Şimdi Ara

YENİ Vodafone Mobil Modem Kampanyası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
11.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    3g'ye geçmeye karar verdim.
    ancak 30 temmuzu bekleyeceğim olabilecek gelişmeler için.
    masaüstü pc'mi elden çıkarıp netbook almayı düşünüyorum.
    ttnet'den genel olarak memnun olmama rağmen yaklaşık 1- 1.5 aydır aşırı derecede sık bağlantı kopması,internetin ilk açıldığında bazen 20 dakika sonra gelmesi,5 dakika varken 15 dakika bağlantının olmaması gibi sorunlar artık bıkkınlık vermeye başladı.
    resmini de koydum bilgisayarı açalı 23 dakika olmuş ama internet yok(gelen ve giden paketlere dikkat)

YENİ Vodafone Mobil Modem Kampanyası

• çok geç telekomu ara sorununu düzeltirler..Türk TElekomun sorun çözme hızı son derece hızlı..

3G YE GEÇİP REZİL OLMAYIN..

İngilterede Vodafone 3G kullanan arkadaşımla görüştüm , bu konulara çok ilgili birisi ama asla önermiyor. Telekom 1mbit kullanıyordu Türkiyede, 1000 kat daha iyi hizmet alırsın diyor..

Diğer operatörlerinde bir farklı olmadığını , çok sık kesilmelerin olduğunu, bir çok zaman google.comu bile açarken açılmadığını göreceğimizi söyledi..

Asla ADSL gibi olmuyor, zaten kolay kolay şehir merkezindede kullanan yoktur diyor
  • İşyerimde ADSL kullanıyorum, ben de benzer bir durum yaşamıştım; telsiz telefon etkiliyormuş. Bağlantı kuruldu görülmesine rağmen veri transferi zaman zaman donuyor, yavaşlıyor, hatta bazen hiç veri alınamıyordu. Telsiz telefon vb. cihaz var ise bu cihazın güç girişini pirizden çıkartırsanız düzelebilir. Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsea42 -- 25 Temmuz 2009; 9:03:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsea42

İşyerimde ADSL kullanıyorum, ben de benzer bir durum yaşamıştım; telsiz telefon etkiliyormuş. Bağlantı kuruldu görülmesine rağmen veri transferi zaman zaman donuyor, yavaşlıyor, hatta bazen hiç veri alınamıyordu. Telsiz telefon vb. cihaz var ise bu cihazın güç girişini pirizden çıkartırsanız düzelebilir. Selamlar

telsiz telefonumuz yok normal kablolu telefon.
    bir de şu sorun oluyor internete bağlıyken telefonla konuşma yaptığımızda internet kesiliyor.
    bende kolay koly 3g kullanmam(internet için) derken şimdi iyice kafama girdi.
    volkan telekomu arayacağım.

Orijinalden alıntı: s.volkan
    3G için ise çok ümitli değilim artık. Neden Derseniz Vodafone'un ana ülkesi olan İNGİLTEREDE bile 3G sayfasını tıkladığımd 3GB kotadan bahsediyor sürekli . Bilmem kaç euro diye..Kimse vermez Türkiyede o paraları..

İngiltere'de bizdeki paketin aynısını 15 Pound'a satıyorlar. 15 Pound ise 36 TL gibi bir fiyata denk eliyor, bilemedin 40 TL. Bence bizde de şu ilk aydan sonra aynen Cep Limitsiz'de olduğu gibi bir fiyat ayarlaması yapıp 3 GB paketi 40 TL.ye çekebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 25 Temmuz 2009; 23:29:23 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskentAnk06 -- 27 Temmuz 2009; 2:55:00 >

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/mobile-genis-bant-kampanyasi.php

Vodafone K3520 Mobil Modem

Vodafone K3565 Mobil Modem

Vodafone K3715 Mobil Modem

Mobil Modem cihazları hakkında detaylı bilgi için tıklayın.
    http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/k-3520-mobil-modem.php

Sizce hangi modemi almak daha avantajlı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih.089 -- 29 Temmuz 2009; 12:46:02 >

Piracy is not theft it's Piracy.

Sarah Connor: [to John] If you're gonna be a hero, you gotta learn how to drive a stick. :D

• ben iphone kağmpanyasından iphone aldım. bugun vodafone shoptan mobil modem cihazı kampanya dahilinde aldım. ancak şimdi geri aradılar sisteme girerken bir sorun oldu bir cihaz abonesinden yararlandığınız için ikinci cihazdan yararlanamazsınız dediler. cihazı geri istediler. bilginiz olsun.

Sanki ikiside telefonmuş gibi davranmaları.

Piracy is not theft it's Piracy.

