ve izmirde gördüğüm kadarıyla beyaz eşyadan ayrı sadece klimaya yönelik dd. ile birlikte klima bayileri açmaya başladılar. Bunun haricinde bu fiyat aralığında airfel den sonra 2. diye biliriz ki kötü klima değil bu açığı servisi ile fazlasıyla kapatıyor benim gördüğüm bu saygılar...
klima konusunda servisinde hemen gelmesini istiyorsan ve bütçe sorununda yoksa samsungun premıum serisini bir incele derim aletde hiç ses yok ve silver sağlık sistemi ile odadaki bakterileri bile temizliyor ki bende var harbiden yapıyor alet yani bebek felan varsa zaten direk al derim saglıklı yasam alanı için
Notlarınızı okudum. Verilen tüm bilgiler için yazanlara teşekkür. İklimsa ya baktım. Sharp ve mıtsubshi heavy arasında karar veremedım. benim için ses önemli Mitsubishi Heavy 9000 BTU da 22 db ses vermiş. Minimum çalışma için. Sharp ta minimum 28 db verilmiş. Arada çok fark var gibi gözüküyor. Diğer yandan Sharp ın plasmacluster teknolojisi çük üstün olarak tanıtılıyor. Aynı zamanda allerjik bir insanım dolayısıyla temizleme özelliği de benim için çok önemli. Sharp ve Mitsubishi Heavy arasında hava temizleme açısında büyük fark var mı gerçekten yoksa çok farketmez mi?
Birde şu var. Mitsubishi heavy kataloğunda kompresörün voltaj değişimlerini hissettiği ve aşırı voltaj düşmelerinde kendisini kapattığı yazılı. Bu özellik şharp ta yok mu acaba? İnverter li modellerden konuşuyorum.
Kafam karışmışken bir de Panasonik bilgisi çıktı karşıma. Burada dışarıdan hava alıp oksijenle zenginleştirilip içeri verildiği yazılıyor. Bu da çok önemli. Bu özellik başka hangi klimada var acaba?
bende yeni bir tane bakıyordum.. Mitsubishi electrik .Fakat baktım SANYO 12000'lik inverterlerde indirime gitmiş . 1.560 18 taksit.. karar veremedim.. panasonıc klima getirmemiş bu sene.. daikin malum.. teba sorunu Hitachi ehh.. Mitsubishi electrik tuzlu.. hayırlısı.. SANYO hakkında bilgisi olan varmı? ekonomik gözüküyor şu anda...
bende yeni bir tane bakıyordum.. Mitsubishi electrik .Fakat baktım SANYO 12000'lik inverterlerde indirime gitmiş . 1.560 18 taksit.. karar veremedim.. panasonıc klima getirmemiş bu sene.. daikin malum.. teba sorunu Hitachi ehh.. Mitsubishi electrik tuzlu.. hayırlısı.. SANYO hakkında bilgisi olan varmı? ekonomik gözüküyor şu anda...
ses seviyesi düşük olabilir bu iyiye işaret ama bakterileri temizlediğini nerden anladın onu çıkaramadım bu arada samsung un cihazlarıda güzeldir
quote:
Orjinalden alıntı: reshad
klima konusunda servisinde hemen gelmesini istiyorsan ve bütçe sorununda yoksa samsungun premıum serisini bir incele derim aletde hiç ses yok ve silver sağlık sistemi ile odadaki bakterileri bile temizliyor ki bende var harbiden yapıyor alet yani bebek felan varsa zaten direk al derim saglıklı yasam alanı için
eger bu o keşfe gelen adamın yeriyse böyle olması normal adamın keşif yapmasından nasıl bir adam oldugu belliydi şaka yapıyorum gerçekten bu ciddi bir problem bence sen izmirdeki başka bir servise bak... benim servis önemli değildir dediğim olayı yanlış anlamışsın sanırım ben kaliteli olan cihazlarda sorun çıkmıyor ondan önemli değildir mansında söyledim yani servisi iyi olan ucuz bir cihaz alacagınıza kaliteli bir cihaz alın servisle sorununuz olmasın gibi bir şey dedim sanırım ben bu anlamda söylemiştim ucuz klimaların servisine gelince iyi olabilir ama bazı problemlerde benim burda gördüğüm müşteri zor durumda kalıyor örnek olarakta voltaj koruma rölesi olmayan ucuz bir klima aldınız yada var dediler tam görevini yapmıyor bir klima aldınız elektrik dalgalanmasında iç ünite kartı yanarsa ne olacak gibilerinden birşey söylemiştim hadi servisin iyi adamlar saatinde geliyor çokta güzel montaj yaptılar ama böyle bir sorunda abi elektrikten dolayı olan bir arıza bu garantiye girmiyor dedi ne yaparsın..? sanırım hiçbirşey ... benim söylemek istediğim buydu arkadaşlar servisler her zaman sorun olmuştur ve olacaktırda bu tüm klimalar için geçerli sadece bir tanesi için değil ben sadece aırfelin güzel bir cihaz oldugunu söyledim ve arksasındayımda tşk ederim . bence bunu tüm servislere yada tüm bayilere mal etmeyin çünkü klima sektörü büyüdükçe buzdolabı tamircisinden tutun çamaşır makinesi tamircisine kadar herkes servis açma savaşına girdi. tahmin ediyorum bu adam öyle bir adam olmalı bu yüzden önceki yazılarımda dikkatinizi çekmişse mühendislik firmalarından klima alın demiştim
quote:
Orjinalden alıntı: as_hasan
AIRFEL ALACAKLARIN DİKKATİNE
Sağlam sinirleriniz varsa alın!
Uzman arkadaşlarımızdan art_sry nin dediği gibi kendi fiyat aralığında iyi klimalar ANCAK,Şu forumda art_sry arkadaşımızdan sonra airfel ismini anan ilk ismilerden biri uzun süreli araştırıcısı ve artık bir airfel kullanıcısı olarak tavsiyem, evet bir arçelik, lg/beko, regal, vestel, demirdökümden daha iyi klima üretiyor olabilirler ancak türkiyede yeterli bir alt yapısı yok.(En azından İzmir(!) için)
Artık klimada servis önemli değil görüşüne kesinlikle katılmıyorum.İzmir merkezde oturuyorum klimayı aldık sonraki gün takıcağız dedikleri halde gelmedi montaj ekibi sonraki gün geliriz dediler yine gelmediler sonraki gün gelicez dediler ortada yine kimse yok en son biz gittik kendimiz aldığımız yerden getirtdik bide yalan söyleyip oyalıyorlar insanı, boş özür karın doyurmaz kardeşim servisiniz yoksa satmayın klima, kimseyi günlerce bugün yarın diye oyalamaya hakkları yok (İzmir - Konak!)Resmen insanı alıp alacaklarına pişman ediyorlar.
Şimdi o her firmada olur airfel de 40 yılın başında senin başına böle bir olay gelmiş diyen arkadaşlara cevabım o 40 yılın başında bi gelen! şansız talihin yeni alacak arkadaşların başına gelmiyeceği ne belli?
Atalarımız doğru söylemiş açıkçası bildiğiniz ayranı bilmediğiniz yoğurda değişmeyin arkadaşlar tamam şu an airfel makinesinden yana bir sorunum yok inşallahta olmaz ama servistir, montajdır, müşteri hizmetidir, sıfır. Aman arkadaşlar bence en azından İzmir uzak dursun. Bu nedenle fazla paranız yoksa illaki bnm gibi bu fiyatlarda alacaksanız tavsiyem LG/Beko alın ben Hazirana geri dönebilsem LG/Beko alırdım bunları yaşadıktan sonra. Kilma sektöründe üstte ismi geçen firmalar içinde (airfel dışında)hepsinden daha kaliteli üretim yapıyorlar ve izmirde gördüğüm kadarıyla beyaz eşyadan ayrı sadece klimaya yönelik dd. ile birlikte klima bayileri açmaya başladılar. Bunun haricinde bu fiyat aralığında airfel den sonra 2. diye biliriz ki kötü klima değil bu açığı servisi ile fazlasıyla kapatıyor benim gördüğüm bu saygılar...
sayın art_syr ye birşey sormak istiyorum... samsung un klimaları çok sesli çalışıyor diye duydum.. doğrumudur. benim için ses seviyesi çok onemli. bir de airfel in ses seviyesi nasıldır?
bi klimacıya gittim. baktım 9000 btu airfel ile samsung arasında 150 ytl fark var.. samsung daha iyidir gibi geldi bana. ama sesli çalıştığını duyunca soğudum. yardımcı olursanız sevinirim.. saygılar.
�Ben Atatürkçüyüm, ben cumhuriyetçiyim, ben laikim, ben anti-emperyalistim. Ben özgürlükçüyüm. Ben Bağımsız Türkiye`den yanayım. Ben insan hakları savunucusuyum. Ben terörün karşısındayım. Ben yobazların, hırsızların, vurguncuların, çıkarcıların düşmanıyım. Öyleyse, vurun, parçalayın! Her parçamdan benim gibiler, beni aşacaklar çıkacaktır.� Uğur MUMCU
panasonıc ve mıtsubıshı electrıc en düşük ses seviyesine sahiptir 25 db digerleri yani bunlardan fiyatca ucuz cihazların hemen hemen hepsi aynı ses seviyesine sahiptir ki bu insanın duymasıyla dogru orantılıdır bence sen çalışırken bir dinle daha net seçim yaparsın kurulu cihazı gör derim ben çünkü ben sessiz derim sana sesli gelir bu kişiden kişiye değişir ama yatak odası haricinde kullanacaksan ses seviyesine fazla önem verme
quote:
Orjinalden alıntı: overlord
sayın art_syr ye birşey sormak istiyorum... samsung un klimaları çok sesli çalışıyor diye duydum.. doğrumudur. benim için ses seviyesi çok onemli. bir de airfel in ses seviyesi nasıldır?
bi klimacıya gittim. baktım 9000 btu airfel ile samsung arasında 150 ytl fark var.. samsung daha iyidir gibi geldi bana. ama sesli çalıştığını duyunca soğudum. yardımcı olursanız sevinirim.. saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi art_SRY -- 11 Temmuz 2006; 0:24:39 >