Sarah Connor: [to John] If you're gonna be a hero, you gotta learn how to drive a stick. :D
  • Müşteri Hizmetlerinden aldığım bilgiye göre K3565 kodlu cihaz stoklarında yokmuş?? Diğer iki cihaz taahhüt sürelerine ve 1GB/3GB lık paketlere göre veriliyor. Kullanım klavuzları sayfasında var, özellikleri oradan incelenebilir.
    Vodafone kampanyası diğer operatörlere göre çok avantajlı gözüküyordu, ama; Turkcell VINN 3G Modem kampanyası başlattı.Kıyaslamak lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: fatih.089

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/mobile-genis-bant-kampanyasi.php

Vodafone K3520 Mobil Modem

Vodafone K3565 Mobil Modem

Vodafone K3715 Mobil Modem

Mobil Modem cihazları hakkında detaylı bilgi için tıklayın.
    http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/k-3520-mobil-modem.php

Sizce hangi modemi almak daha avantajlı?

• 3 operatör de "...3G 81 ilde 30 Temmuz da aynı anda aktif...." gibi bir sloganla tanıtım yaptılar.
    Vodafone ve Turkcell hatlarım için 3G kaydımı yaptırdım, cihazların ayarlarını yaptım.
    Öğlen saatleri oldu hala tık yok. Cihazlarda her iki operatörde de "E" yani edge logosu var, 3G kapsama alanında olmadığından videocall yapmıyor. Ayrıca operatörlerden kayıt onay mesajı da gelmedi. Hoş gelse de zaten bağlantı yok. Ülkemin 5. veya 6. büyükşehirinin şehir merkezinde 3G şebekesi yoksa ya da çok kısıtlı bir alana hizmet verecekse bu 3G neye yarayacak? Ve niye bir çok bedel ödeyip paket falan satın alalım?
    ikincisi "Sustalı" flash belleklerden..Benimki bozuk çıktı.Alırken kontrol edin..Kilit tutmuyor.USB'ye takarken ucu içine kaçıyor.Elle ittire-kaktıra takıyorum.Değişmiyorlar da..
    NOT:Denemeyi kutusunun içinden çıkan uzatma kablosu ile de yapabilirsiniz.

Ben bir laptop almak istiyorum. Evde zaten bir masa ustu pc var. Ve internetten baglantımda var. İnternette ortalama aylık 30-40 tl telfonada 10 tl ödüyorum total de aylık internet masrafım 50 tl civarı oluyor.

Ben vodafon un teknosa 1000 tl lik hediye çeki kampanyasında yararlanmayı duşunuyorum. Ama bazı çekincelerim var. Kampanya şartları aslında çokda iyi değil. 5 gb sınırlı paket aylık ödemesi 75 tl 1 yıllık kullanımını kk dan direk çekiyorlar. gerikalanı 13 ay sonra faturaya yansıtılyor. ayrıca limit aşmında her 100mb çin 5 tl max 1 gb aşabliyormusuz (buda 100tl eder) aşında 128 kbite düşürülecekmiş baglantı hızı.

* Vodafon 3g internet kullanan varmı ?
    * bu paketin baglantı hızı 7mbit/sn kadar dediler doğrumudur yoksa türk telekomun heryerde 8 mbit reklamı yapıpda sonra sizin oradaki altyapı 1 mbit kaldırıyor demesi gibi bişeymi (zira benim baglantım 8 mbit görünümlü 1 mbit baglantı)
    * Bu kampanyayı kullanıp bu paketi satın alan varmı varsa eksileri artıları nedir öğrenmek istiyorum
    * 2 yıl sözleme imzalama gerekiyor gerçekte vaat ettikleri hıza ulaşamadım yada memun kalmadım ozaman ne olacak
    * 3g daha yeni giriş yaptı reklabet iyice kızışacak fiyatlar daha çok iner o modemleride bedava dagıtmaya başlarlar diyorlar dogrumudur.
    * 2 yıla kadar fiyatlar düşse baglantı hızı artsa bile ben 2 yıl sözleşme imzaladıgım için hiçbişeyden faydalanamıyacağım.

şimidi bir hesap daha yapalım

laptop alsam fiyatı 1200 tl olsun 12 taksit ile alsaım

1200/12 = 100 tl / ay
    ttnet = 40 tl/ay
    tt telefon = 10 tl/ay

totalde = 150 / ay
    laptopla veraber 1 yıllık internet ucreti 150x12 = 1800

50x12=600 1 yıllık ttnet e odedigim para

laptopla beraber tolalde 2 yılda 1800+600=2400 tl

bu kampanya ile

75x12=900 tl (bir yıllık ücreti peşin alıyorlar)
    75x12=900 13. aydan sonta faturaya yansıtılayacak her ay

tolade 1800 tl ödemiş olacam kampanya ya katılırsam.

hesap olarak güzel görünüyorama yukarıda saydığım çekincelerim var sizlerin görüşlerini almak istiyorum ona göre alıp almamaya kara verecem şimdiden çok teşekkür ederim...

• interneti sadece gazete okumak ufak tefek filmler ve bir kaç tane mp3 indirmek için kullanıyorsan , kampanya iyi . Ama online oyun oynarım , torrent açar ve film indiririm dersen ben pek 3g nin performanslı olacağını düşünmüyorum . Ayrıca karar verdiysen eğer almadan önce evde 3g çekiyormu ona bak .
    Kılıç Sanatının ilk amacı insan ile kılıcı bir ahenkle birleştirmek,bu birleşme sağlandığı zaman bir yaprak bile silah olabilir.ikinci amacı ise kılcı insanın kalbinde var olursa elinde silah olmadan düşmanını 100 adım uzaktan vurabilirsin çıplak elle bile.Kılıç Ustasının en büyük amacı kalbinde ve elinde kılıc'ın olmamasıdır.Kılıç Ustası herkes ile barıştan yanadır.öldürmemeye and içmiştir ve insanlığa barışı getirmeye.
  •  YENİ Vodafone Mobil Modem Kampanyası

Vodafone 1 GB veya 5 GB'lık Hesaplı İnternet Paket'lerinden herhangi birine 12, 18 veya 24 aylık taahütte bulunan herkese, birbirinden şık Mobil Modem'lerden biri hediye. Ayrıca, 18 veya 24 aylık taahütte bulunanlara, ilk 3 ay sabit ücret de bizden.

12.11.2009 tarihi itibari ile son güncelleme arkadaslar

hız konusunda da bir numarayız... vee

ben bugün sabah yapmış oldugum hız testinide sizlerle paylaşmak istiyorum

• Sistemi ve modem i ilk çıktığı günden bu yana kullanıyorum. Genel olarak ..memnunum ...Ancak:

-İstanbul'un göbeğindeyim. 5 diş ten ...2 diş çekiyordu...uzatma kablosu ile biraz yerini değiştirdim ..3 diş e çıktı...Çekim gücü için başvurdum...Bulunduğunuz yerdeki vericilerin incelenmesi not alınmıştır...dediler...
    -Eylül-Ekim dönemi kullanımında ...anormal şekilde hacim tüketti....Hiç bir yere bağlantı yok...PC açık...Yarım saat gidip geliyorsun 256 MB ..!!!!!! defalarca şikayet ettim... Hattınız normal ...kullanmışınız filan ....dediler....Şimdi aynı kullanım yoğunluğu ile kullanıyorum ..20 günde 2 GB ı aşamadım !!!!! Yani ya GEÇİRMECE ..... ya da TEKNİK FELAKET .....olabiliyor...Vodafone bu neticede.!!!!!
    - 7.2 mb külliyen yalandır..!!!!! İstanbuldayım...3 mb ın üzerinde hız görmedim....
    -Bu usb modem zaten ..ilk ...öksüz dönemlerin ürünüdür...3G / HDSPA içeren cep telefonları piyasaya çıkmaya başladı... 450 TL ya kadar bulunanları var. Taahhüt dolana kadar 250 TL na filan iner....bu modem de ..parlak ve de kaygan ..bir hatıra olarak elimizde kalır.!!!!

Daha önce de yazdım....Bu modemler ne olağanüstü ... ne de rezalet...Tek kullanıcıysan...geziciysen....TTNet zulmünden bıktıysan...Hiç düşünme al...

• quote:

Orijinalden alıntı: vf_guide

3G’de dünya lideri Vodafone, yeni mobil geniş bant çözümleriyle abonelerimizin hayatlarında kolaylık sağlıyor ve Internet’i nereye giderlerse gitsinler beraberlerinde götürmelerine izin veriyor...

30 Haziran 2009 tarihi itibariyle daha da avantajlı hale gelen Mobil Internet tarifelerimizle beraber sunulacak Vodafone Mobil Modem kampanyamız 14 Temmuz 2009 tarihi itibariyle abonelerimize sunulmaya başlanacaktır.

Kampanya kapsamında 12/18/24 ay boyunca “Hesaplı Internet Paketleri – 1 GB Paket” veya “Hesaplı Internet Paketleri – 3GB Paket” mobil internet tarifelerinden birini kullanmayı taahhüt eden aboneler seçtikleri pakete ve taahhüt sürelerine göre mobil genişbant cihazlarından birine bedava olarak sahip olabileceklerdir. Üstelik bu paketleri seçerek 18 veya 24 aylık kullanım taahhüdünde bulunan abonelerimiz ilk 3 fatura dönemlerinde aylık sabit ücreti ödemeyeceklerdir.

Aşağıdaki tabloda abonelerin seçtikleri pakete göre bedava alabilecekleri cihazların bilgisini bulabilirsiniz.

Aylık sabit ücret fiyatlarına KDV (%18) ve ÖİV (%5) dahildir.

3520 yoğun talep üzerine stoklarda bitti. yerine 12 ayda 3565 18 ayda 3715 ile devam ediyor kampanya

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.